Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
To jeszcze raz w sprawie castagnusa. Mam go brać od 1dc przez cały czas, codziennie przez 3 cykle? Czy mam robić przerwę w trakcie @? Ważę 66kg to mam brać po 2 tabletki na dobę?
-
nick nieaktualny
-
Hej Dziewczyny
U mnie też jakoś z dupy z tą temperaturą"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
nick nieaktualny
-
Co za bezsens. Temp nie za fajna a cycki mnie tak bolą że nic nie mogę robić. W sensie ani się schylać ani leżeć ani siedzieć nawet musiałam podbiec wcziraj do kasy i odpadły prawie, jak tykne tylko ręką to bolą. Masakra. Oczywiście łudzę się że temp niższa przez to że już 2 dni śpimy przy otwartym oknie..."Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
nick nieaktualny
-
Ukija a bolą sutki? zazwyczaj jak bolą sutki oznacza to ciążę. Manie na razie nie bolą w ogóle. Za to drugi dzień ciągnie w dole brzucha.. na wykresie nie widziałąm co wybrac więc zaznaczyłam ból menstruacyjny i ból owulacyjny hahahahahahhahaha
Ukija lubi tę wiadomość
MATKA 2:0
Ola 17.02.2011
Martynka 02.02.2017 -
Borsuczku, poczekajmy, jeszcze nic nie wiadomo
Makowa, a który dziś dzień po owulacji?
Ukija nie zamartwiaj się tempka. Nie skacze góra dół tylko trzyma się, tak jak napisała Magdullina Najgorsze to czekanie. Ty 7.06 testujesz , a ja ide na droznosc
Rosax tez jestem za niebieska, kojarzy mi się z księżniczką Choć myślę, że blondynki rozpromienia jeszcze koralowa, ogólnie to jest dla wszystkich bardzo twarzowy kolor. Tylko nie wiem, czy Twoim chłopakom podejdzie Buty to już trudniej. W lipcu może być upał, wiec w krytych może być kiepsko, ale z drugiej strony najpierw mozesz iść w krytych, a do szalenstw na parkiecie możesz mieć buty na zmianęWiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2016, 09:08
rosax3, Ukija lubią tę wiadomość
szczęśliwa łac. beatum -
A jak tam nasze kochane ciezaroweczki dziś się czujecie w te upaly? Choć u mnie troszkę mniejszy zaduch i chmury naszły, ale ogólnie jest ciepło.
Szarlotka, Tulipanów, Magdullina, Nadzieja1988 piękne juz te Wasze brzuszki . I po dupie zaraz dostaniecie, jak będziecie pisać, że za grube jesteście. Ja tam widzę same zgrabne mamusie
Aurellka, Nadzieja_86 kochane a u Was widać już, że rosniecie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2016, 09:20
Nadzieja1988! lubi tę wiadomość
szczęśliwa łac. beatum -
beatum wrote:Makowa tak tak z wykresu widziałam, może źle zrozumiałam, ale napisałaś, że ovu Ci przesunął Ci owulacje. Stąd pytanie
-
nick nieaktualnybeatum wrote:A jak tam nasze kochane ciezaroweczki dziś się czujecie w te upaly? Choć u mnie troszkę mniejszy zaduch i chmury naszły, ale ogólnie jest ciepło.
Szarlotka, Tulipanów, Magdullina, Nadzieja1988 piękne juz te Wasze brzuszki . I po dupie zaraz dostaniecie, jak będziecie pisać, że za grube jesteście. Ja tam widzę same zgrabne mamusie
Aurellka, Nadzieja_86 kochane a u Was widać już, że rosniecie?
U nas w Leszno wlkp nie ma upalow , jest pochmurno i kropi deszcz. Wczoraj burze nad ranem. Ale moze sie wypogodzi bo mega duszno i cieplo na dworze.
Czuje sie juz dobrze. Mdlosci minely ale za to sutki bola mega;p;p wrrr oszaleje;p
No i krece sie w nocy cos spac nie moge na lewym i prawym boku, tesknie na spaniu za brzuszkiem hihih ale damy rade:-) juz prawie polowa:-)Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2016, 09:54
beatum lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny