Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzien dobry
Zfolwarku to po cuesci prawda z ta uroda moja mama dzien przed porodem dostala mnuuustwo krostek! I od razu powiedziala ze bedzie corka bo sie brzydka zrobila i coreczka urode jej wlasnie zabiera no i urodzilam sie ja wtedy nie bylo usg wiec noe wiedziala.
4 dzien pobijam rekord
Na 14 idziemy robic tatuaze i wiecie? Noe wiem czy chce.. Jakos tak sie zastanawiam bo starania + tatuaz.. Mam nadzieje ze na nic to nie wplynie. Zdania sa podzielone niestety wiec z wujka googla sie nie dowiedzialam nic.
Testow wczoraj jeszcze nie zrobilam.. Ale dzis juz zaczne.. Kurde rosa wytrzymuje bez testowania! Szook! zapomialam nawet o nich.. Hihi ale trzeba zaczac bo jakis spadek sie przed ovu juz robi
Tulipanowa brzuch Ci jakos spuchl..
Kurde,! staraczki juz nie dlugo i my dolaczymy do gangu przemytnikow arbuzow!Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2016, 10:41
zFolwarku, Magduullina lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Magduullina wrote:zfolwarku kochana moja dziękuję ale strasznie się mi pohorszyla cera
Poprawi sie. Prolaktyna wzrosnie przy karmieniu piersia i bedziesz miec jak pupcia niemowlaka!
Akurat u mnie to w wlasnie ciazy zaczelam miec idealna cere i tak jest do dzis. Przed ciaza bylo gorzej duzo naprawde. Wiec w moim przypadku (mam Corke) te przesady (? - nie wiem jak to nazwac) sie nie sprawdzily. Dopoki nie znalam juz plci po usg wszyscy mowili, ze bedzie chlopak
Magduullina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyno rosax to dziwne ze o testach zapomniałas
zastanów się nad tym tatuazem ale raz się żyje:)
mnie się poniekąd z synkiem sprawdziło bo wlosy piekne lsniace buzinka jak u dziecka a teeaz jest kompletnie wszystko na odwrót hihi
no powiem wam ze teraz juz jestem w pełni szczesliwa bo dzidziuś kopie i kopie a zwłaszcza ojca reke to tez jest nowością bo daniel jak tylko moj polozyl reke byla ciszazFolwarku lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witajcie.Wczoraj miałam sie odezwac żeby cos skrobnąć i nie wiem kiedy usnęłam.Ta pogoda wykończy mnie,Glowa w pewnym momencie zaczela bolec ze aż slabo sie robili.Dzis wolne Niki ma od przeszkola wiec salon wyglada jakby tornado przeszlo he ale razem we dwie pozniej posprzątamy.
-
Magdulka i Tulipanowa śliczne macie brzuszki.Az ciezko uwierzyć ze niedawno chwalilyscie sie dwoma kreseczkami a tu juz polowa za Wami szczególnie u Ciebie Tulipanowa.Jesli chodzi o te zabobony to nie wierze w nie ale niestety u mnie się sprawdziło.Tak do ok.23tygodnia miałam tyle wyprysków na twarzy ze hej,włosy garściami wychodzimy i caly czas byly jakby tluste do tego caly czas zmienne humory ze mogłam kogos zabić i ciągle u mnie bylo albo slabo albo zimno albo gorąco.Nie mogłam nic robic na stojąco powyżej 10 minut bo konczylo sie slabnieciem i oczywiscie wszyscy w kolo ze bedzie dziewczynka bo brzuch mam nisko i bardziej rozłożysty niz szpiczasty.A po 23tygodniu jak reka odjął.I szczerze zauwazylam ze nie kazda oczekująca córci brzydnie to wszystko zależy od hormonów i organizmu kobiety.Nie ma darmo mówią ze kazda ciaza inna i ile ciąż tyle objawów ciążowych.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2016, 11:40
-
zFolwarku wrote:Ukija, absolutnie nie spinam sie. Po prostu tak sobie marze Nie mam presji w sobie. Juz sobie ustalilam plan na najblizsze nawet dluzej niz pol roku i daje sobie ten czas na zajscie na spokojnie
Pojdzie na badania nasienia choc widze ze nie w paski mu ale chce miec to trzeba.Ja juz od Dwóch cykli nie mierze temperatury i nie robię testów ovu bo jak ma byc to bedzie.
Magduullina, zFolwarku lubią tę wiadomość
-
Ukija wrote:Nadzieja no co Ty że pojawiła się już siara. I powiedz mi kochana jak sobie z t razisz? Nie nudzisz sie na l4?
Rosa jak skromnie tylko jedne buciki
Magduullina jaka Ty jesteś promieniejąca! Ciąża Ci jak najbardziej służy pięknie! Ogromny masz brzuszek
Makows relaksik musi być
ZFolwarku i tak ma być. Nie ma co się spinać. Ja też mam takie podejście i może się uda. Chciała bym się obyć bez kliniki leczenia niepłodności
Tulipanowa jak na 26 tydzień malutki brzusio ale jak na plus 1 kg to duży
A ja... ja się czuje okropnie bolą mnie jajniki i plecy pierwszy raz tak strasznie czuje owulacjeMagduullina lubi tę wiadomość
-
rosax3 wrote:Dzien dobry
Zfolwarku to po cuesci prawda z ta uroda moja mama dzien przed porodem dostala mnuuustwo krostek! I od razu powiedziala ze bedzie corka bo sie brzydka zrobila i coreczka urode jej wlasnie zabiera no i urodzilam sie ja wtedy nie bylo usg wiec noe wiedziala.
4 dzien pobijam rekord
Na 14 idziemy robic tatuaze i wiecie? Noe wiem czy chce.. Jakos tak sie zastanawiam bo starania + tatuaz.. Mam nadzieje ze na nic to nie wplynie. Zdania sa podzielone niestety wiec z wujka googla sie nie dowiedzialam nic.
Testow wczoraj jeszcze nie zrobilam.. Ale dzis juz zaczne.. Kurde rosa wytrzymuje bez testowania! Szook! zapomialam nawet o nich.. Hihi ale trzeba zaczac bo jakis spadek sie przed ovu juz robi
Tulipanowa brzuch Ci jakos spuchl..
Kurde,! staraczki juz nie dlugo i my dolaczymy do gangu przemytnikow arbuzow![/QUOTE
Szczerze to nie wiem czy to ma jakiś wpływ.Niby kolezanka mowila żeby zrobić zaraz po @ ale nie w trakcie owulki a czemu to sie nie dowiedziałam.Z drugiej strony jakbyśmy nie robily tego czy tamtego bo moze zaszkodzić gdyby pojawiła się ciaza to byśmy nie musiały oddychać bo zaraz moze cos się stać.Wszystko z umiarem i z Glowa.Jesli to ma byc malutki tatuaż to czemu nie ja bym osobiście zrobila.Takze czekam na zdj swojego tatuażu;)Magduullina, zFolwarku lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Magroz no ma byc maly. Mam juz dwa i chcialam kolejny i w sumie tamte tez robilam jak sie staralismy ale takie starania byle jakie byly. A teraz tak na powaznie wiec dalo mi do myslenia.
Magdulina u nas Julian jak kopal i alex reke przykladal to jak przylozyl po prawej to pn z lewej jak on z lewej to on z prawej a jak mniej wiecej dwie to uderzal tam gdzie nie ma reki albo w ogoleMagduullina, magroz26 lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualnyno rosax to ciekawe bo to synusiowie mamusi sa a teraz mojemu mówie ze będzie corunia tatunia i temu yak go atakuje bo ciekawe jest to ze jak się poloze to mi tak ucieka ze tam gdzie mam rękę nie kopnie albo dopiero jsk wezme rece to zaczyna akrobacje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2016, 12:20
-
Rosax, aż się dziwię,że wytrzymujesz bez testów Ale może to i lepiej Czasami jak człowiek odpuści, to wszystko dobrze się układa Jeśli zdecydujesz się na tatuaż, to obowiązkowo poproszę zdjęcie
zFolwarku, podziwiam Też bym chciała mieć takie racjonalne podejście jak Ty i na spokojnie dać sobie te 6 miesięcy
Magduullina, a ja akurat wierzę, że coś może w tym być i córeczka odbiera mamie urodę Wczoraj były u mnie koleżanki i stwierdziły, że mają przeczucie, że moje pierwsze dziecko to będzie chłopiec
Ja właśnie sprzątam po gościach, a na 15 przyjeżdżają mi rodzice Mężuś śpi bo był z kolegami na nocce na rybach U mnie piękna dziś pogoda, więc grillek dzisiaj będzieMagduullina, zFolwarku lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa w pierwszej ciazy mialam straszna twarz. Wypryski masakra jakas byla. Bardzo przytylam bo 20 kg. Jak wieloryb. Wlosy tluste i wogle a teraz wlosy lepsze. Nie tyje tak. Zadnych wypryskow. Calkiem inna ciaza. A oby dwie dziewczynki.
-
nick nieaktualny
-
No i nie ma tatuazu... My w drodze a tu woadomosc "przepraszam dzis nie dam rady mialem maly wypadek" i trzeba znow przelozyc termin.. no ale trudno zdarza sie.
Ovulacyjny nadal ujemny. Nie ma usmiechu ale zrobilo sie ciemniej;)
Pierwszy test robiony w srode i drugi dzis
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/cf504885bdda.jpgMagduullina, Nadzieja1988! lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Mamuska oddaj pogode!
U nas leje jak nie wiem co. Wieczorem maja byc znajomi, robie pizze na kolacje na gruuubiasnym ciescie chlopy pewnie co popija a i pewnie ja sie winka na endo napije
Chociaz wolalabym spotkanie w ogrodzie niz w domu. Ale pogoda nie pozwalaMagduullina lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp