Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Olać zdjęcie!!!! Najważniejsze, że dzieciątko ma się dobrze Mam nadzieję, że teraz będziesz spokojniejsza. Rośnie sobie maleństwo
To się nazywa wiadomość dnia
I do tego jeszcze dwie kreski na teście u AbbyWiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2016, 13:54
Nadzieja1988!, beatum, zFolwarku lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyborsuk wrote:Olać zdjęcie!!!! Najważniejsze, że dzieciątko ma się dobrze Mam nadzieję, że teraz będziesz spokojniejsza. Rośnie sobie maleństwo
To się nazywa wiadomość dnia
I do tego jeszcze dwie kreski na teście u Abbyborsuk, zFolwarku lubią tę wiadomość
-
zFolwarku wrote:Ja pamietam ze cykl, w ktorym zaszlam w ciaze z Corka to w ogole myslalam, ze przepadl na 100%. Zadnej temp nie mierzylam, bo rano jestem polprzytomna i nigdy nie pamietam o takich rzeczach. Wiedzialam przez testy owu, ze owu sie zbliza. Wtedy z moim Mezem widywalismy sie tylko w weekendy. Byla niedziela i wiadomo seksowanie itd., bo starania i pojechalam. W pon nadal dni plodne, bo widze naocznie a Maz daleko. Juz jestem wkurzona na maksa, ze znow nie trafilismy i wszystko przepadnie. We wtorek sucho czyli juz po a ja juz cala we lzach bo znow schrzaniony cykl i ile mozna. Niecale dwa tyg potem test wykazał II. Do dzis nie wiem jak zaszlam w ciaze w tym wlasnie cyklu. W innych, które niby byly wyliczone z testami owu itd. nic nie szlo. Wiec chyba nie ma reguly. M&Ms, ja teraz staram sie o drugie dziecko i tez juz nie wiem co zrobic i jak to sie robi ze w ciaze sie zachodzi Powaznie. To chyba jest tajemnica natury poniekad. Dziecko przychodzi po prostu wtedy kiedy ono chce i tyle.
Bardzo mnie martwi, bo teraz wlasnie kolejna @ zamiast II
Powodzenia!
Właśnie pocieszam się takim stwierdzeniem, które kiedyś słyszałam, że za każdym razem kiedy przychodzi @ to znaczy, że to jeszcze nie to dziecko miało przyjść na świat. Po prostu trzeba na to swoje ukochane trochę poczekać... Chyba coś w tym jest... -
Nadzieja1988! wrote:Właśnie wracam. Pierwsza wiadomość dziecko żyje!
Serduszko bije 162 uderzenia. W piątek biło 180 ale lekarz twierdził że takie bicie jest ok. Sporo urósł przez ten tydzień bo miał 3,33 cm a ma 4,23 cm! No i teraz najlepsze! Lekarz wykonujący usg albo nie umiał go wykonać albo krwiaka nie ma. Jeszcze w piątek na wizycie był krwiak przy ujściu około centymetrowy a dziś jak mówiłam gdzie był to lekarz go nie widział. W szyjce ok. Wewnątrz brak śladów krwi jedynie niewielkie brązowe plamienie, które lekarz uznał za resztki po piątkowym krwawieniu. Kazał leżeć i nie dźwigać.
Zobaczył, że mam siniaki na nogach i zapytał czy nie biorę przypadkiem Acardu albo innych leków na rozrzedzanie krwi to mu powiedziałam, że i Acard i Claxane biorę. On mówi że to też może nasilać plamienie. No ale powiedziałam mu, że to mam brać aby utrzymać tą ciążę do końca pierwszego trymestru i przytaknął, żeby brać i nie odstawiać. Dostałam dwa zdjęcia ale strasznie niewyraźne Chyba mają słaby sprzęt w szpitalu
Kamień spadł mi z serca:)
Skoro był krwiak a teraz go nie ma to może właśnie wydalił się z tym ostatnim krwawieniem?
Najważniejsze, że z dzieckiem wszystko jest dobrze:)Nadzieja1988! lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMMM2016 wrote:Kamień spadł mi z serca:)
Skoro był krwiak a teraz go nie ma to może właśnie wydalił się z tym ostatnim krwawieniem?
Najważniejsze, że z dzieckiem wszystko jest dobrze:) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKurde lekarze niby liczą skończone tygodnie. Czyli jak masz 12+6 to dla nich to 12 tydzień. Aplikacje podają ze to 13. Nie wiem. Powiem Ci szczerze ze nie pamiętam
Na belly masz rozpiska w kalendarzu ciążyWiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2016, 16:48
Nadzieja1988! lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej
Abby gratulacje! Niech krecha ciemnieje a dzidziuś rośnie zdrowo.
Nadzieja nie dziwie się, że tak ciagle boisz się o to ciążę. Ale zobaczysz donosisz tym razem pieknego, zdrowego bobasa :*
U mnie dziś spory skok, więc wygląda na to, że owu była wczoraj. I wczoraj też miałam ból owulacyjny.
Wasze kciuki są magiczne. Z jednego z sobotnich egzaminów dostałam 5 Z tego drugiego wyniku jeszcze nie mam, ale tam będę się cieszyć nawet z 3
W tą sobotę czekają mnie 4 zaliczenia..Nadzieja1988!, zFolwarku, _Abby_ lubią tę wiadomość
-
Nadzieja! A nie mowilam, ze Mlode po cichu sobie rosnie?! Ciesze sie. Lez grzecznie!
Abby, kiedy Ty powtarzasz tescik?
Mnie dzis ogarnal szal sprzatania. Wreszcie po poltora roku walki z moim Mezem wreszcie zrobilismy porzadek w jednym z pokoi na gorze gdzie byl mega mega burdel jeszcze z czasow Jego kawalerstwa. Matko Bosko tam dziada i baby tylko brakowalo i balam sie, ze dzis ich znajde w jakims kacie. Narobilam sie jak dzika ale jest plus-nie myslalam o porazce staran i jakos urosla znow we mnie wiara.Nadzieja1988!, _Abby_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMakowa super!
ZFolwarku uwielbiam takie porządki. A już tak jest ze człowiek po @ i po dole ładuje jakoś akumulatory i stara się dalej. Trzymam kciuki za ten cykl i za terminowe seksy
A ja mam jeszcze 2 testy wiec jutro pewnie sikne i jak dalej będzie krecha to kupię jakiś płytowy na dzień ojca żeby mąż nie musiał sikow dotykaćNadzieja1988! lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMakowa_Panna wrote:Hej
Abby gratulacje! Niech krecha ciemnieje a dzidziuś rośnie zdrowo.
Nadzieja nie dziwie się, że tak ciagle boisz się o to ciążę. Ale zobaczysz donosisz tym razem pieknego, zdrowego bobasa :*
U mnie dziś spory skok, więc wygląda na to, że owu była wczoraj. I wczoraj też miałam ból owulacyjny.
Wasze kciuki są magiczne. Z jednego z sobotnich egzaminów dostałam 5 Z tego drugiego wyniku jeszcze nie mam, ale tam będę się cieszyć nawet z 3
W tą sobotę czekają mnie 4 zaliczenia..
Gratuluję dobrego wyniku egzaminu i powodzenia na pozostałych -
nick nieaktualny_Abby_ wrote:Makowa super!
ZFolwarku uwielbiam takie porządki. A już tak jest ze człowiek po @ i po dole ładuje jakoś akumulatory i stara się dalej. Trzymam kciuki za ten cykl i za terminowe seksy
A ja mam jeszcze 2 testy wiec jutro pewnie sikne i jak dalej będzie krecha to kupię jakiś płytowy na dzień ojca żeby mąż nie musiał sikow dotykać