Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
Rosax, zazdroszczę domku My też mieszkamy w domu ale teściowej Teraz zaczynamy szukać jakiejś działki Rosax, musicie działać, nie ma co sobie żałować go hi;)
Magroz, ale Ty mi tutaj pięknie piszesz, aż mi się buzia śmieje U mnie dziś na obiad mięso z grilla, bo nam zostało od wczoraj i fasolka szparagowa, bo mój tata z ogródka nam przywiózł Choć nie ukrywam, że Twoją zapiekankę gyros chętnie bym zjadła Testować chciałam koło 30 dnia cyklu ( teraz jest 21 ), ale szczerze mówiąc nie wiem czy tyle wytrzymam. Nie chcę za szybko bo pregnyl może fałszować wynik
Magduullina lubi tę wiadomość
-
U mnie dzis zrazy na obiadzik
Mamuska moze zatestuj dzien przed @? Wtedy wynik na pewno nie bedzie zfalszowanyMagduullina lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Od wczoraj ucichl moj organizm. wczoraj Rano bolalo z prawej strony tak porzadnie i pozniej az do dzis ciasza. Sluzu nie ma tzn jest ale dziwny. Moze przez . Nic nie boli.. Zero objawow ovulki.
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Rosax, no właśnie tylko, że ja się zastanawiam, kiedy powinnam mieć @. Zawsze miałam długie cykle około 33 dni. W tym cyklu dzięki clo owulka była między 12 a 15 dc. Pregnyl niby może fałszować test do 14 dni od podania, a dostałam go w czwartek 21, czyli teoretycznie czwartek/ piątek mogę testować
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2016, 14:48
-
Mamuśka2017 wrote:Rosax, zazdroszczę domku My też mieszkamy w domu ale teściowej Teraz zaczynamy szukać jakiejś działki Rosax, musicie działać, nie ma co sobie żałować go hi;)
Magroz, ale Ty mi tutaj pięknie piszesz, aż mi się buzia śmieje U mnie dziś na obiad mięso z grilla, bo nam zostało od wczoraj i fasolka szparagowa, bo mój tata z ogródka nam przywiózł Choć nie ukrywam, że Twoją zapiekankę gyros chętnie bym zjadła Testować chciałam koło 30 dnia cyklu ( teraz jest 21 ), ale szczerze mówiąc nie wiem czy tyle wytrzymam. Nie chcę za szybko bo pregnyl może fałszować wynikMagduullina lubi tę wiadomość
-
rosax3 wrote:U mnie dzis zrazy na obiadzik
Mamuska moze zatestuj dzien przed @? Wtedy wynik na pewno nie bedzie zfalszowanyMagduullina lubi tę wiadomość
-
Magroz Nadzieja88 udziela się na wątku "znowu zaczynamy starania". Do nas się nie odezwała ale czytałam że ma się dobrze
Nadzieja1988!, Magduullina lubią tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
Ukija jej dlugo nie bylo, pod wieczor ma sie odezwac nadzieja. Dosc dlugo byla w ogole nieobecna na watkach.
Na prawde masa dziewczyn nie daje po sobie znaku zycia! Gdzie one wszystkie?!Nadzieja1988!, Magduullina lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
magroz26 wrote:Zrazy to marzenie mojego M.Jako ze Ślązak to niestety tęskni mu się za takim obiadem.Niestety ze względu na Niki dietę musze z polowy rzeczy rezygnować a szkoda.Coz tez bez sensu robic mi dwa obiady dla nas a osobno do przedszkola dla Niki.Po drugie nie mam kiedy i jak robic bo ciągle zajecia dodatkowe Niki i późne wracanie.Ach przydałby sie ktos kto by pomógł a tu niestety sama wszystko musze.
07.11.2012 Julian
Test negatywny ale jasniejszy niz ten wczorajszy.. I teraz sama nie wiem.
Odstawic wiesiolka czy poczekac do 14 dc i nadal testowac oczywiscie.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/3fb88646ca1e.jpgMagduullina lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Ukija wrote:Magroz Nadzieja88 udziela się na wątku "znowu zaczynamy starania". Do nas się nie odezwała ale czytałam że ma się dobrze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2016, 17:19
Nadzieja1988!, Magduullina lubią tę wiadomość
-
rosax3 wrote:Test negatywny ale jasniejszy niz ten wczorajszy.. I teraz sama nie wiem.
Odstawic wiesiolka czy poczekac do 14 dc i nadal testowac oczywiscie.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/3fb88646ca1e.jpgMagduullina lubi tę wiadomość
-
No wlasnie nie wiem koedy odstawic wiesiolek. Slus u mnie dziwny jest. Byl wodnisty a teraz taki bialawy jakby lepki.. Sama juz noe wiem.. Wezme jeszcze jutro i odstawiam.
07.11.2012 Julian
Hej kochane!
Rosax testować będę 5.08. Temperatura może i ładna, ale objawów jakichś konkretnych brak. Piersi nie bola sa tylko jakieś takie dziwne. Trudno mi to opisać. Mam srasze uderzeniami goraca, ale co się dziwić skoro moja temperatura w ciągu dnia grubo powyżej 37. I dziś mi strasznie spać się zachcialo. Odcięcie totalne. Jak nigdy. A i jeszcze rano podczas czulam się obwołała w srodku i prawy jajnik czułam.
Magroz nie dziwię Ci się, że nie chce Ci sie dwuch obiadów gotować jak masz tyle innych obowiązków.
Ukija, Magduullina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej Miałam sporą przerwę od forum. Wczoraj nadrabiałam jeden wątek a dziś ten ponieważ w tych dwóch się udzielałam zawsze. Ostatnio byłam na jednym i drugim koło 10 lipca więc mam trochę zaległości co u Was.
Tak jak pisałam już Rosax od dziś do Was wracam.
U mnie wszystko ok. Byliśmy dwa tygodnie temu na tydzień nad morzem na wakacjach a tak to siedzę i się nudzę
Plamienia już wiecej nie wystąpiły. Od ostatniej wizyty w szpitalu z powodu krwawienia cały czas mam bialutki śluz. Wyniki moczu z którymi od początku ciąży miałam problemy też są już bardzo dobre.
Mdłości ustały. Wymiotowałam coraz rzadziej, co jakieś 2-3 dni a potem ustały i tak ostatnie wymioty były około tydzień temu.
Często lekko pobolewa mnie brzuch jak na @ ale z tym sobie radzę bo biorę wtedy nospe i leżę.
Brzuszek troszkę urósł więc mam nadzieję, że wszystko dobrze z dzidzią. W środę mam wizytę u ginekologa. Ostatnią miałam miesiąc temu więc dzidzia pewnie zmieniła trochę swój wygląd. Mam spore zaległości co u Was ale postaram się odszukać stronę na której ostatnio Was czytałam i nadrobić wszystko.
Rosax pisała że brakuje tu mojego odliczania do kolejnej wizyty więc ogłaszam, że zostały 3 dni do wizytyrosax3, zFolwarku, Ukija, Magduullina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymagroz26 wrote:To się cieszę ze u niej dobrze.Ciekawe czy zna juz plec czy nie.A tak ogólnie dziekuje za informacje.;*
-
nick nieaktualnyMagduullina wrote:no teraz się ci przydadzą ja juz jestem zaopayrzona w leginsy teraz musze dorwac fajne dżinsy z gumka na brzuch choć wchodze w te sprzed
-
Magroz, rzeczywiście nie ma sensu robić dwóch obiadów Zrazy pycha, dawno już nie jadłam
Makowa_Panna, będę trzymać kciuki za testowanie Może nawet będziemy testować tego samego dnia
Nadzieja, najważniejsze, że z dzidziusiem wszystko ok Myślę, że na tej wizycie już powinnaś poznać płeć. Pobić później się potwierdza płeć dziewczynki, a szybciej chłopcaNadzieja1988!, Magduullina lubią tę wiadomość