Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
_Abby_ wrote:10 dpo. Mówiłam ze jestem niecierpliwa. Czy widzicie coś czy swiruje.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c6f45a6f24dc.jpg
facelle sa wadliwe niestety i czesto maja cienie.
zrob inny, zrob bete lub powtorz. nie rozczarujesz sie bynajmniej. nie mam nic zlego na mysli. z calego serrducha wam zycze 2 kresek! tylko wyrazilam swoje zdanie.
mam nadzieje ze juz za nie dlugo bede m,oogla gratulowac!Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2016, 19:03
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
magroz26 wrote:Rosax super brwi,tez bym takie chciała.A to jest makijaż permanentny???bo cos ktos wspominam tylko nie wiem czy Ty czy inna kobitka...
metoda microblanding czy jak jej tam.. hihi
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualnyrosax3 wrote:ja widze. ale to samo widzialam jak go zrobilam w 4 dc w trakcie okresu i na kolejnym moczac w wodzie...
zrob inny, zrob bete lub powtorz. nie rozczarujesz sie bynajmniej. nie mam nic zlego na mysli. z calego serrducha wam zycze 2 kresek! tylko wyrazilam swoje zdanie.
mam nadzieje ze juz za nie dlugo bede m,oogla gratulowac!
-
nick nieaktualnyrosax3 wrote:ja widze. ale to samo widzialam jak go zrobilam w 4 dc w trakcie okresu i na kolejnym moczac w wodzie...
mam nadzieje ze juz za nie dlugo bede m,oogla gratulowac!
Wiecie co, z reguły się nie wtrącam, ale przykro mi jak sobie pomyślę co musi czuć Abby czytając takie komentarze.
Rosax, to, że nie cieszysz się z ciąży koleżanki, to spoko, nikt nikomu nie każe skakać z radości, można to nawet zrozumieć. Ale po raz kolejny siejesz zamęt tekstem o facelle na który lałaś rzekomo wodę z kranu. Zastanów się, czy ni mogłabyś dla dobra Abby darować sobie tego komentarza? Na zdjeciu testu kreska jest różowa, beta na 10000% jest pozytywna i należy tylko się cieszyć i gratulować, no w Twoim przypadku chyba tylko gratulować, albo siedziec cicho.
Musiałam to napisać, ponieważ pamiętam jak w maju to samo pisałaś o moim teście, który okazał się na szczęście być pozytywnym, beta również, przyrastała z każdym dniem. Przypominam tylko, że nastepnego dnia po tym jak opowiadałaś te historie, przyszłaś pochwalić się swoim pozytywnym testem, jakże wielkie było nasze zdziwienie, kiedy na Twoim zdjęciu widniał test marki facelle.
Albo nie komentuj pozytywnych testów dziewczyn, które szaleją z radości, że w końcu się udało, ponieważ naprawdę to nie jest nic przyjemnego czytać Twój komentarz będąc na miejscu Abby. Zaraz napiszesz, że wyraziłaś swoje zdanie, ale proszę w imieniu moim i innych dziewczyn którym psujesz nastrój takimi wypowiedziami, daruj sobie na przyszłość. Albo miałaś wadliwą partię, albo ściemniasz. Zrobiłam dziesiatki testów facelle i wychodziły mi pozytywne z jasną kreską tylko i wyłącznie wówczas, kiedy beta okazywała się pozytywna. A nawet jeśli - to i tak, naprawdę mogłabyś sobie darować takie komentarze i poczekać na rozwój sytuacji. Strach nikomu teraz nie pomaga.
A teraz Abby - ciesz się Dziewczyno, na teście widać drugą kreskę, jutro pewnie będzie już ciemniejsza, pojutrze jeszcze bardziej, w październiku zaczniesz czuć kopniaki, a w marcu urodzisz pięknego dziedzica, któremu pokażesz świat i który obdarzy Cię największą miłością jaką możesz sobie wyobrazić Mocno trzymam kciuki za to, żeby dziecko było silne i zostało z Wami na zawsze już )
Wiem, ze na razie jesteś w szoku, ale szok przejdzie dopiero wtedy, kiedy urodzisz
Paulette, _Abby_, Magduullina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ojejku wrote:Wiecie co, z reguły się nie wtrącam, ale przykro mi jak sobie pomyślę co musi czuć Abby czytając takie komentarze.
Rosax, to, że nie cieszysz się z ciąży koleżanki, to spoko, nikt nikomu nie każe skakać z radości, można to nawet zrozumieć. Ale po raz kolejny siejesz zamęt tekstem o facelle na który lałaś rzekomo wodę z kranu. Zastanów się, czy ni mogłabyś dla dobra Abby darować sobie tego komentarza? Na zdjeciu testu kreska jest różowa, beta na 10000% jest pozytywna i należy tylko się cieszyć i gratulować, no w Twoim przypadku chyba tylko gratulować, albo siedziec cicho.
Musiałam to napisać, ponieważ pamiętam jak w maju to samo pisałaś o moim teście, który okazał się na szczęście być pozytywnym, beta również, przyrastała z każdym dniem. Przypominam tylko, że nastepnego dnia po tym jak opowiadałaś te historie, przyszłaś pochwalić się swoim pozytywnym testem, jakże wielkie było nasze zdziwienie, kiedy na Twoim zdjęciu widniał test marki facelle.
Albo nie komentuj pozytywnych testów dziewczyn, które szaleją z radości, że w końcu się udało, ponieważ naprawdę to nie jest nic przyjemnego czytać Twój komentarz będąc na miejscu Abby. Zaraz napiszesz, że wyraziłaś swoje zdanie, ale proszę w imieniu moim i innych dziewczyn którym psujesz nastrój takimi wypowiedziami, daruj sobie na przyszłość. Albo miałaś wadliwą partię, albo ściemniasz. Zrobiłam dziesiatki testów facelle i wychodziły mi pozytywne z jasną kreską tylko i wyłącznie wówczas, kiedy beta okazywała się pozytywna. A nawet jeśli - to i tak, naprawdę mogłabyś sobie darować takie komentarze i poczekać na rozwój sytuacji. Strach nikomu teraz nie pomaga.
A teraz Abby - ciesz się Dziewczyno, na teście widać drugą kreskę, jutro pewnie będzie już ciemniejsza, pojutrze jeszcze bardziej, w październiku zaczniesz czuć kopniaki, a w marcu urodzisz pięknego dziedzica, któremu pokażesz świat i który obdarzy Cię największą miłością jaką możesz sobie wyobrazić Mocno trzymam kciuki za to, żeby dziecko było silne i zostało z Wami na zawsze już )
Wiem, ze na razie jesteś w szoku, ale szok przejdzie dopiero wtedy, kiedy urodzisz
ja jej nie strasze, zycze jej dobrze i moze raczej im zycze dobrze. bo wierze ze kreska sciemnieje a z dzidzia bedzie wszystko dobrze!Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2016, 20:36
s1985, Magduullina lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
nick nieaktualnyi teraz pod każdym pozytywnym testem marki facelle będziesz wstawiała swój komentarz o tym, że Tobie rzekomo wyszły pod woda zwykłą? To była prośba, abyś na przyszłość darowała sobie takich komentarzy w kierunku Dziewczyn, które ewidentnie ujrzały 2 kreski na teście. Prośba, zrobisz oczywiscie jak zechcesz.
_Abby_ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyojejku wrote:Wiecie co, z reguły się nie wtrącam, ale przykro mi jak sobie pomyślę co musi czuć Abby czytając takie komentarze.
az mnie poprostu zatrzeslo !!! ojejku co ty wygadujesz rosax poprostu postawiła dziewczynę na ziemie aby powtórzyć test lub zrobić betę moim zdaniem bardzo dobrze ze mamy tutaj dziewczyny z różnymi doświadczenimi ja tez juz nie raz robikam paskowy facelle kreska byla a ciąży nie było . ale to nie znaczy ze nie ciesze się z tego ze Abby ma te kreske i życzę z całego serca żeby jednak byla w ciąży tylko żeby powtórzyć test innej firmy ... nie wieże w to zeby rosax miala cos złego na mysli!!!!
Abby nie gniewaj się za to ze tak napisalam i naprawdę trzymam kciuki mocno mocno żeby jutro kreska była mocniejsza !!! -
ojejku wrote:Wiecie co, z reguły się nie wtrącam, ale przykro mi jak sobie pomyślę co musi czuć Abby czytając takie komentarze.
-
Dziewczyny !! Do cholerki... po co my tutaj jesteśmy? ŻEBY SIĘ WSPIERAĆ !! Ja też osobiście uważam, że Rosax nie miała nic złego na mysli, jest z nami na forum kupę czasu i zawsze nas wspierała. Nie dajmy się zwariować, dziewczyna przeszła więcej w życiu niż nie jedna z nas i ma po prostu doświadczenie w tych sprawach, stąd jej słowa i "chuchanie na zimne", ona zrobiła w swoim życiu chyba więcej testów niż ja mam włosów na głowie więc coś wie na ich temat. Dziewczyny, każda z nas wie, że testy raczej w tę stronę się nie mylą, ale wiadomo, że zawsze jest wyjątek od reguły i ja Abby życzę Ci z całego serducha żeby to było to Mi też mój pierwszy test wyszedł bardzo blady i robiłam za kilka dni następny żeby się upewnić, no i betę robiłam. Abby kochana, zrób jutro albo w czwartek kolejny test (kup dla świętego spokoju w aptece) i skaj, no i prosimy o fote Wszystkie mocno wierzymy, że krechy będą ciemnieć
A teraz dziewczyny nie dąsamy się na siebie, każda ma prawo wyrazić swoje zdanie, przecież jesteśmy szczere i każda każdą za to ceni.
A Ty Rosax wracaj i nie dyskutuj :* :*
AmenMagduullina, rosax3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, wybaczcie że się wytrącę ale ale dziwacznie czytać negatywne komentarze (przepraszam ojejku) nie ma co się denerwować. Forum jest właśnie do wyrażania swoich opini. Negatywnych jak i pozytywnych. Ja sama od kąd staramy się miałam 2 cykle w których wyszedł mi pozytywny test około 2-3 dni przed @. Nie powiem Wam w których bo jest tu kilka osób które znają mnie od początku starań i pewnie gdzieś to zauważyły. Ale byłam rozczarowana kiedy jednak okazało się to fałszywym testem... swoją drogą były to pink testy 10 i 25
Nie kłóćcie się. Nie ma co. Znamy się tutaj dosyć dobrze. Ja Rosax znam od mojego 1cs i wiem że nie miała nic złego na myśli. Fajnie że pisze jak było w jej przypadku. To jest właśnie ten moment na chwilowe odetchnięcie, zejście na ziemię i zastanowienie się czy nie warto zrobić bety aby być pewnym w 100%
Ja trzymam kciuki za waszystkie dziewczyny którym się do tej pory nie udało (choć wiadomo że za dziewczyny które znam od dawna troszeczkę mocniej, moja sympatia przemawia przeze mnie) i kciuki za Mamusie aby spokojnie doczekały do rozwiązania. Wszystkie natchnijcie mnie do powrotu do wzmorzonych starań kiedy już będę na samym końcu
Buziaki Dziewczyny, nadal wracam do obserwowania i do wyluzowywania się. Tęsknię za Wami ale przez moją obsesję moje małżeństwo zbyt mocno ucierpiało na tym... pozdrawiam i mocno ściskamTulipanowa, Magduullina, zFolwarku, rosax3 lubią tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny