X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
Odpowiedz

Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2016, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana ja wiem ze się martwisz ale czy zjadlas coś przed zarzyciem tabletki? Teraz już wiedz ze po wzięciu tabletki musisz się położyć. Coś może się Wchlonelo ale uważaj na siebie niewiem jak to działa bo ja od początku mam dopochwowe leki...

• borsuk Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2016, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i po nadziei :( Zaczynam nowy cykl, bez ostrzeżenia, bez bólu. Ot tak po prostu @ się pojawiła :(

Mama cudownego Wojtka (10.03.2017 <3)
    mhsvj44jj2ebmsak.png
    Strata w 11tc- poronienie zatrzymane 2.04.19😪
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2016, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Borsuk nowy cykl nowe szanse nic się nie martw :* tule Cie mocno!

Nadzieja1988! lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2016, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magduullina wrote:
    Kochana ja wiem ze się martwisz ale czy zjadlas coś przed zarzyciem tabletki? Teraz już wiedz ze po wzięciu tabletki musisz się położyć. Coś może się Wchlonelo ale uważaj na siebie niewiem jak to działa bo ja od początku mam dopochwowe leki...
    Nic nie zjadłam :-(

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2016, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magduullina wrote:
    Borsuk nowy cykl nowe szanse nic się nie martw :* tule Cie mocno!
    Ten cykl będzie Twój :-*

• smerfetka_k Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2016, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Borsuk ten cykl bedzie twoj głowa do góry!

Nadzieja1988!, Magduullina lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2016, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadzieja1988! wrote:
    Nic nie zjadłam :-(
    Eee no to się nie dziwię ze zwymiotowalas zawsze coś przekąs przed wzięciem leków szczerze mnie to nawet jak zazylam witaminy na czczo potrafi mdlic i wolę coś zjeść przed i nigdy nie zwracam

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2016, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ukija jak tam się czujesz??? Jakieś nowe dolegliwości? Twój wykres bardzo mi się podoba :)

• Modrzewiowa Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2016, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    borsuk wrote:
    No i po nadziei :( Zaczynam nowy cykl, bez ostrzeżenia, bez bólu. Ot tak po prostu @ się pojawiła :(

Borsuk...jeśli nam się nie udało, to wolałabym jak Ty, zaczynac szybko kolejne odliczanie...uszyska do góry!

dev358pr___.png

Franciszek :*
    10.05.2017 r. serduszko naszego Serduszka :)

cbpregz2jivxh5d2.png

Me­dicus cu­rat, na­tura sa­nat
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2016, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magduullina wrote:
    Eee no to się nie dziwię ze zwymiotowalas zawsze coś przekąs przed wzięciem leków szczerze mnie to nawet jak zazylam witaminy na czczo potrafi mdlic i wolę coś zjeść przed i nigdy nie zwracam
    Ale ja mam jeden z leków taki, że na czczo muszę minimum pół godziny przed jedzeniem. Na tarczycę go biorę

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2016, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aha no to szczerze powiem ze juz nie wiem co Ci doradzić może zapytaj lekarza

• Anka309 Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2016, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć wszystkim.
    U mnie tempka skoczyła jak wściekła. Strasznie mnie dziś zgaga męczy

Magduullina, Nadzieja1988!, madziara0080 lubią tę wiadomość

1usaio4p21hbw2ds.png
  • borsuk Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2016, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Faktycznie niezły skok :)

Nadzieja1988!, Anka309 lubią tę wiadomość

Mama cudownego Wojtka (10.03.2017 <3)
    mhsvj44jj2ebmsak.png
    Strata w 11tc- poronienie zatrzymane 2.04.19😪
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2016, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magduullina wrote:
    Aha no to szczerze powiem ze juz nie wiem co Ci doradzić może zapytaj lekarza
    Lekarz mówi że wymioty to dobry znak rozwijającej się prawidłowo ciąży i że nawet w nocy mogą się zdarzyć. Czyli mogą przyjść o każdej porze. No ale nie ma co narzekać to tylko raz na 3 dni.

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2016, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No tak Nadzieja wymioty ok no ale sens brania leków i zwrócenie ich? Jeżeli nie zdążą się często to ok ale wiesz wtedy leki nie działaja bo nie zdążą się wchłonąć

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2016, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniu pięknie wygląda ten twój wykres :)

Anka309 lubi tę wiadomość

• Ukija Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2016, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magduullina wrote:
    Ukija jak tam się czujesz??? Jakieś nowe dolegliwości? Twój wykres bardzo mi się podoba :)
    Dzięki kochana że pytasz :) boli mnie podbrzusze troszeczkę. Mam nadzieję że nie na @. Cycki bez zmian. Jedyne co dziwnego to nie mogłam dziś zjeść szynki bo mi rybą śmierdziała. Aż mi po kęsie gula w gardle urosła :/ ale może była taka w smaku choć Mój stwierdził że wymyślam :/

Magduullina lubi tę wiadomość

"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."

"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!"
  • Ukija Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2016, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Borsuk przykro mi :( ale nie ma co się łamać no masz nową szansę. Szkoda tylko troche kasy :/ :*

Nadzieja1988!, borsuk lubią tę wiadomość

"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."

• Ukija Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2016, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzia serio? Ona jest w tej Waszej grupie na fejsbuku? Napiszcie do niej :(

A dodam że mam kiźw dosyć pracy! Chce do domu spać :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2016, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się byczę na łóżku i oglądam Singielkę. A tam Monika jest w ciąży i aż się popłakałam jakby to mnie dotyczyło. Zawsze się wzruszam bo tak bardzo pragnę dziecka. Tyle czasu na nie czekam

‹‹ 657 658 659 660 661 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ