Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
Nowy cykl a wiec nowe wydatki
Zamowilam juz testy z clearblue owulacyjne 10 sztuk z usmiechem i oczywiscie puki co tylko 2 ciazowe tez z clearblue ciekawe jak te sie spisza. Mam dosc tych dwoch kresek ktore co chwile sa pozytywne. Zobaczymy kiedy usmiech bedzieMagduullina lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Ogladalam sobie wlasnie swoje ksiazeczki ciazowe.. Az 3! Dobrze ze z innych nie zrobili.. Mialabym ich az 5.. Pierwsza ksiazeczka z synkiem. Zdjec 13. Pechowa liczba co? Ale sunus zdrowy i jak fajnie powspominac z wizyt
Druga ksiazeczka 2 zdjecia. Szkoda ze nie dane im bylo poznac mamusie a mi ich..
No i trzecia.. Powinnam rodzic za miesiac. Tam tez 2 zdjecia..
Teraz czekam na kolejna ksiazeczke z wieeeloma fotkami! bo w koncu sie uda.Magduullina, zFolwarku lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Rosax, czytałam dzisiaj w pracy Twoją wypowiedź i powiem szczerze, że płakać mi się chciało. Naprawdę Ciebie podziwiam, że masz jeszcze w sobie tyle siły. Ja wierzę, że nic nie dzieje się bez powodu. Wierzę też, że w końcu doczekasz się dzieciątka Życzę Ci tego z całego serca i trzymam za to mocno kciuki Co do testów owulacyjnych, to ja w nie średnio wierzę. Raz mi wyszedł pozytywny, a potem u gina okazało się, że nie mam owulacji
Ja dzisiaj u lekarza dostałam pregnal. Jutro rano znowu wizyta, by zobaczyć, czy Pęcherzyk pęka. Oby tak się stało, bo jak pomyślę, że w kolejnym cyklu 5 czy więcej dni pod rząd znowu miałabym być u lekarza to to już się zaczynam stresować. Dobrze chociaż, że mam własną działalność, to nikomu nie muszę się tłumaczyć
Magduullina, ja uwielbiam sukienki, a z uwagi na charakter pracy i konieczność eleganckiego ubioru, noszę sukienki dość często, więc chętnie pooglądam, a może nawet uda mi się Tobie doradzićMagduullina lubi tę wiadomość
-
Rosax w tym cyklu odchaczam u Ciebie zdrową i dobrze ulokowanà ciążę nie masz innego wyjścia
U mnie śluz rozciągliwy nieco później niż zawsze ale jest. Chociaż naszprycowana lekao chodze prawie na haju oczy mnie bola to okulary znalazłam i chodzę teraz w nich
Dziewczyny pokazywać brzuchacze! Stęskniłam się za nimi! ❤
Ma tu być ciążoworosax3, Magduullina lubią tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
Rok juz dla wielu z watku jest pozytywny to i dla nas bedzie najlepiej ten juz teraz cykl!
Magduullina, Ukija, madziara0080 lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
nick nieaktualnymamuśka no to przyda się mam 3 opcje jutro się poprzebieram he 2 skukienki i bluzka + spódnica . bo w dzinsach czy leginsach nie bardzo he najlepszy bylby dres zastanawiam się również nad butami bo chyba będę musiała jechać kupic wsio na koturnie lub obcas bo moich rozciapanych balerinek nie ubiore he
-
Olej z wiesiolka jak zazywac?
Tzn kapsulki przez jaki czas? I on na slus no nie? Ciemna jestem a chce go kupic. Niby pomaga u mnie niby slus ok ale az taki piekny nie jest..
A no i czy moge zaczac go brac np od 3 dc czy tylko od 1? Bo ze tylko do ovulki to wiem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2016, 21:07
Magduullina lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Dobry wieczor Dziewczynki
My dzis bylismy w podrozy. Z takim malym dzieckiem to 6h jazdy autem z przerwami to naprawde meczace jest. No ale jestesmy
Jutro czeka mnie fryzjer, poprawka brewek permantnych u pani kosmetyczki a wieczorem: "miasto jest nasze" z moimi przyjaciolkami bedziemy sie wloczyc z lodami i kawka w rekach. Alez sie ciesze!
Przy okazji przyjechal nowy wozek parasolka, ktory kupilam na allegro za 99,99 zl a jest to Maclaren. Uwazam to za niezly deal zwazywszy ze wyglada prawie jak nowy no i fakt, ze uzywki chodza po 300-400 zl czasami. Udalo sie, jakis fart. Jutro zrobimy objazd po osiedlu z Corka w nowym wozie - hihi.
Rosax! Tule Cie mocno! Bedzie dobrze, wiesz to. Wiem, ze Ci ciezko. Domyslam sie. Dobrze robisz, ze wywalasz z siebie, oczyszczasz i nabierasz sił. Rodzenstwo bedzie. Spoko wodza. Tylko nie narzucaj sobie za duzego tempa i presji
U mnie ten cykl wyraznie wyglada wreszcze normalnie. Jest 4 dc a juz praktycznie po @ - czyli jak u mnie to norma. Pije ziolka o. Sroki wlasnie i czekam na bzykanko z Mezem w odpowiednie dni (nieodpowiednie tez, co sobie bedziemy zalowac ).Magduullina lubi tę wiadomość
-
Witajcie.Ja na chwilkę.Rosax wiesiolek bierze się od 1dnia cyklu ale nic sie nie stanie jak weźmiesz od 3dc.Najlepszy wiesiolek jest z oepsrolu gdzie dawkowanie to 1-2 kapsułki 3 razy dziennie.Ja osobiście bralam dwie kapsułki.Jest jeszcze wiesiolek oeparol femina jego natomiast bierze sie 5kapsulek dziennie.Ja osobiście stosuje ten drugi czyli oeparol femina.Biore go ze względu na to ze mam skore sucha i pomaga mi przy mojej cerze.Ze śluzem nie mam problemu bo bez wiesiołka bylo ślisko hi hi.
-
nick nieaktualnyWitam kobietki. Ja dzis po wizycie. Malenka rosnie bardzo ladnie. Wagowo tez. Ja czuje sie dobrze. 0.5 kg na plusie. Dzis mezus malowal sciany w sypialni. Umyl mi okno i załoŻył siatke na okno bo mamy duzo much. Zlozyl komode dla malenstwa. Caly pokoj lsni. Teraz jutro z rana chce sie zabrac za duzy pokoj goscinny. Jest taki kochany. A ja z corka korzystam z sloneczka.
rosax3, madziara0080, Magduullina lubią tę wiadomość
-
Marciaa u mnie śluz rozciągliwy pojawia się zazwyczaj dwa dni po skończonej @ a owulacja 17-20dc więc spokojnie ale nie wiem czy chce w tym cyklu walczyć bo leków tyle wzięłam że szok
ZFolwarku wypoczywaj ciesz się takimi chwilami z przyjaciółkami a ciekawe jak te zioła, zobaczymy jak podziałają na Ciebie czekam na relacje może też sięgnę
Rosa no ciekawe jak ten wiesiołek. Moja znajoma pije olej z wiesiołka w koktaljach i mówi że to ją oczyszcza i czuje się dużo lepiej. Więc nie tylko na śluz działa swoją drogą na śluz ponoć dobry też kisielek z siemienia lnianego a ja piję nasiona chia i nie wiem czy to ich zasługa ale mam bardzo wcześniej rozciągliwyMagduullina lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Chciałam tylko zaznaczyć że od jutra robię strajk głodowy i nie będę jadła póki któraś nie wrzuci czegoś ciążowego związanego z jej Maleństwem (brzuszek, zdjęcie może być nawet coś co znalazła dla swojego Maleństwa na necie i jej się spodobało). Stanowczo za mało motywujących ciążowych wpisów u nas
Tulipanowa a gdzie jakieś zdjęcie? Dobrze że rośnie i jest zdrowa miło czytać przed snem takie pozytywyMagduullina lubi tę wiadomość
Hej a co tu taka cisza z rana?
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!"