Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
Makowa już Tobie tej drogi współczuję.
MMM cudowne wieści Aż się buzia cieszy do monitora
A u mnie pomieszało się całkiem. Śluz brązowy widzę tylko jak sprawdzam szyjkę. A ona dla odmiany nisko, miękka i otwarta Już sama nie wiem co o tym myśleć. Może i się doszukuję... -
Hej! Jak leci? Ale tematy poruszałyście tutaj i te opisy
Brosuk 7dpo nie ważne co będzie mówił lekarz
Dziewczyny kochane jesteście. Wiem że chcecie abym zaciążyła tak samo mocno jak ja. Zobaczymy. Ten miesiąc się nakeęcam i mam nadzieję że się nie rozczaruje. Na wątku czerwcowym już mamy 1 zaciążonąbeatum lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
Ukija wrote:Hej! Jak leci? Ale tematy poruszałyście tutaj i te opisy
Brosuk 7dpo nie ważne co będzie mówił lekarz
Dziewczyny kochane jesteście. Wiem że chcecie abym zaciążyła tak samo mocno jak ja. Zobaczymy. Ten miesiąc się nakeęcam i mam nadzieję że się nie rozczaruje. Na wątku czerwcowym już mamy 1 zaciążonąUkija, Magduullina, Nadzieja1988! lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Taka kochana jesteś Makowa. No zobaczymy. Wkręcam się. Już mam milion objawów ciążowych. Nie no żartuje, tylko ból cysi zwłaszcza po bokach. Sutki delikatnie bolą. Przed wczoraj byliśmy na basenie i tak mi dziwnie było na brzuchu jak pływałam a no i dwa dni miałam te kłucie w jajnikach i jiż teraz nic. Kurde aż wypieki na policzkach dostałam pisząc"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Wy jesteście wspaniałe!
rosax3, beatum lubią tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Makowa_Panna wrote:A i wczoraj mieliśmy rocznicę ślubu. Dzwonił do mnie teść (powiedzmy, że go toleruję) i złożył życzenia i chyba z 5 razy wspomniał o dziecku. Najlepszyn był tekst rozmnażajcie się... Nosz k*rwa m*ć!
Moja droga...wiem co czujesz...ja na każdym kroku słyszę od "szwagierki"..."noto strzelcie sobie dziecko, żeby moja Maja miała się z kim bawić"
No do jasnej anielki...dziecka się nie strzela i nie każdej parze udaje się wg planu, jak im...i mam alergię na imię MajkaMagduullina, Nadzieja1988! lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHehe no jesteście boskie
Ukija no widzisz nie zamartwiaj sie
Modrzewiowa aż tak ze alergia?? wiem że to wkurzające jak tak wszystko do około człowieka atakuje ja bym na to odpowiedziała no to zróbcie Mai rodzeństwo a nie... Ciekawe jakby wtedy Zareagowała oj kochane jesteście tu wszystkie UWIELBIAM WAS!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2016, 19:38
beatum lubi tę wiadomość
-
Magduullina...rzecz w tym, że im się udało.
Po raz drugi "zgodnie z planem". Wredny Babol chodzi i się po kątach nabija ze mnie.
Aż tak, aż alergią reaguję...juz tutaj kiedyś pisałam...zła kobieta ze mnie i tyleMagduullina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Beatum, mogę z czystym sumieniem "polecić" HSG. Strach ma wielkie oczy, a uwierz mi, że jest to do przeżycia To pikuś w porównaniu do porodu Chwila strachu i po wszystkim To też zależy jaki kto ma próg bólu, ale wierzę, że dasz radę :* Będę mocno kibicować, daj koniecznie znać kiedy będziesz miała potwierdzoną datę zabiegu :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2016, 20:35
beatum lubi tę wiadomość
-
A złoszczę się, bo jestem nerwowy typ!!!
Przepraszam, rozmawiałam z moją Rodzicielką. Oni też długo się starali, ja urodziłam się 6 tygodni przed ich 4 rocznicą ślubu. Jak to Mami powiedziała..."poczekaj, jeszcze chwilę, jeszcze kilka miesięcy".
Wiem, że chciała dobrze, ale ja nie chcę, żeby jej historia powtórzyła się u mnie...zakończenie nie było w 100% szczęśliweMagduullina lubi tę wiadomość
-
Ukija wrote:Rosax na bete szkoda mi kasy
borsuk, Ukija, beatum lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Modrzewiowa m! Ja też na swoją Mamę mówię Mami
Rosax chyba przegapiłam ten wątek ja już marzę o mojej Marysieńce my mamy już nawet imiona wybraneModrzewiowa lubi tę wiadomość
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!"