Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNo tak u nas problemu nie będzie bo mamy wielkie łóżko a niestyty w późniejszym czasie będę się przenosić do salonu. Synek musi stworzyć większą więź z tatusiem teraz a nie raz przychodzi w nocy do nas i wiadomo jak to dziecko nie raz, kopnie tu i tam i jak brzuch będzie wielki będę się obawiać a nie mówiąc po porodzie gdzie będzie trzeba się nauczyć por karmienia itd maleństwa wole juz syna przestawiać żeby później nie było cyrkow
-
Ja na szczęscie mam nawyk zasypiania na lewym boku...ale nie wiem jak to będzie z brzuchem, bo zasypiam na ramieniu Męża....chyba trzeba będzie się zamienić miejscami i właśnie w rogalu spac. ..
Magduullina, Nadzieja1988! lubią tę wiadomość
❤20-06-2015❤
❤Nasz początek wieczności! ❤ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry dziewczynki
Nadzieja1988 a gdzie Twoje dzień dobry i odliczanie? Jeszcze 4dni ?
Oj tez juz bym chciała mieć takie problemy A póki co dzialalismy, śluz jest, wszystko jest i jakieś głupie sny teżMagduullina, Nadzieja1988! lubią tę wiadomość
szczęśliwa łac. beatum -
nick nieaktualny
-
Czesc Dziewczyny
Chcialam sie do Was przylaczyc. Od 4 cykli staramy sie z Mezem o drugie dziecko. Na razie bezowocnie Mijalam sie uroczo z owulacja. W tym cyklu na pewno sie wstrzelilismy Ale czy bedzie efekt. Mamy obecnie 13 mies Córke i bardzo chcemy drugiego malenstwa. Idealem byloby 2 lata roznicy miedzy dziecmi ale czy w ogole sie uda Ja za pol roku koncze juz 38 lat wiec... Ech wszystko to mnie martwi. Teraz juz ostatnimi dniami stracilam nawet nadzieje na cokolwiek i jest mi ciezko jak pomysle o ciazy itd, ze mnie to juz nie spotka. Nawet nie mam checi myslec o testowaniu choc niby @ za tydzien... Do tego do sierpnia mam prace a potem mam zlikwidowane juz stanowisko i nie ukrywam ze chcialabym majac jeszcze etat urodzic drugie ale....magroz26, Nadzieja1988! lubią tę wiadomość
-
Witam Drogie Panie.Troche mnie nie bylo ze względu na ciągle latanie z Niki po zajęciach dodatkowych a w dodatku cos przypaletalo sie niuni i dziś na wieczór skoczymy na dorazna bo zaczyna mnie martwic ze w nocy od kaszlu Malo pluc nie wypluwa.Zpbaczymy co dr powie.Oczywiscie wlaczylo sie u niej wzmożone napięcie i cala wręcz "chodzi"włącznie z językiem.20.06 mamy wizytę u neurolog bo terapeutce nie podoba się pare rzeczy.U mnie po ovu-nie wiem kiedy dokladnie miałam bo testów nie robiłam i juz nie mierze temp(zdalam sie na los)a skąd wiem ze po ovu-bo śluz zrobil sie kremowy i piersi minimalnie wrażliwe.Nie liczę ze się uda w tym miesiącu.Takze tylko odliczam czas do następnego juz 10cs i działamy.A tak w ogole witam nowe Pani i trzymam kciuki za Was;*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2016, 11:06
-
zFolwarku wrote:Czesc Dziewczyny
Chcialam sie do Was przylaczyc. Od 4 cykli staramy sie z Mezem o drugie dziecko. Na razie bezowocnie Mijalam sie uroczo z owulacja. W tym cyklu na pewno sie wstrzelilismy Ale czy bedzie efekt. Mamy obecnie 13 mies Córke i bardzo chcemy drugiego malenstwa. Idealem byloby 2 lata roznicy miedzy dziecmi ale czy w ogole sie uda Ja za pol roku koncze juz 38 lat wiec... Ech wszystko to mnie martwi. Teraz juz ostatnimi dniami stracilam nawet nadzieje na cokolwiek i jest mi ciezko jak pomysle o ciazy itd, ze mnie to juz nie spotka. Nawet nie mam checi myslec o testowaniu choc niby @ za tydzien... Do tego do sierpnia mam prace a potem mam zlikwidowane juz stanowisko i nie ukrywam ze chcialabym majac jeszcze etat urodzic drugie ale....zFolwarku, Nadzieja1988! lubią tę wiadomość
-
beatum wrote:Dzień dobry dziewczynki
Nadzieja1988 a gdzie Twoje dzień dobry i odliczanie? Jeszcze 4dni ?
Oj tez juz bym chciała mieć takie problemy A póki co dzialalismy, śluz jest, wszystko jest i jakieś głupie sny teżbeatum lubi tę wiadomość
-
Nadzieja1988! wrote:Dziewczyny kupiłam sobie taką poduszkę kojec Motherhood. Mam nadzieję, że nią nie zapeszę...
Też mam tę poduszkę ale jeszcze nie stosuję. Słyszałam, ze jest bardzo przydatna jak pojawiają sie problemy ze znalezieniem odpowiedniej pozycji do snu.Magduullina, Nadzieja1988! lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymagroz26 wrote:Kochana kciukasy żeby ten malpiszon juz nie przylazł na dobre 9miesiecy.Jestem ciekawa ktora teraz z Pan przekaże nam dobra wiadomość???!!
Każda kolejno kochana a ja trzymam kciuki!!!
A ty rosax co tam słychać? Nie oddzywalas się nam długo ??magroz26, beatum lubią tę wiadomość
-
Aurellka wrote:Ja na szczęscie mam nawyk zasypiania na lewym boku...ale nie wiem jak to będzie z brzuchem, bo zasypiam na ramieniu Męża....chyba trzeba będzie się zamienić miejscami i właśnie w rogalu spac. ..
No właśnie my się zamieniliśmy miejscami bo ja normalnie śpię na prawym boku... i musiałam się przestawić na lewy. Na szczęście bez problemu zasypiam na lewym. W nocy się kręcę bo czasami budzę się na prawym ale najważniejsze to jak najwiecej odpoczywać na lewym.