Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHahaha to fakt wyrywanie brwi nie należy do najprzyjemniejszych Raz poszłam na depilację bikini - po pierwszym pociągnięciu plastrem powiedziałam DOŚĆ Boże jak bolało
Dorotka przyjdzie czuję ją w kościach A niech już się zjawi na dobre bo od 1 sierpnia intensywnie zabieram się na wyjeździe za robienie dzieci Może obca "chata" będzie bardziej sprzyjającym miejscem na płodzenie potomka
Dorotka, a u Ciebie jak tam rośnie brzuszek???#Dorotka#, Magduullina lubią tę wiadomość
-
Czesc
Myslalam ze mnie nie bedzie ale jednak jestem.
Cala noc ladowalam telefon a pn rano zadnej reakcji.. Wlaczyl sie i nagle wylaczyl, kompletnie nic nie dzialalo! Nie moglam go juz nawet wlaczyc. W pracy nie myslalam o tym jak sie ciulowo czuje a kombinowalam skad ja wezme telwfon?! Haha
Moj poprzedni tak zrobil i sie do dzis noe wlaczyl. Spalil sie system ale ten zadzialal dopiero przed chwilka ale zadzialal
Dzis czuje sie dobrze. Mam takie delikatne mrowienie(?) w macicy i jajnikach co pewnie oznacza zblizajaca sie @ jutro ma byc. Jutro tez ginekolog glupia baba ale krew pobrala no i cos o droznosci wspominala ale dopiero za 2 msc jak mi cialo po operacji sie uspokoi. Moze dotrzyma slowa, nie wiem. Jutro sie dowiem. Ale to juz mowilam.
Temp wczoraj spadla a dzis podniosla sie. Szyjka nadal wysoko i sluuzu coraz wiecej wiec wiec sluzik oznacza ze czerwona armia nadciaga.
Magdulina czy ty nie wiesz ze tak nie wolno? Maluszek chce by mamusia spala!
Ukija ciesze sie ze masz zielone swiatlo i wszystko jest ok! Teraz tylko porzadnie no ten no serduszkuj!
Marcia puki @ nie ma jest nadzieja czy my przypadkiem nie bylysmy razem na szampanskich babelkach w of?
Sua ja tez mialam depilacje "brazylijska" fajnie bo dlugo nie rosly ale nigdy wiecej w ten koszmar nie wrocilam czy ty jestes pewna ze to plamienie @??
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2016, 16:17
Magduullina lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualnyO Matko Rosax przecież dopiero co otrzymalas ten telefon z PL, a tu znowu niespodzianki? ?? Hahah ot telefon ważniejszy od samopoczucia czy zgrałas wszystkie zdjęcia i filmy z tego telefonu w bezpieczne miejsce??? Na wypadek gdyby coś... ???
Warto by było zrobić droznosc jajowodow, wtedy też na 100% dowiesz się czy masz dwa czy jeden, bo czytałam ze zdanie na ten temat jest podzielone
Szczerze? Idąc do WC stresuje się czy coś poleci czy nie. Wczoraj raz chlusnęło taką brązową krwią, dzisiaj taka kawa z mlekiem na papierze rano i jakiś czas temu. Brzuch boli typowo jak na @. Kompletnie nie wiem co to jest - raczej nie nastawiam się by to było zagniezdzenie. Ale jak pisałam wcześniej - zrobię jutro test jak się nie rozkręci i zadzwonię do lekarza. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Tak zgralam. Dlatego juz sie nie przejmowalam ze ten musze miec tylko ze musze jakikolwiek miec by miec Was
Mam nadzieje ze to mie bylo zbedne gadanie i mi zrobi ta droznosc. Licze na to.
Ja tez chodze co chwile patrzec czy juz jest @ a u ciebie mam nadzieje ze sie nie rozkreci!
Aaaaaauuuucccc depilator? Tam? Nigdy!!
Jasnowidztwo mowisz? Chyba bedzie trzeba hahaMagduullina lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualnysua wrote:Hahaha to fakt wyrywanie brwi nie należy do najprzyjemniejszych Raz poszłam na depilację bikini - po pierwszym pociągnięciu plastrem powiedziałam DOŚĆ Boże jak bolało
Dorotka przyjdzie czuję ją w kościach A niech już się zjawi na dobre bo od 1 sierpnia intensywnie zabieram się na wyjeździe za robienie dzieci Może obca "chata" będzie bardziej sprzyjającym miejscem na płodzenie potomka
Dorotka, a u Ciebie jak tam rośnie brzuszek???
Co do brzuszka to rośnie. ja tak za bardzo nie widzę różnicy bo widzę go na co dzień. mąż wróci z 10-dniowej delegacji to obadaMagduullina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyoj joj rosax i tak spac w nocy nie mogę ale wczoraj zmeczylo mnie 5 h w samochodzie byliśmy z m po auto w jedna stronę jechal a ja później za nin jeszcze danio marudzil az wkońcu zasnal jak kamień w foteliku i spal do rana nawet to jak go m przenosil go nie obudzilo wstal o 7 i nie mial drzemki dzis takze pewnie pójdziemy spać dzis wcześniej o ile znowu zasne.....
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhttps://bellybestfriend.pl/cms/File/usg_gallery/1a201c8b698a2b99d21feead707f1ff1.jpg
he paczcie dziewuszki co znalazłam w galerii. taki brzuszek w 7 tyg to cud
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8ac3cdf1ccf1.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2016, 18:44
Magduullina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Pospalam jakas godzinke. Po przebudzeniu zmierzylam temp. Wczoraj pod wieczor mialam 36,78 a dzis mam 37,37 .
Jedziemy sie wlasnie plazowac trocheMagduullina lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp