Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
zFolwarku wrote:Czesc Dziewczyny
Chcialam sie do Was przylaczyc. Od 4 cykli staramy sie z Mezem o drugie dziecko. Na razie bezowocnie Mijalam sie uroczo z owulacja. W tym cyklu na pewno sie wstrzelilismy Ale czy bedzie efekt. Mamy obecnie 13 mies Córke i bardzo chcemy drugiego malenstwa. Idealem byloby 2 lata roznicy miedzy dziecmi ale czy w ogole sie uda Ja za pol roku koncze juz 38 lat wiec... Ech wszystko to mnie martwi. Teraz juz ostatnimi dniami stracilam nawet nadzieje na cokolwiek i jest mi ciezko jak pomysle o ciazy itd, ze mnie to juz nie spotka. Nawet nie mam checi myslec o testowaniu choc niby @ za tydzien... Do tego do sierpnia mam prace a potem mam zlikwidowane juz stanowisko i nie ukrywam ze chcialabym majac jeszcze etat urodzic drugie ale....
Trzymam kciuki:) Najważniejsze, że macie już jedno dziecko:) Z doświadczenia wiem, ze wówczas jest trochę łatwiej oczekiwać na drugą ciążę. Życzę Wam, zeby szybko się udało zobaczyć dwie kreski i "zmieścić się" tak w czasie aby mieć etat podczas ciąży i urlopu
Pozdrawiam ciepło:)zFolwarku lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny musze o cos spytac bo mi nie daje spokoju.
W tym cyklu robilam testy owulacyjne i jakos niby wychodzily mocne krechy itd.
Jednego dnia w zeszla sobote mialam total total szczyt sluzu - doslownie rano ze mnie wyplynelo. Nie przypominam sobie nigdy takiego widocznego, az tak...
Z Mezem seksowalismy sie poprzedniego wieczora i jeszcze tego wieczoru wlasnie w te sobote i w niedziele nastepnego dnia. Z wykresow wychodzi mi, ze w pon tez jeszcze byly tez dni plodne ale ja juz mialam uczucie suchosci zupelne. Nie kochalismy sie bo Maz wyjechal i wrocil bardzo pozno w nocy itd. Nie bylo tez sil
Czy ja przypadkiem nie minelam sie znow z owulacja? Zastanawia mnie to czy ten szczyt sluzu rano w sobote i seks wieczorem to czy to cos da w ogole czy to za duzy odstep czasu? Bo jak np owu byla miedzy tym porank iem a wieczorem to chyba spieprzony cykl staran, tak?
-
Hej wam. Nie jestem tu regularnie, ale zagladam do was czesto.
W nocy dostalam @... A bylam juz pewna ze sie udalo... Ale tym razem nie placze. Przyjelam to z godnością. W tym cyklu probuje z borowina! Zobaczymy.... Przypominam ze pije ziola sroki drugi cykl. Staramy sie od kilku miesiecy.. -
zFolwarku wrote:Dziewczyny musze o cos spytac bo mi nie daje spokoju.
Jednego dnia w zeszla sobote mialam total total szczyt sluzu - doslownie rano ze mnie wyplynelo. Nie przypominam sobie nigdy takiego widocznego, az tak...
Z Mezem seksowalismy sie poprzedniego wieczora i jeszcze tego wieczoru wlasnie w te sobote i w niedziele nastepnego dnia. Z wykresow wychodzi mi, ze w pon tez jeszcze byly tez dni plodne ale ja juz mialam uczucie suchosci zupelne. Nie kochalismy sie bo Maz wyjechal i wrocil bardzo pozno w nocy itd. Nie bylo tez sil
Czy ja przypadkiem nie minelam sie znow z owulacja? Zastanawia mnie to czy ten szczyt sluzu rano w sobote i seks wieczorem to czy to cos da w ogole czy to za duzy odstep czasu? Bo jak np owu byla miedzy tym porank iem a wieczorem to chyba spieprzony cykl staran, tak?
Nadzieja1988! lubi tę wiadomość
-
sandri_1 wrote:Hej wam. Nie jestem tu regularnie, ale zagladam do was czesto.
W nocy dostalam @... A bylam juz pewna ze sie udalo... Ale tym razem nie placze. Przyjelam to z godnością. W tym cyklu probuje z borowina! Zobaczymy.... Przypominam ze pije ziola sroki drugi cykl. Staramy sie od kilku miesiecy.. -
magroz26 sandri_1
To rozczarowanie jest okropne. Ostatni cykl tez tak przezylam @. Bylam nie do zycia przez to. Dodatkowo bylam na badaniu tsh itd zlecone przez gin i na korytarzu przed pokojem pobran same kobiety z brzuchami. Myslalam ze pekne tak mi jakos przykro bylo.Nadzieja1988! lubi tę wiadomość
-
sandri_1 wrote:Najgorsze jest to ze kilka moich kolezanek tez sie stara. Tez nie moga zajść. .. Ale jak ktoras zajdzie przede mna to chyba bede miec ciężka depresje...
W razie co gdyby tak bylo to byle nie depresje. Nastaw sie na to, ze wtedy "sie zarazisz" ciaza kolezanki! Ja sie tak nastawilam w I ciazy i od kolezanki "zarazilam sie" 2 miesiace pozniej
-
zFolwarku wrote:magroz26 sandri_1
To rozczarowanie jest okropne. Ostatni cykl tez tak przezylam @. Bylam nie do zycia przez to. Dodatkowo bylam na badaniu tsh itd zlecone przez gin i na korytarzu przed pokojem pobran same kobiety z brzuchami. Myslalam ze pekne tak mi jakos przykro bylo. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnybeatum wrote:Dzień dobry dziewczynki
Nadzieja1988 a gdzie Twoje dzień dobry i odliczanie? Jeszcze 4dni ?
Oj tez juz bym chciała mieć takie problemy A póki co dzialalismy, śluz jest, wszystko jest i jakieś głupie sny też
Zostały 4 dni do wizyty
Byłam u kosmetyczki od rana i dopiero wróciłam stąd moje opóźnienie
Co do snów to mi się dziś śniło, że poszłam do wc a tam na papierze krwe...Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2016, 12:38
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny zawsze tak jest jak się pragnie dziecka to się wszędzie ciężarne widzi każda z nas będzie miała upragnione dziecko tylko jednym to łatwiej przychodzi innym zajmuje trochę czasu ale wszystkie będziemy szczęśliwe
Ja jeszcze dziś MUSZĘ dorwać męża od jutra juz wyłącznie dla przyjemnościNadzieja1988! lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyzFolwarku wrote:Dziewczyny musze o cos spytac bo mi nie daje spokoju.
I myślę że wstrzeliliscie się idealnie w owu ja miałam wczoraj pozytyw i do 1 w nocy czekalam na męża dziś jeszcze będą sexy a jutro go nie ma. Identycznie jak u Was teraz będą najdłuższe 2 tygodnie... wrrr..mzFolwarku, borsuk lubią tę wiadomość
-
czesc dziewczyny mogę dołączyć ??
krótko o mnie: ja lat 29 , starania od 9 mc, badania : hormony- ok, monitoring owulacji: ok wszystko pięknie, cykle jak w zegarku 26 dni, amh- ładna rezerwa jajnikowa, przeciwciała plemnikowe- ujemne,badanie nasienia- wszystko gra i buczy, owulacja wystepuje 12- 14 dc i gdzie jest tutaj pies pogrzebany ??? ciąży ciągle brak, poziom przybicia wysoki, brakuje juz sił na walke juz czasem nie wierze ze sie uda ;(, czekam na badanie sonohsg, prawdopodobnie w następnym miesiącu, lekarz mowi ze mam wyluzowac ale pytam sie jak ??? macie jakis magiczny środek ) ??magroz26, Nadzieja1988!, Magduullina lubią tę wiadomość