Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
aaaa piekne bobaski i ta raczka malutka zakochalam sie *_*
nadzieja nie martw sie plamieniami, masz je i mozliwe ze bedziesz miala, lekarze mowia ze jest dobrze to jest, ja tez wiem ze teraz wam sie udalo! nie zamartwiaj sie bedzie dobrze!
magdulina cale szczescie ze juz nie boli, a nie wiesz co moglo cie tak nagle zabolec?
ja dzis rozpoczelam nowy cykl, ostatni przed probami a no i z testem ciazowym facelle pozytywnym haha
zapomialam juz jak to jest miec okres.. i ten bol nie do zniesienia... przy poronieniach i cp tak nie bolalo jak teraz...
juz nie moge doczekac sie sierpnia i badan! chyba ze cos zaskoczy i albo bedzie dobrze albo darmowe badania mi zrobia tutaj. ale wybieram pierwsza opcje gdyby jednak cos.. ma byc dobrze i juz! nie inaczej.
upal na dworze, brzuch boli, co ja mowie boli... NAPIER*ALA jak cholera! skora boli bo spalona.. a na to wszystko miesiek wraca dopiero jutro.. szkoda. Uwielbiam go gdy jest w pierwszy dzien mojej @. ja wyzywam i sie zloszcze a on mi herbatke do lozka przynosi.. ma chlop cierpliwosc.
mykam do łoża , pierwszy dzień okresu = dzień w łóżku.
Nadzieja1988!, Aurellka lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualny
-
Nadzieja1988! wrote:Oglądam piękny film, że aż się popłakałam. "3metry nad niebem". Polecam dla romantyków
racja przepiekny film i przystojny aktor no i motoryNadzieja1988! lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Magduullina wrote:rosax nie mam pojęcia co to było może nerwy lub zmęczenie nie wiem poprostu ..
Nadzieja1988!, Magduullina lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry!
Czekam właśnie na autobus, bo jadę na uczelnię. I już jest bardzo ciepło. Tak mi się nie chcę jechać...
Wkurzyłam się dziś na of. Jak wpisałam dzisiejsza temp. to on mi przesunął owu z 19 na 21 dc, a ja jestm pewna, że owu była 19. To go wzięłam sposobem. Zaznaczyłam pozytywny test owulacyjny w 18 dc i wyznaczenie owu wróciło tam gdzie być powinno A moja dzisiejsza temperatura mnie zszokowała, ale to chyba przez ten upal. Lubię taka pogodę, ale jak mogę nad jeziorem ma leżaku się poopalać albo chociaż przed domem a nie siedzieć i pisać egzaminy...
Aurelka cudny bobas :*
Aurellka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyU mnie masakra i mega upal. Dziś powtórka bety. Do 17 umrę ze strachu. A to dopiero początek. Ale dziś może zacznę się cieszyć bo narazie mam głupie myśli przez te cienie na testach. Sama jestem sobie winna.
Magduullina, rosax3, Nadzieja1988! lubią tę wiadomość
-
Makowa_Panna wrote:Dzień dobry!
Czekam właśnie na autobus, bo jadę na uczelnię. I już jest bardzo ciepło. Tak mi się nie chcę jechać...
Wkurzyłam się dziś na of. Jak wpisałam dzisiejsza temp. to on mi przesunął owu z 19 na 21 dc, a ja jestm pewna, że owu była 19. To go wzięłam sposobem. Zaznaczyłam pozytywny test owulacyjny w 18 dc i wyznaczenie owu wróciło tam gdzie być powinno A moja dzisiejsza temperatura mnie zszokowała, ale to chyba przez ten upal. Lubię taka pogodę, ale jak mogę nad jeziorem ma leżaku się poopalać albo chociaż przed domem a nie siedzieć i pisać egzaminy...
Aurelka cudny bobas :*Nadzieja1988! lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Magduullina wrote:hej u nas trochę się odswiezylo ale zapewne tylko na chwilę rano popadalo....
Makowa szczerze tez by się mi nie chciało ale co zrobićMagduullina lubi tę wiadomość