Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
Nadzieja, to super że tak zareagował To się chwali Kochana proszę bez takich tekstów ,,oby tylko się utrzymała"!!!!! Utrzyma się na pewno Teraz na l4 będziesz dużo odpoczywać, więc musi byc dobrze! Proszę o pozytywne myślenie i nastawienie :* :*
Ukija dasz radę! Obie damy, bo ja też jeszcze muszę siedzieć w robocie prawie 3 godzinyNadzieja1988! lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny.my byliśmy dzisiaj na przedstawieniu z okazji dnia mamy i taty i ryczalam jak bóbr. Kochane 7dpo wg ovu.. brzuch mnie boli tak mocno jak na @,plecy, ból promieniuje na nogi jak przy miesiączce. Dodatkowo ciągnie mnie wzgórek łonowy. Ból najbardziej od odczuwam po prawej ale nie jest aż tak silny żeby brać przeciwbólowe.troche za wcześnie na @ za tydz powinnam dostać.MATKA 2:0
Ola 17.02.2011
Martynka 02.02.2017 -
Nadzieja1988! wrote:Cześć dziewczyny!
Ja już wróciłam ze szpitala. Badania zrobione + usg.
Na usg wszystko ok. Jest czynność serca.
Wyniki badań będę miała razem z wypisem za tydzień.
Kolejna wizyta u ginekologa 15 czerwca o 16:00.
No i teraz najlepsze - dostałam L4. I teraz muszę o tym poinformować mojego kierownika ale nie będzie zadowolony a ja się boję zadzwonić i chyba mu maila napiszę. Co myślicie?Nadzieja1988! lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Nie wytrzymiem!!!
Glowa boli az peka... Z dwoch stron a jak sie nachyle az oczy lzawia mi... Kuzwa no. Jajor prawy boli.. Tak pulsuje.. Z lewego byl zabieg wiec ten pewnie oznacza zblizajace sie ovu... Spac mi sie chce tak ze w pracy zdrzemlam sie 15 min bo nie dalam juz rady.. Cholerna pogoda! Wystarczylo ze przyszla meeeega burza i ulewa ze swiata nie widac od razu lepiej sie poczulam z tym spaniem a teraz znow to samo...Magduullina lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualny
-
O jezus w końcu! Jeszcze tylko jutro i w końcu odpocznę. Ja też mam złe samopoczucie to ta cholerna pogoda. Raz słońce raz deszcz a raz chmury"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
Ukija wrote:O jezus w końcu! Jeszcze tylko jutro i w końcu odpocznę. Ja też mam złe samopoczucie to ta cholerna pogoda. Raz słońce raz deszcz a raz chmury
Ukija lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
hej
u mnie dziś 10dpo, tempka sie utrzymuje, wczoraj jakoś tak pobolewało podbrzusze, jakby takie uczucie pieczenia chwilami i ciągło tak do pachwin, dziś rano juz nic i już sobie wkrecam że pewnie nic z tego ale teraz znów kłuje w pachwinach, jejku chce już sobote
a jak u Was? jakieś dolegliwości u dziewczyn które niedługo testuja? -
Hahaha kochana ja nie wiem. Szyjka dziwna. Jakby bardziej zaokrąglona. Także nic dobrego to nie wróży"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Agatka_46 wrote:Hej dziewczyny.my byliśmy dzisiaj na przedstawieniu z okazji dnia mamy i taty i ryczalam jak bóbr. Kochane 7dpo wg ovu.. brzuch mnie boli tak mocno jak na @,plecy, ból promieniuje na nogi jak przy miesiączce. Dodatkowo ciągnie mnie wzgórek łonowy. Ból najbardziej od odczuwam po prawej ale nie jest aż tak silny żeby brać przeciwbólowe.troche za wcześnie na @ za tydz powinnam dostać.
Czy Ty aby mną nie jesteś? Ha ha...podobnie mnie pobolewa, ale jakoś...ja mam wrażenie, że to @ się zbliża...chociaż bandzioch jakiś taki wywalony, wciągnąć się za bardzo nie daje a jak próbuję to boli... -
Hej...
My po wizycie... Moje wyniki saw dobre. Jedynie tsh mnie martwi, bo wynosi 2.89. A czytałam, że przy staraniach dobrze jak jest poniżej 2. Bakterii u mnie nie ma. Niestety jest u męża. Czyli mogłam jej noe mieć wcale, bo skoro antybiotyk nie zadziałał męża to i u mnie by nie zadziałał. Teraz mój dostał dwa antybiotyki jeden na 20 dni drugi na 10 dni. Po tygodniu od zakonczenia kuracji ponowne badanie. Jak to nie pomoże to wizyta w szpitalu zakaźnym. Choć mam ogromną nadzieję, że nie bedzie konieczna. Mi powiedział, że jak tylko ujrze II kreski to mam natychmiast się do niego zgłosić i dostane tabletki doustne dopochwowe, zastrzyki w brzuch i w pupe. Jak stwierdził "zrobimy wszystko żeby ciążę mocno zakotwiczyć"
W poniedziałek idę do mojej gin to spytam die o to tsh.
Uff... No to byłoby na tyle. -
Rosax właśnie nie wiem. Nie umiem określić. Chyba zamknięta
Makowa ja też mam powyżej 2. Zobaczymy co Ci powie bo mi powiedział że jest ok i pacjentki zachodzą w ciążę z takim"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Agatka_46 wrote:Modrzewiowa haha mój też wywalony. Tylko że dziwnie wcześnie taki ból już na @.. ją zawsze taki ból mam w dniu @ na ok 3-4 h przed się zaczyna
No własnie....
Kiedyś, jak na studiach byłam i wcinałam zupki z proszku to mnie po nich tak wzdymało (przynajmniej tak mi się wydaje) a teraz mam kuchnię czystą od tego typu rzeczy
Czyżby Agatka?