Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
Kornelia, ja miałam dokładnie tak samo. Wszystkie badania, hormony ok, owulacja też ok, nasienie męża nawet bardzo dobre i nie wychodziło. Po zabiegu HSG się udało, miałam posklejane jajowody. Wierzę, że Tobie ten zabieg też pomoże i już niedługo zobaczysz 2 kreski na teście
My staraliśmy się 20 miesięcy, w 17 cyklu starań miałam HSG, 3 cykle później zaszłam w ciążęWiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2016, 15:03
Nadzieja1988! lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKornelia 86 wrote:czesc dziewczyny mogę dołączyć ??
krótko o mnie: ja lat 29 , starania od 9 mc, badania : hormony- ok, monitoring owulacji: ok wszystko pięknie, cykle jak w zegarku 26 dni, amh- ładna rezerwa jajnikowa, przeciwciała plemnikowe- ujemne,badanie nasienia- wszystko gra i buczy, owulacja wystepuje 12- 14 dc i gdzie jest tutaj pies pogrzebany ??? ciąży ciągle brak, poziom przybicia wysoki, brakuje juz sił na walke juz czasem nie wierze ze sie uda ;(, czekam na badanie sonohsg, prawdopodobnie w następnym miesiącu, lekarz mowi ze mam wyluzowac ale pytam sie jak ??? macie jakis magiczny środek ) ??
Nie ma przynajmniej ja takiego środka nie znam u zawsze jak tylko zaczynam myśleć ze się staramy o dziecko czuje skręcanie w żołądku -
nick nieaktualny
-
Kornelia 86 wrote:czesc dziewczyny mogę dołączyć ??
krótko o mnie: ja lat 29 , starania od 9 mc, badania : hormony- ok, monitoring owulacji: ok wszystko pięknie, cykle jak w zegarku 26 dni, amh- ładna rezerwa jajnikowa, przeciwciała plemnikowe- ujemne,badanie nasienia- wszystko gra i buczy, owulacja wystepuje 12- 14 dc i gdzie jest tutaj pies pogrzebany ??? ciąży ciągle brak, poziom przybicia wysoki, brakuje juz sił na walke juz czasem nie wierze ze sie uda ;(, czekam na badanie sonohsg, prawdopodobnie w następnym miesiącu, lekarz mowi ze mam wyluzowac ale pytam sie jak ??? macie jakis magiczny środek ) ??Nadzieja1988!, _Abby_ lubią tę wiadomość
-
_Abby_ wrote:Bez zabezpieczenia i bez specjalnych starań przez 3 lata nie wpadłam. Jak się zaczęłam starać mierzyć temp i łykać suplementy zaszłam w 2 cyklu.
Jesteś moim pocieszeniem.
Ja dobre 2 lata bez zabezpieczenia nie wpadłam.
Poza wiedzą kiedy mam dni płodne_Abby_ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKornelia 86 wrote:czesc dziewczyny mogę dołączyć ??
krótko o mnie: ja lat 29 , starania od 9 mc, badania : hormony- ok, monitoring owulacji: ok wszystko pięknie, cykle jak w zegarku 26 dni, amh- ładna rezerwa jajnikowa, przeciwciała plemnikowe- ujemne,badanie nasienia- wszystko gra i buczy, owulacja wystepuje 12- 14 dc i gdzie jest tutaj pies pogrzebany ??? ciąży ciągle brak, poziom przybicia wysoki, brakuje juz sił na walke juz czasem nie wierze ze sie uda ;(, czekam na badanie sonohsg, prawdopodobnie w następnym miesiącu, lekarz mowi ze mam wyluzowac ale pytam sie jak ??? macie jakis magiczny środek ) ?? -
nick nieaktualnymagroz26 wrote:Witam Cie;)u mnie tez juz 9cs a zaraz 10.Z tym wyluzowaniem i nie myśleniem to tak nie łatwo.Lekarz może Latwo powiedziec lecz nam ciezko to zrobic.U mnie przed pierwsza nie udawalo sie wiec po jakimś czasie stwierdziłam ze chyba nie możemy mieć dzieci i dalam sobie spokój z tym i czerpalam z zycia ile można bylo(zaczelam ćwiczyć to zmiana fryzurki i wymiana ubrań )w międzyczasie pojawily sie po miesiączce dziwne plamienia wiec tym bardziej utwierdzilo mnie to w przekonaniu ze cos nie tak,zaraz po miesiączce drugiej miałam iść do ginka i poszłam bo okres sie spoznial (myślałam ze to wynik plamień)a tu okazalo sie ze w ciazy jestem.Mialam wszystkie objawy a zwalalam to na pogodę to na grypę żołądkową i tak o to mam juz prawie 5letnia corcie.
magroz26 lubi tę wiadomość
-
_Abby_ wrote:Super historia
beatum lubi tę wiadomość
-
Magroz cudowna historia
A my z mężem mamy dziś rocznicę ślubu i wiecie co, pęcherzyk pękłWiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2016, 21:30
madziara0080, _Abby_, magroz26, Nadzieja1988!, borsuk, zFolwarku lubią tę wiadomość
szczęśliwa łac. beatum -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny