Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
zFolwarku wrote:o matko! skad ja to znam I wiem ze to przestaje byc nawet smieszne po chwili...
Nam 3 cykle tak przepadly - ze zmeczenia i nadmiaru zajec z Corka zwyczajnie... -
_Abby_ wrote:Bo dzieci to antykoncepcja idealna
a moja młoda niestety śpi jak mysz pod miotla i nadal nie przesypia nocy a kolo 23 ląduje w naszym łóżku ; )
Abby nie polubie tego posta zeby Cie wesprzec wlasnie
Moja Corka od jakiegos miesiaca spi od 19.30(20)-4:30 (5:00 lub w najlepszej opcji 5:30). Fakt spi ciurkiem ale i tak wstawanie o takich porach nas powala Potem caly dzien z Mala to wiadomo jak to z roczniakiem o 20 jak ja padam na kanape w salonie to do 21 mam ambitne plany co to nie bedzie wieczorem, bo Corka juz spi Wczoraj zakonczylo sie o 21.15 tym ze zasypialam na jakiejs durnej komedii a moj Maz "ogladal" ze mna film a na kompie mial wlaczony mecz :p no slowem full romantic o 21.30 ledwo dotarlam na gore do sypialni i nawet nie pamietam ile SEKUND zajelo mi zasniecie
No i tak prawie codziennie jest... no dobra w tym miesiacu w dni plodne naprawde sie staralismy ale teraz nam juz brak sil. Smiac mi sie chce bo gin mi powiedziala ze starania to seks co najmniej co 2, gora 3 dzien przez CALY cykl. HIhi no moze jak sie nie ma malego dziecka to mozna, ja teraz nie mam sily
Ale i tak licze ze uda sie zafasolkowac Boze, oby. Sama jestem jedynaczka i wiem ze to smutne i bardzo bardzo chce zeby Corka miala rodzenstwo... Pomine kwestie, ze moj Maz chce miec trojke dzieci ale zwazywszy na moj wiek watpie czy zdaze z trojka... byle to drugie bylo...Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2016, 10:47
-
magroz26 wrote:U mnie wlasnie najczęściej owulacja jest wieczorem wiec rano jest dobra pora a tu lipka.W tym miesiącu jestesmy wykończeni wiec tylko raz bylo .On praca praca a ja to Niki odprowadzić do przedszkola pozniej przychodzę to sprzątam mieszkanie gotuje obiad to później po Niki jadę (autobusem bo prawka nie mam jeszcze) zabieram to albo zaraz po przedszkolu na zajecia dodatkowe czasami po trzy godziny albo do domu szybko cos zjeść i lecimy na autobus żeby na zajecia dojechać.Wracamy to jest wieczór tylko zje cos umyje ja i spać idzie.I od nasz dzien tak się zaczyna i konczy.Ciagle w pospiechu.Weekendy sa na odpoczynek jako taki.
Magroz26 skad wiesz ze masz owu wieczorem? (Boze, czemu ja nigdy tego nie wiem...)magroz26 lubi tę wiadomość
-
zFolwarku wrote:Magroz26 skad wiesz ze masz owu wieczorem? (Boze, czemu ja nigdy tego nie wiem...)
-
Magroz26 to jest cos tak czuc. Moze ja nie umiem sie za bardzo wsluchiwac w siebie i moze cos daje mi znac ale ja tego nie zauwazam. W ogole od porodu wydaje mi sie ze gorzej mi idzie samoobserwacja, przed zajsciem w pierwsza ciaze bylam mistrzem w tej kwestii a teraz porazka - stad te testy owulacyjne bo czasami mi sie wydaje ze jak dni plodne co owu codziennie i kompletnie nie wiem na ktory dzien postawic W tym cyklu pomogly mi testy owu. Choc i tak mialam watpliwosci co do wynikow poszczegolnych i poszlam na czuja i na hmmm objawy sluzowe wspomogana testem
-
Magdullina, ale coś się stało kochana? Coś się dzieje?
Magroz co to za stracony, tfu tfu wypłukać to słowo, bo ściągniesz. Póki @ nie ma zawsze jest nadzieja :*
zFolwarku motywację masz niezła, zazwyczaj wtedy się udaje. Ado testowania juz niedlugo/dlugo zależy jak na to patrzeć. Wiek wiekiem,ale ma być , bo maz tak powiedział,to bedzie. A może teraz bliźniaki u Ciebie zagoszczą
A mnie przeziębienie dziś zwala z nóg, w kościele ledwo wytrzymałam. Ale miałam dziś klucie po lewej stronie. Takie jednorazowe, śmieszne, wyprostowalam się momentalnie i juz było po nim Grunt, że coś się dzieje i jest inaczej niż zazwyczaj
Spokojnej niedzieliMagduullina lubi tę wiadomość
szczęśliwa łac. beatum -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
beatum nie miałam monitoringów.wiem to z obserwacji organizmu i testow ze byly to potencjalnie dobre dni.jak w tym cyklu nic nie wyjdzie to po urlopie w lipcu ide do lekarza i zobaczymy co powie wspomne o monitoringu i wogole.akurat sierpien bede siedziec w domu z córka to pokombinuje z opieka i sie przebadam.tylko musze szczerze pogadac z mężem czy chce drugie dziecko bo ja tak a on jest różny a nie chce na siłe nic robic bo nie chce aby dziecko cierpiało z jego powodu
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
_Abby_ wrote:A mi dziwnie wyszedł dziś rest owu w piątek był wyraźnie pozytywny, wczoraj był bledszy i jeszcze bledsze go się dziś spodziewałam a tu ciemniejszy wyszedł
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c374bfb939cd.jpgNadzieja1988!, beatum, _Abby_ lubią tę wiadomość
-
Anusiak5 oby nie trzeba było. Życzę Ci, abys w tym cyklu zobaczyla wspaniałe II kreseczki
Abby faktycznie dziś mocny, choć moim subiektywnym zdaniem tamten mocniejszy wzgl testowej. Ale chyba nie stoi dziś na przeszkodzie, żeby A może miałaś owulke na dwóch jajnikach ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2016, 19:35
_Abby_ lubi tę wiadomość
szczęśliwa łac. beatum