Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
Makowa_Panna wrote:Powiedzcie mi czy ja jestem wredna i nietolerancyjna?! Idę sobie na autobus i wleke za sobą ciężką walizkę. Z naprzeciwka idą dwie pindzie (mamy mie obrazcie się proszę) z dziecmi w spacerówkach całą szerokością chodnika i żadna nie zjechała na bok chociaż o milimetr. Musiałam przejechać trawnikiem i jeszcze sobie rękę o jakiś krzaczor podrapałam Rozumiem wszystko, jak mogę to pomagam matce z wózkiem chociażby drzwi otworzyć. Może ma mnie nakrzyczycie, że jeszcze dzieci nie mam i nie wiem jak to jest, ale uważam, że jeśli jedna na momencik zjechały gęsiego za tą drugą to korona jej z głowy by nie spadła... Moze to pierdoła, ale się wkurzyłam. Chyba mam zły dzień
Nadzieja1988! lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMMM2016 wrote:Z wózkiem czy bez wózka - chodnik jest dwukierunkowy i tyle.
Ja nie myślę o sobie w kwestiach wredności ale idę swoim "pasem" a jak z naprzeciwka idzie ktoś całą szerokością chodnika to idę dalej i po prostu się przed kimś zatrzymuję i czekam cierpliwie aż zejdzie z mojej części. A jak sie na mnie patrzy tępym wzrokiem to wyjaśniam, ze nie jest na jednokierunkowej:)
Działa:) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHehe powiem wam że z tym ruchem na chodnikach jest ciężko ostatnio też miałam przypadek ze idę sobie z moim synkiem i tak po prawej stronie zaparkowane samochody a na środku chodnika 4 panie zajęte plotowaniem patrzyły na mnie właśnie jakbym im różaniec porwała a ja musiałam je obejść trawnikiem bo ani jedna nie raczyła zasnąć odrobinę swoich czterech liter i szczerze mówiąc ja 3 torby + dziecko a te w najlepsze sobie rajcowaly.. Ale to są ludzie i ludziska kochane jedynie pozostaje poprostu to olać...
Borsuk czyli wynik dobry z tego co piszesz. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No i jestem po badaniu. Tak jak pisała Madziara nie taki diabeł straszny. Bolało bo bolało, ale tylko chwile i do wytrzymania. Co najważniejsze jestem drożna
Makowa, to nie zrobił przed. Chwilę przed badaniem coś tam pobrał, może do tego. A później umyl mnie tam w środku, że aż troszke piekło. Teraz odpoczywam, bo głupi jaś mnie puszczaMMM2016, Magduullina, madziara0080 lubią tę wiadomość
szczęśliwa łac. beatum -
nick nieaktualnybeatum wrote:No i jestem po badaniu. Tak jak pisała Madziara nie taki diabeł straszny. Bolało bo bolało, ale tylko chwile i do wytrzymania. Co najważniejsze jestem drożna
Makowa, to nie zrobił przed. Chwilę przed badaniem coś tam pobrał, może do tego. A później umyl mnie tam w środku, że aż troszke piekło. Teraz odpoczywam, bo głupi jaś mnie puszczabeatum lubi tę wiadomość
-
beatum wrote:No i jestem po badaniu. Tak jak pisała Madziara nie taki diabeł straszny. Bolało bo bolało, ale tylko chwile i do wytrzymania. Co najważniejsze jestem drożna
Makowa, to nie zrobił przed. Chwilę przed badaniem coś tam pobrał, może do tego. A później umyl mnie tam w środku, że aż troszke piekło. Teraz odpoczywam, bo głupi jaś mnie puszcza
Gratuluję wytrzymałości I cieszę się, ze masz już to za sobą. Najważniejsze, że wszystko okNadzieja1988!, beatum lubią tę wiadomość
-
MMM2016 wrote:Widzę, że Ukija się zaparła..........
Mam nadzieję, że się niedługo pojawi.....Magduullina, Nadzieja1988!, rosax3, MMM2016 lubią tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
nick nieaktualny
-
Dziękuję kochane :*
Nadzieja1988! wrote:Odpoczywaj kochana :-* byłaś bardzo dzielna. Może się troszkę prześpij
MMM tez się ogromnie ciesze. Będę jeszcze z ginem rozmawiać, ale najważniejsze osiągnięte
Borsuczku tez się ciesze:) Jeszcze estradiol na 2 dni przed owulacja zrób, bo może hamowac rozwój jajeczka.
A wiecie co jest najlepsze, że u mnie dziś 9dc a mój pęcherzyk ma ponad 16mm szok. Tak wczesna owulka?
Nadzieja1988! lubi tę wiadomość
szczęśliwa łac. beatum