Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
sandri_1 wrote:Dziewczyny, chyba nie wytrzymam do terminu @ ... mialam testowc w piątek jak @ nie przyjdzie. Wyjdzie cos juz jutro rano ? Jutro jest 13 dzien po owulce.
Nadzieja1988! lubi tę wiadomość
MATKA 2:0
Ola 17.02.2011
Martynka 02.02.2017 -
nick nieaktualny
-
sandri_1 wrote:Dziewczyny, chyba nie wytrzymam do terminu @ ... mialam testowc w piątek jak @ nie przyjdzie. Wyjdzie cos juz jutro rano ? Jutro jest 13 dzien po owulce.
-
nick nieaktualny
-
Nadziejo...Boję się Ciebie :D:D
Jak Ci we flakach zakręci...tooo będzie
Agatka...gratki
ja czekam jeszcze 4 dni Akurat mój M. będzie na rozmowie kwalifikacyjnejNadzieja1988! lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyModrzewiowa wrote:Nadziejo...Boję się Ciebie :D:D
Jak Ci we flakach zakręci...tooo będzie
Agatka...gratki
ja czekam jeszcze 4 dni Akurat mój M. będzie na rozmowie kwalifikacyjnejMagduullina lubi tę wiadomość
-
nadzieja smacznego hahahah
a ja mam ochote na ta cebulke z rosolkiem i koncentratem z kielbaska ktora kiedys robilam bo ktos tu o niej wspomial hihi nie pamietam kto ale ide smarzyc.
moja temp dzis dziwnie skoczyla ale liczac od pierwszego dnia miesiaczki to troche za szybko ten skok. dziwne. 13 dc od miesiaczki dzis mam a 15 od dnia operacjiWiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2016, 18:49
Magduullina, Nadzieja1988! lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Hej kochane!
Ukija tule mocno :* Trzymaj się jakoś! Jestem z Tobą w okresowej niedoli
Byłam dziś u gin. Powiedziała, że moje Tsh jest bardzo ładne. W sierpniu idę na Hsg. Mogłabym i w lipcu, ale niestety jesteśmy na wakacjach. Jeśli wszystko będzie dobrze zaczniemy stymulację cykli. To wiem na czym stoję. Oby do sierpnia
A jutro jadę na szkolenie. Wracam w piątek.
Nadzieja to doborze, że apetyt dopisuje
Agatka gratulacje Niech fasolka rośnie zdrowo.
-
Ukija wrote:Rosax czuje się beznadziejnie... serio. W reszcie dziedzin życia idzie tak zajebiście w tej najważniejszej... szkoda gadać... jakiś mam żal do życia. Wszystkim znajomym się udaje, a ja nie mogę nawet jednego pierwszego maluszka. Boli, strasznie. Muszę się wypłakać. Już do końca pracy będę siedziała ze łzami w oczach... cholera! Jeden plus jest taki że Mój idzie do jakiegoś super dobrego urologa i może on mu podpowie żeby poszedł zbadać nasienie...
Nawet nie wiesz jak Ciebie rozumiem.
Mam pracę, mamy dom, mamy pokoik, z przeznaczeniem na dziecięcy... tylko dzieciaczka brać. Inne kobiety w rodzinie wyją nocami, bo zaszły trzeci raz i urodziły zdrowe dzieci. To sprawiedliwe? Nie! Z tego co czytała, to Twój piąty miesiąc, mój 14nasty ... boję się.
Pamiętaj, jesteśmy kobietami, mamusiami "to be"!!!
Wypłacz się, wyrycz!!! Otrzyj łzy, popraw koronę, podnieś głowę i walcz dalejMMM2016 lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny... chyba zaczynają się pierwsze objawy ciążowe.. już wiem czemu moje ulubione węgierskie wino tokaj wczoraj było tak kwaśne że go nie wypilam. Dzisiaj boli głowa cały dzień. Ja jestem niskocisnieniowiec i jak mi ciśnienie spada to boli głowa... więc 6ms ból głowy matkooo. No i boli kręgosłup i miałam ciągnięcie w prawej pachwinie. miałam zapierdziel z pracy więc bardzo nie miałam kiedy zwracać na to uwagi. Kochane to która jeszcze na Luty się szykuje a która na marzec. Trzymam kciuki za nas wszystkie.
Ola 17.02.2011
Martynka 02.02.2017 -
nick nieaktualny
-
Modrzewiowa wrote:Nawet nie wiesz jak Ciebie rozumiem.
Mam pracę, mamy dom, mamy pokoik, z przeznaczeniem na dziecięcy... tylko dzieciaczka brać. Inne kobiety w rodzinie wyją nocami, bo zaszły trzeci raz i urodziły zdrowe dzieci. To sprawiedliwe? Nie! Z tego co czytała, to Twój piąty miesiąc, mój 14nasty ... boję się.
Pamiętaj, jesteśmy kobietami, mamusiami "to be"!!!
Wypłacz się, wyrycz!!! Otrzyj łzy, popraw koronę, podnieś głowę i walcz dalej
borsuk lubi tę wiadomość
Ola 17.02.2011
Martynka 02.02.2017