Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyukija kochana jedz i koniecznie daj znać co i jak. ... oj oby cie ne zebrała choroba. ...
no tak to już jest ale dzis znowu ciezszy dzień a za to mam nadzieje ze wcześniej dzis się poloze. ... zarax ogarniam dom i pojadę do mamy.Ukija lubi tę wiadomość
-
Ha! Zielone swiatło tylko opieprz dostałam od lekarki ze poszłam na bete szkoda kasy i takie tam ble ble szkoda tylko że chróbsko mnie atakuje
Magduullina wiesz co? Musisz odpocząć czasami dla siebie i Maleństwa
Tymczasem lece i pędze do pracy. A po mieście nie tak łatwo o tej godzinie się poruszać. Cholerne korkiMagduullina, beatum lubią tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMagduullina to podrzuć synka do mnie, a sama odpocznij
A Twoja Mama daleko mieszka od Ciebie? Nie możesz podrzucić małego do Niej na weekend przynajmniej na sobotę byś chociaż jednego dnia usiadła z kawą na tarasie? Nie zawracała sobie głowy sprzątaniem, obiad kupilabys gdzieś poza domem na wynos?Magduullina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnysua kochana jesteś! w sobotę mamy chrzciny w rodzinie a od niedzieli jeszcze będę miec 2 rodzeństwa nieogarnietego 9 i 11 lat także zapowiada się mi odpoczynek jak ta lala ale szczerze mówiąc nie usiedzialabym na tylku kochana juz się przyzwyczailam do mojego życia
-
nick nieaktualnyOszz Magduullina podziwiam Cię A w sumie może to i człowiek lepiej funkcjonuje na pełnych obrotach Ale oszczędzaj się i dbaj o siebie :*
Ja mam dzień lenia. Leżę jeszcze w łóżku. Wczorajsze plamienia ustały, rano jeszcze miałam mleczną wydzielinę z rozciągliwym sluzem, a teraz cisza. Jeżeli ten stan utrzyma się do jutra to zrobię test bo nie wiem co z tą luteiną - czy mam brać dalej czy odstawić. Lekko boli podbrzusze, a w jajnik ktoś szpilkę wbija
Rosax jak się dzisiaj czujesz?
Ukija zdrówka życzęWiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2016, 11:06
Magduullina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Marciaa były wykresy ciążowe ze spadkami przed @. Dziewczyny miło się zaskakiwały. Trzymam nadal kciukasy
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
nick nieaktualnyCześć wszystkim. W końcu wróciłam do żywych. wczoraj tragedia. He nawet do dentysty się wybrałam. Masakra ile kasy tam zostawiłam a to jeszcze nie koniec. Dzwonie do męża że 180 zł zostawiłam u dentysty a on no i dobrze he taki mąż to normalnie skarb. Czekam jeszcze pół godz i biorę się za obiadek
Ukija to super teraz działaj
marciaa nie załamuj się jeszcze nic nie przesądzone.
sua jak u Cb sytuacja?Magduullina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOch te zęby sporo nas kosztują. Może Twój mąż inaczej by zareagował gdybyś tyle wydała na kosmetyki a tak ząbki trzeba mieć zdrowe
Przez przypadek trafiłam na super dentystę na NFZ ( strasznie boje się do nich chodzić ) i podejście ma jak do małego dziecka, choć i tak biegunkę przechodzę przed każdą wizytą
A u mnie? Pojawiło się znowu jedno plamienie mleczno kawowe. Myślę, że to tak wyjątkowo inaczej zaczyna się @.Magduullina lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry
Dziewczyny widzę starania pełna para trzymam za was kciuki
Ukija chciałam się Ciebie coś poradzić. Możesz mi odpisać na wiadomość.Magduullina lubi tę wiadomość
Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”
-
nick nieaktualnysua myślę że to zależy od dentysty. Wiadomo że wizyty u nich nie należą do miłych ale trzeba.. he ja to raczej kosmetyczki się boje hihi.. ona przy depilacji nie oszczędza . hm swoją drogą do niej też muszę się zapisać ale to pod koniec sierpnia.. he muszę pięknie wyglądać na imprezie firmowej a co he
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny