Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzien dobry dziewczyny
Beatum :*
U mnie powoli do przodu. Dziś 11dc. Do owulki jeszcze daaaleko
W sobotę moja młodsza kuzynka urodziła zdrowego chłopaka 4010 wagi i 58 cm Było co opijać
Abby widzę, że się doczekałaś
Rosax tyle km!! Dobrze, że to już za Tobą
Udanego poniedziałku, jeśli to jest w ogóle możliwebeatum, Magduullina, Nadzieja1988! lubią tę wiadomość
-
borsuk wrote:
Udanego poniedziałku, jeśli to jest w ogóle możliwe
Mam nadzieje, ze jednak tak :*
Anka to może wstrzymaj się do jutra rana? Albo kup 2 testy, żeby dziś zrobić i jutro poprawić porannym moczem
Dobra, czas się ruszyć i ogarnąć zakupy, które z rana zrobiłam, bo stoją w kuchni i ... czekajaAnka309, Nadzieja1988! lubią tę wiadomość
szczęśliwa łac. beatum -
Beatum,
korpo jest straszne. Ja naprawde wiele wiele lat bardzo ciezko pracowalam by moc urodzic dziecko na etacie i teraz po tym potraktowaniu nie mam zadnych juz skrupolow. Korpo nie ma sentymentow do mnie wiec ja do korpo nie mam tez i chce drugie na etacie tez miec bo zapracowalam na to wiele lat. Wiadomo ze w korpo jestes pionkiem chyba ze masz odpowiednie plecy/uklad. No coz pozostaje mi miec mocna nadzieje ze moj plan z Mezem co do rodzenstwa wypali. Wtedy korpo zwroci mi poniekad to co dalam przez te wsystkie lata pracy i poswiecania sie. Ja wiem ze jest wiele kobiet ktore nawet pierwsze dziecko maja po 40stce ale dla mnie to juz naprawde pozno jest. Ja widze po sobie - Corke urodzilam majac skonczone 36 lat i czasami po prostu to juz nie ta energia i nie te sily co by byly np przed 30stka. Takze ten tego - prosze o fasolke! Poki mam jeszcze sily, jakies bo na emeryturze to nie wiem - wolalabym wnuki bawicbeatum lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyborsuk wrote:Dzien dobry dziewczyny
Beatum :*
U mnie powoli do przodu. Dziś 11dc. Do owulki jeszcze daaaleko
W sobotę moja młodsza kuzynka urodziła zdrowego chłopaka 4010 wagi i 58 cm Było co opijać
Abby widzę, że się doczekałaś
Rosax tyle km!! Dobrze, że to już za Tobą
Udanego poniedziałku, jeśli to jest w ogóle możliwe -
Kiedyś bym nawet nie pomyślała, że tak bardzo będę chciała mieć dziecko! Powoli zaczyna mi odbija! Dziś śniło mi się, że zrobiłam test ciążowy i wyszły dwie kreski! Mam czarne myśli, że coś musi być ze mną nie tak skoro nam nie wychodzi! Wokół mnie pełno ciążowych brzuszków, mam z wózkami i małych dzieci! Jest to co raz bardziej przytłaczające
Poniedziałkowy dół dał o sobie znać... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySłuchajcie może któraś z Was miała ten problem. Właśnie odebrałam wypis ze szpitala i a w nim wynik moczu. Ph 7. I rozpoznanie: infekcja dróg moczowych. To tylko po moczu mogli rozpoznać bo nie miałam tam żadnych posiewów pobieranych. Czy to groźne dla ciąży?
-
nick nieaktualny
-
Anka przykro mi, już by się skończył ten dzień świstaka. Mam nadzieje, ze ten wakacyjny czas sprawi, że Was przybędzie
A na którą masz Nadzieja tego lekarza?
Abby to dobrze, że nie wytrzymasz, bo jak owu była w czwartek, to już tylko 10dni zostałoWiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2016, 16:14
szczęśliwa łac. beatum