Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
Makowa, moje TSH wynosiło 2,63. Mi lekarz powiedział, że przy staraniach najlepszy wynik to max 2,5 ale u mnie mówił, że nie ma konieczności zbicia bo jestem prawie w tej granicy tolerancji. Nie przejmuj się, wiem, że dziewczyny zachodzą też przy wyższym TSH więc głowa do góry
Nadzieja1988! lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny płonę! A takie mam wzdęcue jak bym co najmniej w 4 misiącu była
Nadzieja1988!, borsuk, Magduullina lubią tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej Dziewczynki! Ja dziś trafilam na przyspieszone USG. Plamilam kilka dni codziennie, mała plamka brązowa,. Dzis stwierdziłam z Mężem ze trzeba jechać jednak i nie czekać na za tydzień i to sprawdzić.
Na szczęście wszystko dobrze.
Maluszek ma 25mm, 9 tydz 2 dzien
Serduszko bije 170 na min.
Dostałam luteine, ale podobno takie planie i to fizjologia, szczególnie w terminie okresu, czyli 8-9 tydz i potem 12-13.
Oczywiście mam odpoczywać i się oszczedzac ufff kamień z serca.
Potem wstawie fotkę
Widzę ze pogoda Was meczy, u nas dziś upal niesamowity...
Kto kiedy testuje? Ukija Ty już lada dzień?
Rosax myślę że liczyć od Twojego okresu faktycznego, nie od zabiegu.
Buziaczki dla Was!
Milej nocki!Ukija, Magduullina, Nadzieja1988! lubią tę wiadomość
❤20-06-2015❤
❤Nasz początek wieczności! ❤ -
Aurellka bardzo dobrze ze wszystko w porzadku. Jest i Maleństwo. Nie mogę się Twoich zdjęć doczekać a ja testuje dopiero 7 więc spokojnie chociaż niepokoi mnie szyjka no ale co ma być to będzie"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
#Dorotka# wrote:Hej dziewczyny. Ratujcie odebrałam dziś wyniki morfologi i glukozy. mam lekko podwyższone krwinki białe ale nie dużo. najbardziej martwi mnie glukoza bo wynosi aż 112 norma 99. cholera tak się boje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2016, 22:57
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Hej Dziewczyny
Dziś piątek piątunio piąteczek! byle do 17 i weekendzik mam serecznie dosyć mojej pracy... a tak poza tym cycory zwłaszcza po bokach nadal bolą. Mój płacze mi że nie pozwalam mu dotykać. No ale jak mnie bolą nawet przy przytulaniu to co ja mam zrobic? Temp poszła mi nieco w góręAurellka, Magduullina, beatum lubią tę wiadomość
Dzień dobry!
Ukija pięknie sie u Ciebie robi Piątek piateczek a ja jutro jeszcze do pracy muszę iść, bo mieliśmy woly 27.05 i za to 4.06 do pracy
Moja temperatura oszalała. Obudziłam się przed 4 i już nie mogłam zasnąć. Strasznie gorąco mi było. W dodatku dziś musiałam wczesniej wstać. Brzuch mnie boli i w ogóle coś czuje, że to ciężki dzień będzie...
Aurelka cieszę się, że z dzidzią wszystko dobrze. Nie mogę się doczekać zdjęcia
Miłego dnia Wam życzę.Aurellka lubi tę wiadomość
-
Aurelko cieszę się, że są dobre wieści No i oczywiście czekam na zdjęcie
Ukija biedny ten Twój Cycuszków sobie po dotykać nie może Jak możesz Ty niedobra kobieto
U mnie 39 dc i 13 dpo, temperatura lekko w górę. @ ani śladu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2016, 08:55
Aurellka lubi tę wiadomość
-
Makowa oj współczuję tej soboty. Chyba bym się zapłakała jak bym miała jeszcze jutro pracować. To był ciężki tydzień. Mi też w nocy gorąco i jak się obudzę to juź zasnąć nie mogę a tak zastanawiam się. Nie zawieszacie starań przez te leki Twojego?
Borsuk no niedobra ze mnie żona ale jak boli to trudno a Ty jaką masz długą fl? Kiedy testujesz?
Smerfetka a Ty jaką masz fl? Kiedy testujesz?
Wy już tak dalko że już by mnie kusiło na test. Kusi mnie aby zrobić jutro bo w końcu taki ważny dzień i najlepszy prezent ale muszę być wytrwała"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Ukija moje cykle są lekko zwariowane wiec trudno powiedzieć pewnie jutro zrobię test zobaczymy wczoraj miałam taka huśtawke nastrojów os płaczu na środku ulicy jak pomyslalam o zmarłym kilkanaście lat temu dziadku po lęk i fakturowanie sie mężowi :d
Ukija lubi tę wiadomość
-
U mnie dopiero drugi cykl w którym wiem kiedy mam owulacjie. Tak że z tą fl to nie bardzo ogarniam. Mam strasznie nieregularne cykle. Test robiłam 1 czerwca i wyszedł negatywny. Kolejny powtórzę 8, o ile @ nie nadejdzie.
Ukija lubi tę wiadomość