Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitaj Abby.
Ja po wizycie z dzieckiem wszystko wpozadku ma się dobrze jest trochę mniejsze ale więcej dowiem się dopiero 17.06 bo teraz tylko sprawdzała tętno i jak tam się ma.
No tak ze kamień z serca
Aaaa i przeglądałam się między nóżki i nic nie odstawalo hihi ale nie potwierdziła doktorka to moje obserwacje więcej i dokładniej dowiem się 17 i z niecierpliwością czekamNadzieja1988!, MMM2016, beatum lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMagduullina wrote:Witaj Abby.
Ja po wizycie z dzieckiem wszystko wpozadku ma się dobrze jest trochę mniejsze ale więcej dowiem się dopiero 17.06 bo teraz tylko sprawdzała tętno i jak tam się ma.
No tak ze kamień z serca
Aaaa i przeglądałam się między nóżki i nic nie odstawalo hihi ale nie potwierdziła doktorka to moje obserwacje więcej i dokładniej dowiem się 17 i z niecierpliwością czekam -
nick nieaktualny
-
Magduullina wrote:Witaj Abby.
No tak ze kamień z serca
Aaaa i przeglądałam się między nóżki i nic nie odstawalo hihi ale nie potwierdziła doktorka to moje obserwacje więcej i dokładniej dowiem się 17 i z niecierpliwością czekam
GratulujęMagduullina, Nadzieja1988! lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo może napewno poproszę a czy mi da to nie wiem przy synku dostałam tylko 2 zdjęcia za całą ciążę tylko z 1 trym. Tak że zobaczymy napewno poproszę ja żeby mi dala
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2016, 13:55
Nadzieja1988! lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny