Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
Ukija wrote:Hej Dziewczyny temp dziś bez jakiś większych zmian. No urosła o 0.01. Poszalała dziewczyna cycory tak mnie bolą zwłaszcza po bokach że aż płakać się chce. Zupełnie jak bym zakwasy miała
Rosax chyba nie wierzę w te domowe testy są takie nie prawdopodobne :Dale robiłam dziś test owu a tam tylko jedna kreska. Pierwszy raz nie pojawiła mi się w ogóle testowa
Dobrze zrozumiałam - nie pojawiła się, która zawsze powinna być, kontrolna?
To test do bani, do powtórki -
nick nieaktualny
-
Tak sobie dziś "do kawy" poprzeglądałam kilka wątków i ten nasz i stwierdziłam, że muszę nasiąkną optymizmem od Was...brakuje mi go...szczególnie teraz jak siedzę w domu, mam odpocząć, ciągnie w dole brzucha i tak sobie myślę "kolejne fiasko"...
Magduullina lubi tę wiadomość
-
Borsuk 30 czerwca ruszamy w drogę a 1 lipca będziemy na miejscu. Zależnie od owu planowany termin @ mam 1-3 lipca. Hehe także na wykazd zamiast dni płodnych będzie @. O ile nie uda się w tym cyklu oczywiście
-
Makowa_Panna wrote:Borsuk 30 czerwca ruszamy w drogę a 1 lipca będziemy na miejscu. Zależnie od owu planowany termin @ mam 1-3 lipca. Hehe także na wykazd zamiast dni płodnych będzie @. O ile nie uda się w tym cyklu oczywiście
W takim razie życzę Ci porannych nudności od samego początku urlopuborsuk, Nadzieja1988! lubią tę wiadomość
-
.a dokad makowa sie wybieracie jak mozna wiedziec? Chyba ze pisalas to albo mi umknelo albo nie pamietam..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2016, 12:15
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualnyCześć dziewczyny!
Ja już wróciłam ze szpitala. Badania zrobione + usg.
Na usg wszystko ok. Jest czynność serca.
Wyniki badań będę miała razem z wypisem za tydzień.
Kolejna wizyta u ginekologa 15 czerwca o 16:00.
No i teraz najlepsze - dostałam L4. I teraz muszę o tym poinformować mojego kierownika ale nie będzie zadowolony a ja się boję zadzwonić i chyba mu maila napiszę. Co myślicie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2016, 13:20
borsuk, beatum lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymadziara0080 wrote:Beatum, pamiętam, że mi lekarz sam wspomniał o badaniu nasienia i dał wizytówkę do znajomego androloga, który takie badania wykonuje, żeby zapisać męża więc zapytaj a na pewno nie zaszkodzi
Trzymam kciukimadziara0080 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymadziara0080 wrote:Tak Nadzieja - ja jutro mam wizytę o 16.00
Trochę się denerwuję czy wszystko jest ok, bo na razie oprócz braku @ i wrażliwych cycków nie mam żadnych objawów ciąż y i martwię się czy na pewno wszystko jest ok... -
Nadzieja - cieszę się, że wszystko jest dobrze
Ja bym na Twoim miejscu albo osobiście albo telefonicznie. Mailem raczej bym takiego czegoś nie załatwiała.Nadzieja1988!, Modrzewiowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyborsuk wrote:Nadzieja - cieszę się, że wszystko jest dobrze
Ja bym na Twoim miejscu albo osobiście albo telefonicznie. Mailem raczej bym takiego czegoś nie załatwiała.
Pogratulował mi i tyle. Zachował się z klasą. Jestem w szoku. No ale chwała mu za to a ja od dziś jestem na zwolnieniu lekarskim. Oby tylko ta ciąża się utrzymała.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2016, 13:59
borsuk, Magduullina, rosax3, beatum, Modrzewiowa lubią tę wiadomość
-
Modrzewiowa kontrolna była, a testowej nie było. Nic. Nawet cienia cienia cienia. A ja tak po owu ok 10dpo robie taki kontrolny teścik i zawsze coś tam już zaczyna się pojawiać. Dziwne z tym że mam mieszane uczucia no szyjka dziwna się zrobiła...
Makowa przykro mi ale masz kolejną szansę"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
Dziewczyny jeszcze 3 godziny. Już taka zmęczona jestem że płakać mi się chce"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!"