Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMagduullina wrote:Kochana ja wiem ze się martwisz ale czy zjadlas coś przed zarzyciem tabletki? Teraz już wiedz ze po wzięciu tabletki musisz się położyć. Coś może się Wchlonelo ale uważaj na siebie niewiem jak to działa bo ja od początku mam dopochwowe leki...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
borsuk wrote:No i po nadziei Zaczynam nowy cykl, bez ostrzeżenia, bez bólu. Ot tak po prostu @ się pojawiła
Borsuk...jeśli nam się nie udało, to wolałabym jak Ty, zaczynac szybko kolejne odliczanie...uszyska do góry! -
nick nieaktualnyMagduullina wrote:Eee no to się nie dziwię ze zwymiotowalas zawsze coś przekąs przed wzięciem leków szczerze mnie to nawet jak zazylam witaminy na czczo potrafi mdlic i wolę coś zjeść przed i nigdy nie zwracam
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMagduullina wrote:Aha no to szczerze powiem ze juz nie wiem co Ci doradzić może zapytaj lekarza
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Magduullina wrote:Ukija jak tam się czujesz??? Jakieś nowe dolegliwości? Twój wykres bardzo mi się podoba
Magduullina lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
Borsuk przykro mi ale nie ma co się łamać no masz nową szansę. Szkoda tylko troche kasy :*
Nadzieja1988!, borsuk lubią tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Madzia serio? Ona jest w tej Waszej grupie na fejsbuku? Napiszcie do niej
A dodam że mam kiźw dosyć pracy! Chce do domu spać"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
nick nieaktualny