Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć Dziewczyny
Upały dają mi sie we znaki........
Momentami ledwo żyję...a do tego cały czas pracuję.
Magduullina wrote:Dziewczyny co do czucia się nie wiem czemu ale jakieś smutne dni mam ostatnio... Dziś zaczynam 12 tydzień nie dolega mi nic specjalnego ale dziwnie się czuje
Magduullina, Nadzieja1988! lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mardziara dziękuję kochana, bardzo dokładny opis. Mój analityczny umysł takie lubi najbardziej . Aaa to wtedy powietrze wciskają i później ma sie gazy i to o tym Rosax pisała ?
No to liczę na to, że nie będzie tak źle i dam rade No i przede wszystkim, że wynik będzie dobrymadziara0080 lubi tę wiadomość
szczęśliwa łac. beatum -
Pod koniec tygodnia się dowiem dokładnie, ale wstępnie 7 czerwca. Wtedy kiedy testuje Ukija A 7ka to szczęśliwa liczba w matematyce, podobnie zresztą jak 13ka. Ot takie skrzywienie zawodowe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2016, 16:27
Magduullina, Ukija, madziara0080 lubią tę wiadomość
szczęśliwa łac. beatum -
nick nieaktualny
-
beatum wrote:Mardziara dziękuję kochana, bardzo dokładny opis. Mój analityczny umysł takie lubi najbardziej . Aaa to wtedy powietrze wciskają i później ma sie gazy i to o tym Rosax pisała ?
No to liczę na to, że nie będzie tak źle i dam rade No i przede wszystkim, że wynik będzie dobrybeatum lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
madziara0080 ja też dziękuję za opis badania/zabiegu.
Mam wrażenie, że przy następnej wizycie lekarz zasugeruje, żeby je zrobić. Skoro takie piękne po nim efekty, to mogłabym iść nawet teraz...madziara0080, beatum lubią tę wiadomość
-
Modrzewiowa wrote:madziara0080 ja też dziękuję za opis badania/zabiegu.
Mam wrażenie, że przy następnej wizycie lekarz zasugeruje, żeby je zrobić. Skoro takie piękne po nim efekty, to mogłabym iść nawet teraz...madziara0080 lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Dziewczyny jutro mąż ma wizytę u lekarza. Dowiemy się jakie są wyniki. Z jednej strony nie mogę się doczekać a z drugiej boje się co moze wyjść...
Myślałam, że usnę dziś w pracy. Teraz byłam w ogrodzie i wyrywałm zielsko z moich kwiatków. Tak mi było duszno a pot aż kapał z czoła. Czułam, że płonę. Jak wróciłam do domu zmierzyła temp a tu 37.38 hehe. Oj ta temperatura Ale chyba @ się pokazuje, bo plamienie różowe się pojawiło. Najgorsze jest to, że kolejna @ wypada na nasz wyjazd na wakacje. 22 godziny drogi autem z okresem poezją! Jak żyć?!
Idę pod prysznic, bo czuję się lekko nieświeża -
A i wczoraj mieliśmy rocznicę ślubu. Dzwonił do mnie teść (powiedzmy, że go toleruję) i złożył życzenia i chyba z 5 razy wspomniał o dziecku. Najlepszyn był tekst rozmnażajcie się... Nosz k*rwa m*ć!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2016, 18:24
Magduullina lubi tę wiadomość
-
Jestem po wizycie
Nie mam pomiarów. Przepływy są ok. Serce o prawidłowej budowie. Szyjka ok.
Wyniki ostatniej morfologii oraz moczu - w normie.
Krzywą cukrową, 75 g, 3 punktową mam zrobić w 25 tc.
Dokładne pomiary i nagranie będę miała na wizycie prenatalnej, w piątek, 3 czerwca.
Mam zdjęcie siusiaczka
Cieszę się, że mogłam popatrzeć sobie na maleństwo
Jestem naładowana pozytywną energią
rosax3, Modrzewiowa, Magduullina, beatum lubią tę wiadomość