Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny U mnie czekanie zobaczymy co z tego będzie, póki co wcieram ten krem ciekawe czy da efekty, skoro mój poziom progesteronu 8dpo potrafił mieć wynik 12 ng. Więc mało, ciekawa jestem czy krem trochę podwyższy tą wartość. Mało o nim w sieci, czy któraś z Was stosowała/stosuje lub słyszała o nim?
-
nick nieaktualnyHej kochane rosax no super ze smakuje Ci i przyzadzasz po Raz kolejny
Bajka tak tak tylko czy ty będziesz szczęśliwa jak odlozycie starania? - Jeżeli pragniesz tak bardzo dziecka spróbujcie a wszystko się ułoży tylko dajcie sobie czas w sensie takim ze jak będzie to będzie a wszystko może się ułożyć nie odkładajmy marzeń i chęci macierzyństwa na później ale niestety dziecko i to 1 kosztuje nie małe pieniądze i zmieni wasze życie do góry nogami.
Beatum trzymam mocno kciuki!!!
Witam nowa koleżanke!borsuk, Nadzieja1988!, beatum lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzien dobry
Beatum jestem z Tobą. Niedługo i mnie to czeka. Kochana a Ty robiłaś badanie na czystość pochwy i bhcg przed tym badaniem? Madziara a Ty? Bo mi moja gin kazała zrobić.
SusannaDean czekanie jest najgorsze, ale niestety czasu nie da sie przyspieszyć. Trzeba cierpliwości.Nadzieja1988!, beatum lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOj dziewczyny wszystko jakoś się pochrzanilo z moim nie wiem co dalej będzie bo nerwicy dostane wczoraj tak mnie wkurwil ze przebeczalam cała noc serce mi biło dwa razy szybciej zaczynam wątpić .. a jeszcze to jak się czuje beznadziejnie mnie dobija. Nie wiem czy to ja moje hormony czy poprostu kres moich sił by dalej walczyć....
-
Magdulina niestet w każdym związku zdarzają się kryzysy. Nie można się poddawać i walczyć, dojść do kompromisów, ale niestety obie strony muszą tego chcieć. Nie rozumiem jak facet może tak wkurzyć kobietę wiedząc, że jest w ciąży! A przecież to jego dziecko!
-
nick nieaktualny
-
Na wykresach u dziewczyn które zaszły w ciążę, jak sobie zerkniesz to testy w 13dpo jeszcze nie wychodzą. Mam nadzieję, że u Ciebie tez tak jest. Że po prostu jeszcze za wcześnie Trzymam kciuka aby @ nie nadeszła!!
Nadzieja1988! lubi tę wiadomość
-
Magdulina faceci są po prostu dziwni. Ja z moim wczoraj też miałam spięcie. Oni myślą zupełnie inaczej niż my kobiety. Czasem na prawdę zadaję sobie pytanie czy nie było by mi łatwiej żyć gdybym była lesbijką
Magduullina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny