X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
Odpowiedz

Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 lipca 2016, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ukija kochana jedz i koniecznie daj znać co i jak. ... oj oby cie ne zebrała choroba. ...
    no tak to już jest ale dzis znowu ciezszy dzień a za to mam nadzieje ze wcześniej dzis się poloze. ... zarax ogarniam dom i pojadę do mamy.

Ukija lubi tę wiadomość

• Ukija Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2016, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ha! Zielone swiatło :D tylko opieprz dostałam od lekarki ze poszłam na bete :D szkoda kasy i takie tam ble ble :D szkoda tylko że chróbsko mnie atakuje :/

Magduullina wiesz co? Musisz odpocząć czasami dla siebie i Maleństwa :)

Tymczasem lece i pędze do pracy. A po mieście nie tak łatwo o tej godzinie się poruszać. Cholerne korki :/

Magduullina, beatum lubią tę wiadomość

"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."

"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!"
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 lipca 2016, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    super ;) ukija kochana ciesze się; ) czasem nie da się odpocząć :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 lipca 2016, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magduullina to podrzuć synka do mnie, a sama odpocznij ;)
    A Twoja Mama daleko mieszka od Ciebie? Nie możesz podrzucić małego do Niej na weekend przynajmniej na sobotę byś chociaż jednego dnia usiadła z kawą na tarasie? Nie zawracała sobie głowy sprzątaniem, obiad kupilabys gdzieś poza domem na wynos?

Magduullina lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 lipca 2016, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sua kochana jesteś! w sobotę mamy chrzciny w rodzinie a od niedzieli jeszcze będę miec 2 rodzeństwa nieogarnietego 9 i 11 lat także zapowiada się mi odpoczynek jak ta lala :) ale szczerze mówiąc nie usiedzialabym na tylku kochana juz się przyzwyczailam do mojego życia

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 lipca 2016, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oszz Magduullina podziwiam Cię :) A w sumie może to i człowiek lepiej funkcjonuje na pełnych obrotach :) Ale oszczędzaj się i dbaj o siebie :*

Ja mam dzień lenia. Leżę jeszcze w łóżku. Wczorajsze plamienia ustały, rano jeszcze miałam mleczną wydzielinę z rozciągliwym sluzem, a teraz cisza. Jeżeli ten stan utrzyma się do jutra to zrobię test bo nie wiem co z tą luteiną - czy mam brać dalej czy odstawić. Lekko boli podbrzusze, a w jajnik ktoś szpilkę wbija :)

Rosax jak się dzisiaj czujesz?

Ukija zdrówka życzę :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2016, 11:06

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 lipca 2016, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rosax3 wrote:
    Nie bedzie kolejnego bo teraz sie uda.! I nie wolno ci inaczej myslec!

Masz rację :)

• marciaa Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2016, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny, u mnie temperatura w dół
    bolą cycki bardzo...

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 lipca 2016, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marciaa póki nie ma @ nie tracimy wiary, nie tracimy :)

• marciaa Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2016, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sua wrote:
    marciaa póki nie ma @ nie tracimy wiary, nie tracimy :)

ja tam jednak nie mam już złudzeń :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 lipca 2016, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiec masz zdrowe chłodne podejście. Lepiej się miło zaskoczyć niż niemiło rozczarować :) Jak nie ten to następny cykl :)

• marciaa Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2016, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    staram się przynajmniej, bo poprzednie 2 myślałam że może coś jest na rzeczy bo były inne objawy przed @ niz zawsze to w ten postanowiłam się już nie łudzić.

następny cykl chyba pauza.

• Ukija Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2016, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marciaa były wykresy ciążowe ze spadkami przed @. Dziewczyny miło się zaskakiwały. Trzymam nadal kciukasy :)

"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."

"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!"
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 lipca 2016, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć wszystkim. W końcu wróciłam do żywych. wczoraj tragedia. He nawet do dentysty się wybrałam. Masakra ile kasy tam zostawiłam a to jeszcze nie koniec. Dzwonie do męża że 180 zł zostawiłam u dentysty a on no i dobrze :) he taki mąż to normalnie skarb. Czekam jeszcze pół godz i biorę się za obiadek :)
    Ukija to super teraz działaj
    marciaa nie załamuj się jeszcze nic nie przesądzone.
    sua jak u Cb sytuacja?

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 lipca 2016, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Och te zęby sporo nas kosztują. Może Twój mąż inaczej by zareagował gdybyś tyle wydała na kosmetyki ;) a tak ząbki trzeba mieć zdrowe :)
    Przez przypadek trafiłam na super dentystę na NFZ ( strasznie boje się do nich chodzić ) i podejście ma jak do małego dziecka, choć i tak biegunkę przechodzę przed każdą wizytą :)

A u mnie? Pojawiło się znowu jedno plamienie mleczno kawowe. Myślę, że to tak wyjątkowo inaczej zaczyna się @.

• nadzieja_86 Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2016, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)
    Dziewczyny widzę starania pełna para trzymam za was kciuki ;)
    Ukija chciałam się Ciebie coś poradzić. Możesz mi odpisać :) na wiadomość.

Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️

29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
    Luty 2020 cb
    Grudzien 2020 7 tc moj 👼
    Luty 2021 hashimoto
    Letrox, metformina, duphaston.
    Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
    Acard
    TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
    ASA, APA, AOA ujemne
    Zespół antyfosfolipidowy ujemy
    Antykoagulant toczniowy ujemny
    Kariotyp mój i męża prawidlowy
    ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
    Cross match 8, allo mlr 28
    Kir Bx z brakującymi 3
    Accofil od Luty 2023
    Mąż wszystko ok

„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”
    n59yt5od1y3qj53b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 lipca 2016, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sua myślę że to zależy od dentysty. Wiadomo że wizyty u nich nie należą do miłych ale trzeba.. he ja to raczej kosmetyczki się boje :D hihi.. ona przy depilacji nie oszczędza :P. hm swoją drogą do niej też muszę się zapisać ale to pod koniec sierpnia.. he muszę pięknie wyglądać na imprezie firmowej a co he :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 lipca 2016, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sua a co do @ to jeszcze się nie rozkręciła:) może się bawi i nie przyjdzie:P
    Oby.. Swoją drogą ja nigdy czegoś takiego jak plamienie to nie miałam. zawsze przed @ brzuch tylko bolał..

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 lipca 2016, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaaa boisz się kosmetyczki??? Dorotka to Ty dobra jesteś :):)

To ja takich ciuciu babek nie lubię :) Ja też nie miałam. Zawsze bolał mnie brzuch, a potem bach i @. Zrzucam winę na luttagen castagnus i inofolic. Brzuch mnie cały czas boli, ale znośnie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 lipca 2016, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sua wstyd się przyznać hihi, jak mi reguluje brwi to płacze he.. no ale jak muszę iść to spinam poślady he.

Oby nie przyszła :)

‹‹ 785 786 787 788 789 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ