Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyUkija wiem co czujesz kochana.. Bądź dobrej myśli wszystko się ułoży! Ja trzymam mocno kciuki za Ciebie! Musisz być silna... Wiecie te starania i wszystko chyba to jest próbą dla Każdej z nas dziewczyny próba i nauka siły, cierpliwości, opanowania bo gdy ma się już te mała istotke trzeba wszystko to mieć ogarniete nie można spanikowac trzeba zachować w niektórych sytuacjach zimna krew, opanowanie do nauki gdzie dzieci uczymy od podstaw, to jednak jest szkoła życia i odpowiedzialnośc za drugiego bezbronnego człowieka. Doszłam do tego wniosku przez przykład matki młoda kobieta wpada sobie nie radzi sobie z niczym ( choć są wyjątki) nie ma o niczym pojęcia a kobiety które pragną wyczekuja są matkami najlepszymi na świecie opanowane cierpliwe silne!!!! Wszystko co się dzieje ma swój cel
Nadzieja1988!, Ukija lubią tę wiadomość
-
Beatum, super! Teraz już na pewno się uda, jestem pewna Mówiłam Ci, że najgorsze to czekanie, a samo badanie na szczęście nie trwa długo i jest do przeżycia Ja, jakbym musiała zrobić HSG jeszcze raz to poszłabym bez zastanowienia
Nadzieja1988! lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyUkija wrote:Ja jestem i czytam. Nie mogę tak sobie Was zostawić. Ale dziś jest już lepiej. Wczoraj się poślizgnęłam na trawniku i płakałam jak małe dziecko przez to. Dziś zamawiam inofem. Nie wiem ile idzie z apteki gemini. Zobaczymy. 10 mój idzie do lekarza i może ten mu nagada że trzeba zrobić badanie nasienia. A wogóle Mój jak tak ryczałam zaczął się zastanawiać nad monitoringiem...
Twój zaczyna widzieć co się dzieje i działa. Z tym monitoringiem to dobry pomysł.Ukija lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnybeatum wrote:Dziękuję kochane :*
I co,tak zrobiłam
MMM tez się ogromnie ciesze. Będę jeszcze z ginem rozmawiać, ale najważniejsze osiągnięte
Borsuczku tez się ciesze:) Jeszcze estradiol na 2 dni przed owulacja zrób, bo może hamowac rozwój jajeczka.
A wiecie co jest najlepsze, że u mnie dziś 9dc a mój pęcherzyk ma ponad 16mm szok. Tak wczesna owulka? -
nick nieaktualny
-
Bidulko :*
Kiedyś pewnie pożałuję tych słów, ale na tę chwilę chciała bym pawiować z tego powodu co TyWiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2016, 16:40
-
bloach....
upal upal upal...
moje temp zarty robi ze mnie... 2 cykl duzy skok i spadek . w zeszlym cyklu myslalam ze zmiana baterii w 18dc ale sie powtorzylo w tym tyle tylko ze 15 dc.. nie wiem o co kaman z tym..
malz wczoraj przyjechal, pogadalismy, , poplakalam i mi lepiej.
ukija ciesze sie ze z nami jestes!
magdulina dzis po pracy znow cebula haha
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2016, 17:01
Magduullina, Ukija lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
beatum wrote:No i jestem po badaniu. Tak jak pisała Madziara nie taki diabeł straszny. Bolało bo bolało, ale tylko chwile i do wytrzymania. Co najważniejsze jestem drożna
Makowa, to nie zrobił przed. Chwilę przed badaniem coś tam pobrał, może do tego. A później umyl mnie tam w środku, że aż troszke piekło. Teraz odpoczywam, bo głupi jaś mnie puszcza
najwazniejsze ze wszystko jest ok. ja tez zrobie w polsce termin na sierpien na ten zabieg trzeba w koncu.beatum lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
niestety smerfetka zycie jest takie... smutne ale prawdziwe. szkoda ze w ciaze nie mozna tak szybko zajsc...
07.11.2012 Julian
Moja 22 letnia kuzynka postanowiła z chłopakiem, że chcą mieć dziecko i po dwóch miesiącach im się udało! Tylko ona miała stałą pracę, on teraz stwierdził, że jeszcze chce sobie poszaleć. Nie wiadomo co będzie z nimi! A dziecko będzie!! Ktoś się stara, ma stabilną sytuację i pewność co do partnera i się nie udaje.
Takie życie niesprawiedliwe niestety!
Ale doczekamy się -
nick nieaktualnyKazdy msc przynosi tutaj jakies dwie kreseczki:-) Bedzie dobrze dziewczyny, wierze w to i czekam caly czas na zalozenie watku wszystkie razem po drugiej stronie:-) a wiem ze tak sie stanie:-)
u nas upaly. olka dzis przyszla z przedszkola z czerwonym okiem, i ropa lekarz oczywsice, mamy krople. zobaczymy.beatum lubi tę wiadomość
-
Rosax jak masz możliwość, takiego lekarza na dogadanie, to się umawiaj, nie ma na co czekac. Przeplucza Cię od środka i nic w jajowodzie się nie będzie zatrzymywać A wycyrklowac około 9dc jesteś stanie? A jeszcze jedno, jak Ci idzie Nowenna?
Magdullina czytam teraz na spokojnie i powiedz, co się dzieje? Dopiero pisałaś jak się spisal na Twoje urodzinki, a teraz diabelek z niego wyłazi?
Madziara a jakbyś mogła mi powiedzieć jeszcze, czy miałaś jakieś dolegliwości po? Ja mialam delikatne krwawienie, a teraz mnie boli prawy jajnik. W sumie nie wiem, czy to po hsg, czy to owu. Nie wiem też, z ktorego jajnika szybciej wystrzeli. Z lewego 16mm czy z prawgo 13mm
Aniu a co się stało?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2016, 22:27
szczęśliwa łac. beatum -
Jejku tak patrzę jaki my babeczki mamy pokręcony cykl. Najpierw nakrecanie się tak do owulacji, owulacja i do 5 dni po ekscytacja, później huśtawka w zależności od tempki, a na koniec euforia z II lub płacz macicy z powodu @. Jak dobrze, że wszystkie naraz nie jesteśmy w jednym momencie cyklu, bo bysmy cały oddział w psychiatryku zajęły
szczęśliwa łac. beatum