Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
_Abby_ wrote:Jak się rzyga to podobno jest wysoki progesteron. Statystycznie jest podobno mniej poronien wśród rzygajacych. Ale spokojnie mam kilka koleżanek które ani razu nie tulily muszli i maja zdrowe dzieci.
Ja przez indukowanie poprzedniej ciąży (clostylbegyt i luteina) od początku ciąży miałam bardzo wysoki progesteron - norma jak dla III trymestru.
Nie wymiotowałam.
Magduullina, madziara0080 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyborsuk wrote:Witam Was w piąteczek
U mnie 8dc. Nie lubię tego czasu bo nic się nie dzieje. Do owulki jeszcze ok 14-15 dni i tak sobie żyję w zawieszeniu Ciekawe jakie podejście w tym miesiącu będzie miał mój T. Mam nadzieję, że będzie ,,stawał" na wysokości zadania
Miłego dniaNadzieja1988! lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAurellka wrote:Borsuczku, Abby trzymam kciuki za skuteczna owulkę
Ja zwymiotowalam raz...do tej pory...
Mam też strasznie sucho...
Trochę się martwię tym brakiem objawów takich...
Nic tylko się cieszyć kochana uwierz ze tulenie toalety i mdłości nie są fajne... A jeżeli z dzieckiem ok to naprawdę nie ma co się stresowaćNadzieja1988! lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny!
Wróciłam... Głowa napchana wiedzą. Hotel był w lesie i miałam problem z internetem także nie dałam rady pisać.
Nie pamiętam kiedy mój mąż tak mnie wyściskał. Taki steskniony Ja zresztą też...
Dziś przez pół dnia dziwne plamienie u mnie
Witam nowa koleżankę
_Abby_, beatum lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Makowa to wykorzystujecie to, że mężu taki steskniony
Abby owocnego
Smerfetka gratuluję
Mój prawy pecherzyk się uśpił jak to gin ujął. Prawy ma 21,7mm także lada moment owulka A w wpisie ze szpitala wszystko ok. Dobranoc dziewczyny._Abby_, Nadzieja1988! lubią tę wiadomość
szczęśliwa łac. beatum -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo beatum działać!!!
Hej.
Ja tez właśnie się zastanawiam nad kupnem tego, może mnie to ograniczy w spaniu na brzuszku bo jeszcze dam rady ale jak rano wstaje pobolewa a nawet jak wiem i nie chce spac na brzuchu to się kurde na nim budzę.. A potem wszystko boli nie wiem jak to sobie wbić do głowy...beatum, Nadzieja1988! lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny