Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnybeatum wrote:Madziara to mam podobnie, ten śluz rozciągliwy, taki płodny, ale dzisiaj juz czysto na podpasce. Wiesz, moj gin kazał mi działać juz w tym cyklu. Mówi, że ma tyle ciąż z cyklu z hsg, że ho ho. Liczę, ze i ja się do tego zaliczenia.
A skąd wiedziałaś, że Twoje jajowody były sklejone?beatum lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dobry...podobno dobry ...
A u mnie chyba będzie @
Poza tym...pod górkę tym razem mamy, robota się nie klei, kasy w skarbcu ubywa..ech
Dobra, znikam i nie ględzę już, przynajmniej się postaram -
Dzień dobry wszystkim :*
Przepraszam za moją dłuższą nieobecność ale tak źle się czułam ze nawet nie byłam w stanie siedzieć długo przed kompem a nie mówiąc już nic o oglądaniu TV.
A tak po krótce jestem po badaniach I trymestru i wyniki wszystkie są ok żadnych bakterii, morfologia dobra, glukoza 77 a FSH 1,1 gin sama sie dziwiła, ze w trakcie starań te hormony były jakie były a teraz książkowo. Wczoraj miałam badania genetyczne i żadnych wad nie stwierdzono a dzidzia na tyle była grzeczna ładnie się ułożyła, że badanie chwilkę trwało. Mimo, ze badania super ja się jakoś źle czułam jak widać wyniki a samopoczucie nie ida w parze dlatego mam zwolnienie przez tydzień. Odpoczne i dojdę do siebie. Za chwilkę podrzucę zdjęcie
A co u was teraz nawet nie jestem wszytskiego nadrobić tyle stron ale cały czas myślałam o was.
Wyczytałam z ostatnich stron:
Beatum oj to badanie też przeszlam a po 3 mc kropcia zielona Tobie tego też życzę super że drożne !!!
Borsuk ja prolaktynę też bez obciążenia badałam miałam wyższą granicę i mnie pomógł niepokalanek widocznie, ale u Ciebie wynik ok
Ukija z każdą @ jest ciężko, żal, smutek, złośc do wszystkiego ale widz że wszystkim się uda !!! Nie poddawaj się tylko ja z badaniami i kontrola lekarza 8-mcy sie stałam a przed tez przecież także miej nadzieję !!!
Rosax i bardzo dobrze ze badania bedziesz robić u nas duży krok naprzód
Nie gniewajcie sie ale nie jestem w stanie wszystkiego spamiętać po takim czasie
Dziewczyny jakoś nie zauważyłam, żeby Szarlotka coś pisała co u niej a jak pozstałe ciężarówki ?
Teraz wam przedstawię....
Magduullina, beatum, Nadzieja1988!, Aurellka lubią tę wiadomość
Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”
-
Oto moja iskierka mam 5,6 cm
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/1dddf9a3b21a.jpgmadziara0080, Magduullina, borsuk, Anka309, beatum, rosax3, Nadzieja1988!, Helmi, MMM2016, Aurellka lubią tę wiadomość
Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
ASA, APA, AOA ujemne
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
-
nick nieaktualny
-
czesc.
nadzieja piekny bobulo juz !
ja jutro do polski
rano wyjazd.
ahhh jak pomysle ze sama 950 km musze jechac to mi sie nie chce...
nadzieja_86, Nadzieja1988! lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualny
-
Tulipanowa Rosax to odważne jesteście ze tyle same przejedziecie a to jutro dzien wizytJuz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Acard
ASA, APA, AOA ujemne
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
-
no ja mam tylko nadzieje ze korkow nie bedzie. i ze moment smigne autostrada a nie bede musiala bocznymi jechac. jutro m,a byc jeszcze cieplo a z dzieckiem droga to masakra.. kupilam mu dzis pampersy bym nie musiala co 5 km stawac
i juz tesknie za misiolkiem... zobaczymy sie w niedziele wieczorem a w poniedzialek znow pojedzie..
i moj dc w ogole nie pasuje do badan kurde.. nic a nic. jakies na pewno zrobie.. szkoda ze to nie po 20 dc juz jest..
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Sorki ze wam troje o swoich bolączkach ale Nosz jasna cholera. Wczoraj mój K teoretycznie zablokował skrzynie biegów w aucie i stwierdził że musi jechać do siebie do domu (na rowerze 30km w jedną stronę) wrócił przed 22 ale nie żebym go namawiała żeby od mojego kuzyna pożyczył auto (męska duma się włączyła) pojechał wrócił pal licho. Dzisiaj cisza cały dzień wracaliśmy z pracy ani słowem się nie odezwał. Zjedliśmy obiad no i wystrzelił jak z procy ze jedzie do banku (nawet nie zdążyłam zapytać a już był w samochodzie). Do córki przyszła koleżanka więc musiałam ja odprowadzić i dzwoni K gdzie ja jestem kiedy wrócę. No to mówię że za chwilę i pytam go po co był wtym banku. Na co rzekł... Musiałem sprawę załatwić... Zajebiscie kolejna tajemnica... Wróciłam do domu a on sobie dyskusje urządza że swoją exx żoną, żrą się jak koty na polanie, nagle oznajmia mi ze jedzie do siebie do domu i będzie za kilka godzin.
Kurwa szlak mnie trafi przy nim... -
Wybaczcie mi mój ostry język ale perspektywa jest na kolejny tydzień taka ze żadne z nas się nie odezwie bo ona ma taki charakter a jak mam zespół napięcia i tyle razy go prosiłam o wyrozumiałość a on jeszcze celowo dolewa oliwy do ognia. I co jak ja mam w stresie zajść w ciąże
-
nick nieaktualny