Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
Hm. Smerfetka testuj testuj i zrób mi prezent
Borsuk fl powinna trwać 12-16 dni. 18 dni wyższej temperatury świadczy o bardzo wysokim prawdopodobieństwie ciąży"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A co mi tam. Zrobiłam betę. Bo inaczej to czekanie mnie rozwali. 24zł to nie majątek, a psychika jest ważna Tylko zapomniałam zapytać kiedy będą wyniki online
To teraz czekanie....Nadzieja1988! lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAurellka wrote:Hej Dziewczynki! Ja dziś trafilam na przyspieszone USG. Plamilam kilka dni codziennie, mała plamka brązowa,. Dzis stwierdziłam z Mężem ze trzeba jechać jednak i nie czekać na za tydzień i to sprawdzić.
Na szczęście wszystko dobrze.
Maluszek ma 25mm, 9 tydz 2 dzien
Serduszko bije 170 na min.
Dostałam luteine, ale podobno takie planie i to fizjologia, szczególnie w terminie okresu, czyli 8-9 tydz i potem 12-13.
Oczywiście mam odpoczywać i się oszczedzac ufff kamień z serca.
Potem wstawie fotkę
Widzę ze pogoda Was meczy, u nas dziś upal niesamowity...
Kto kiedy testuje? Ukija Ty już lada dzień?
Rosax myślę że liczyć od Twojego okresu faktycznego, nie od zabiegu.
Buziaczki dla Was!
Milej nocki! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyborsuk wrote:A co mi tam. Zrobiłam betę. Bo inaczej to czekanie mnie rozwali. 24zł to nie majątek, a psychika jest ważna Tylko zapomniałam zapytać kiedy będą wyniki online
To teraz czekanie....borsuk lubi tę wiadomość
-
Nadzieja1988! wrote:Zostało 12 dni do mojej wizyty u ginekologa
Nadzieja1988!, Magduullina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHehe ja poproszę o zdjęcie dla M ale nie wiem czy dostanę 9.06 wizyta a ja mam nadzieje ze będzie Wszystko dobrze i może dowiem się kto siedzi w moim brzuchu
Z synkiem wiedziałam 12-13 tydzień ze będzie chłop
Jak nie teraz 9 to pewnie 17.06 -usg przezierność karku itd szczegółowe badanie to pewnie coś mi doktorka powie i zagladnie między nóżki dzidziuśiowiWiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2016, 09:33
Nadzieja1988!, borsuk lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyborsuk wrote:I wtedy też proszę o wstawienie fotki Waszego maleństwa Wszystko na pewno będzie dobrze, więc spokojnie będziesz mogła się pochwalić kruszynką :*
Dzisiaj piersi nie są już wcale tkliwe za to pełne.Magduullina, borsuk lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMagduullina wrote:Zapisz sobie to gdzieś żeby pamiętac raczej nie stanie się nic nie denerwuj się.
Jeszcze to rzyganie na czczo... Masakra...