Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymadziara0080 wrote:Abby - moje gratulacje !!
A ja po wizycie Maluch ma 2,3 cm, serduszko bije 180 uderzeń na minutę, widziałam główkę, rączki i nóżki Ruszało się Lekarz powiedział, że to taki "mały miś"
Wszystko przebiega prawidłowo jak do tej pory Następna wizyta 14 lipca
Dziewczynki, jutro Was nadrobię, a teraz spadam spać
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2f7b2f6972cd.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/9c8d0f496199.jpg
Jaka dobra jakość usg! Wow!Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2016, 09:17
madziara0080 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyborsuk wrote:Nadzieja jak u Ciebie? Plamienia się zmniejszyły?
Dziś rano obudziły mnie mdłości i wymiotowałam o 7 rani nospą, ktorą wzięłam wieczorem na ból brzycha a mocno mnie boli ostatnio
Zostało 5 dni do wizyty -
mmm...mdłości
Leż kochana. odpoczywaj. Głupie seriale. Weź sobie pooglądaj dokument ,,Chłopaki do wzięcia" Gwarantuje ubaw po pachy!!!!! Czekam na Twoja ocenęNadzieja1988! lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
O kurde. To mnie zaskoczyłaś To co teraz ogladasz?
My wczoraj skończyliśmy pierwszą część ,,Kroniki Shannary" Serial na podstawie książki. bajka niesamowita, aż się dziwię, że mnie wciągnęła
fajny jest też ,,The 100" - Nuklearna wojna niszczy cywilizację na planecie. Po wielu latach ze statku kosmicznego z ocalałymi ludźmi zostaje wysłana na Ziemię grupa nieletnich przestępców w celu kolonizacji.
I to jest naprawdę dobre!!!!! Uwierz nie jestem fanka tego typu seriali, ale rozłożył mnie na łopatki. Ciągle czekam na nowe odcinkiNadzieja1988! lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyzFolwarku wrote:Fajowe dzieciaczki!
A ja zakupilam wlasnie te ziola o. Sroki. Zobaczymy. Szkoda ze nie wiedzialam o tym wczesniej to bym zaczela pic w tym cyklu juzNadzieja1988!, zFolwarku lubią tę wiadomość