Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
Nadzieja nie mam bladego pojęcia, ale tak na chłopski rozum każda infekcja nie jest wskazana w ciąży, także rejestruj się do internisty Choc z tego co slyszałam w ciąży pecherz i grzybica, to dosyć czesta przypadłość
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2016, 16:14
szczęśliwa łac. beatum -
borsuk wrote:Mam czarne myśli, że coś musi być ze mną nie tak skoro nam nie wychodzi! Wokół mnie pełno ciążowych brzuszków, mam z wózkami i małych dzieci! Jest to co raz bardziej przytłaczające
Poniedziałkowy dół dał o sobie znać...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2016, 16:15
borsuk lubi tę wiadomość
szczęśliwa łac. beatum -
nick nieaktualnybeatum wrote:Dziewczyny, a Wy po leżycie, albo świece robicie, żeby żołnierzyki nie wpłynęły? Tak na jakimś wątku podczytałam. W sumie 3 razy prawie nic nie wpłynęło, to może to jest sposób?
beatum lubi tę wiadomość
-
beatum wrote:Dziewczyny, a Wy po leżycie, albo świece robicie, żeby żołnierzyki nie wpłynęły? Tak na jakimś wątku podczytałam. W sumie 3 razy prawie nic nie wpłynęło, to może to jest sposób?
Dzień dobry
Beatum ja z pewnością leżała spokojnie i zakończenie było pozycją klasyczną do wc nie szłam aaa i sciskalam mięśnie kegla nie wiem czy to jakis mialo wplyw ale tak robilam
Anka nie może jej być ! A na dziś masz termin @ ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2016, 16:29
beatum lubi tę wiadomość
Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”
-
Lekarz mi powiedział że leżenie z nogami do góry nic nie da. Co ma dopłynac to doplynie. Ale odkład się staramy to nie lecę chwilę po do toalety tylko staram się trochę polezec. Tak aby dać chłopakom więcej czasu
nadzieja_86, beatum lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyborsuk wrote:Lekarz mi powiedział że leżenie z nogami do góry nic nie da. Co ma dopłynac to doplynie. Ale odkład się staramy to nie lecę chwilę po do toalety tylko staram się trochę polezec. Tak aby dać chłopakom więcej czasu
borsuk, beatum lubią tę wiadomość
-
Beatum, ja pod tyłek podkładałam poduszkę, ale nie zawsze. Lekarz mi powiedział, że tak na prawdę co ma dopłynąć to i tak dopłynie bez żadnych figur i piruetów Ale w tym cyklu co nam się udało to nie świrowałam z poduszką, po prostu poleżałam chwilę bez ruchu, tylko podtrzymywałam żołnierzyki chusteczką Więc tak na prawdę chyba nie ma różnicy czy robimy świecę, czy śpimy z poduszką pod tyłkiem, jak ma być to i tak będzie
beatum lubi tę wiadomość
-
Hahaha Abby jesteś Agentka
Właśnie Madziara,Borsuczku jak mają doplynac, to doplyna. Macie jednego ginekologa?
W końcu niech żołnierzyki uruchomia smigielka
Nadzieja86 dobrze, że jesteś kochana Wszystko w porządku? Siedzisz juz w domku ? Tez tak polegiwalam
nadzieja_86 lubi tę wiadomość
szczęśliwa łac. beatum -
beatum wrote:Dziewczyny, a Wy po leżycie, albo świece robicie, żeby żołnierzyki nie wpłynęły? Tak na jakimś wątku podczytałam. W sumie 3 razy prawie nic nie wpłynęło, to może to jest sposób?
Ja po prostu leżę trochę czasu, czasem z poduszką pod tylkiem. Ale bez świecy
Zobaczymy czy to coś nam przyniesiebeatum lubi tę wiadomość
-
Beatum ja jutro kończę tygodniowe L4 ale jak mi dobrze z tym byłam zbyt zmęczona a cały czas siedząc uff krzyż bolał odopoczelam trochę w pracy za dużo obowiązków ale w tym tyg wracam
Magduullina lubi tę wiadomość
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
ASA, APA, AOA ujemne
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
-
Jak się masz Aurellka ?
Magduullina lubi tę wiadomość
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Acard
ASA, APA, AOA ujemne
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
-
Aurellka wrote:Chyba wystarczy polezec. Ważne, żeby nie wstawać od razu po relax i dopingować żołnierzyki hihi
nadzieja_86, borsuk lubią tę wiadomość
szczęśliwa łac. beatum -
O tu widze temat na czasie,a juz pisalam w innym miejscu,że wlasnie jak to jest jak sperma wyplywa po wyciagnieciu penisa,to jak to sie zachodzi w ciaze?
No wlasnie ja nie stawialam świecy a ni tym podobne,poprostu wstawałam,mleczko wylatywało,a jednak zapładniałam sie,3razy-poronilam ale fakt ze zaskakiwalam kurde to one muszą sie jakos kleić do nas czy jak hihi -
nick nieaktualnybeatum wrote:Anka przykro mi, już by się skończył ten dzień świstaka. Mam nadzieje, ze ten wakacyjny czas sprawi, że Was przybędzie
A na którą masz Nadzieja tego lekarza?
Abby to dobrze, że nie wytrzymasz, bo jak owu była w czwartek, to już tylko 10dni zostało -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny