X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
Odpowiedz

Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę

Oceń ten wątek:
  • Mamuśka2017 Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2016, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie Dziewczyny :) U mnie właśnie zaczął padać deszcz, ale całe szczęście zdążyłam dotrzeć do pracy :)

Magduullina, uroki ciąży, niestety :) Oby zgaga i złe samopoczucie szybko przeszły :)

Ja dziś musiałam ręcznie zmienić dzień owulki w moim kalendarzu, bo wczoraj i dzisiaj jak wprowadziłam temperaturę, to znowu mi się wykres zmienił :/ A przecież byłam na monitoringu u lekarza, więc wiem między była owulacja. Coś mi ten ovu szaleje ;)

w4sqpc0z3is213tz.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 lipca 2016, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magroz kochana no takie to jest już wszystko. .. u mnie dzisiaj pogoda w miarę slonko za oknem ... za to wczoraj cały dzień padalo....

• rosax3 Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2016, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas dzis pada.
    Plamki mialam rano znow ale moze za mocno baraszkujemy? 3 dzien z rzedu. Pobilam rekord haha ;D a dzis mi sie nadal chce :D
    Magdulina moze do lekarza idz? Niech cos na gardlo da albo niech mezus przeplucze hihi :D niby najlepszy lek ;D

Makowa mi tez sie twoja temp podoba ;)

Ukija jak ja zla jestem tez sprzatam ;D takie uspokojenie nagle ;)

Magduullina lubi tę wiadomość

l22n8rib255dd6pr.png
    07.11.2012 Julian
    Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 lipca 2016, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no takie to rosax szalejesz!!!!
    muszr jakieś manti lub coś w tym stylu kupić bo mnie wykończy ta zgaga. ..
    aaa moj to nie koniec z takimi dobrociami bo ja się tylko wkirzam jak wraca do domu poje i idzie się polozyc z takim skutkiem ze ciężko ho później dobudzic

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2016, 10:34

• zFolwarku Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2016, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry! :)
    U nas dzis slonce. Prosze nie straszyc deszczami wrrr ;)

Pije ziolka i czekam na owu :D Boze, Dziewczyny, MARZĘ o dwóch kreskach na koniec tego cyklu. Naprawde tak bardzo mocno chcę....

zpbny2v462noyt78.png
    gg64krhmfrbcubj1.png
  • Ukija Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2016, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magduullina to spokojnie. Staraj się nie denerwować bo przecież to nic dobrego dla Maleńkiej :)

Magroz no nie dziwie się jak zmokłaś że już Ci się nie chce. Ja reguje na deszcz dwpresyjnie ale na szczęście nie pada :P ja się nie obijam to Mój taki dziwny że się obja, ja nie cisnę bo wtedy to już na 100% nic z tego nie będzie :P

Rosa a może nieco za ostro działacie? :D stàd to plamienie :D chociaż ja uważam że to nic złego tylko coś normalnego :P umówiłaś się już do psychologa?

ZFolwarku bez ciśnienia bo wtedy zawsze wychodzi klapa. Trzeba zluzować pośladki i cieszyć się sobą :D

A my pakujemy się dziś i jutro jedziemy nad morze :D a co się będziemy. Młodzi jesteśmy i możemy poszaleć czasami :D dziś mam 2 dzień pozytywny test owu. Jupi :D owulka jutro albo pojutrze :D od kiedy biore inofem nie umiem jej wyczuć choć bardzo się wsłuchuję :D

Magduullina, zFolwarku lubią tę wiadomość

"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."

"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!"
  • Ukija Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2016, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co tu taka cisza? :P

"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."

• nadzieja_86 Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2016, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry ;)
    Ukija wyjazdy bardzo pozytywnie wpływają na II kreseczki ;)

Magduullina, Ukija, zFolwarku lubią tę wiadomość

Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️

29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
    Luty 2020 cb
    Grudzien 2020 7 tc moj 👼
    Luty 2021 hashimoto
    Letrox, metformina, duphaston.
    Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
    Acard
    TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
    ASA, APA, AOA ujemne
    Zespół antyfosfolipidowy ujemy
    Antykoagulant toczniowy ujemny
    Kariotyp mój i męża prawidlowy
    ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
    Cross match 8, allo mlr 28
    Kir Bx z brakującymi 3
    Accofil od Luty 2023
    Mąż wszystko ok

„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”
    n59yt5od1y3qj53b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 lipca 2016, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no fajnie oby byla malenka ukija! my się zbieramy nad jezioro :)

• rosax3 Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2016, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ukija wrote:
    Magduullina to spokojnie. Staraj się nie denerwować bo przecież to nic dobrego dla Maleńkiej :)

Magroz no nie dziwie się jak zmokłaś że już Ci się nie chce. Ja reguje na deszcz dwpresyjnie ale na szczęście nie pada :P ja się nie obijam to Mój taki dziwny że się obja, ja nie cisnę bo wtedy to już na 100% nic z tego nie będzie :P

Rosa a może nieco za ostro działacie? :D stàd to plamienie :D chociaż ja uważam że to nic złego tylko coś normalnego :P umówiłaś się już do psychologa?

ZFolwarku bez ciśnienia bo wtedy zawsze wychodzi klapa. Trzeba zluzować pośladki i cieszyć się sobą :D

A my pakujemy się dziś i jutro jedziemy nad morze :D a co się będziemy. Młodzi jesteśmy i możemy poszaleć czasami :D dziś mam 2 dzień pozytywny test owu. Jupi :D owulka jutro albo pojutrze :D od kiedy biore inofem nie umiem jej wyczuć choć bardzo się wsłuchuję :D
    Tak umuwilam sie.
    Termin na wrzesien o.O
    <3 sa u nas tak jak zawszze nie ma jakos mocniej. Ale plamek znow noe ma.. Nawet nie wpisuje ze to plamoenie bo to jednorazowe jakies..
    Moze przez wiesiolka? Nie wiem.

Milego wypoczynku i abyscie wrocili w troje!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2016, 13:29

l22n8rib255dd6pr.png
    07.11.2012 Julian
    Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp
  • rosax3 Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2016, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zFolwarku wrote:
    Dzien dobry! :)
    U nas dzis slonce. Prosze nie straszyc deszczami wrrr ;)

Pije ziolka i czekam na owu :D Boze, Dziewczyny, MARZĘ o dwóch kreskach na koniec tego cyklu. Naprawde tak bardzo mocno chcę....
    Tez o tym marze! Ale bardziej chyba o serduszku i zdrowej ciazy

l22n8rib255dd6pr.png
    07.11.2012 Julian
  • rosax3 Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2016, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rosa jedzie na shopping ;D
    Jade do sklepu 0-4 lata. Poogladam kolyski i woz dla bejbika bo w koncu za nie dlugo bede musiala kupowac. :D
    A tak serio to musze dla synka pokupywac ciuchy do przedszkola a ze tam sa rzeczy dla dzidzi to sobie polukam ;)
    Obym tylko nic nie kupila.. Bo albo kupie cos na szczescie albo przyniesie pecha..
    Dzis zaczynam z testami. Wczoraj nie robilam i mam nadzieje ze nie bylo wczoraj usmiech bo to by oznaczalo wczesnoejsza ovulke :/

l22n8rib255dd6pr.png
    07.11.2012 Julian
  • Ukija Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2016, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rosa no jak już nie ma plamek to się nie przejmuj :P zdarzyło się na szczęście :D no pewnie będziesz miała wcześniejszą owu. Jak super. Może razem się wstrzelimy :D mam nadzieję że już zaraz będziemy we troje :D chociaż Mój się nie spisuje jakoś super. No ale trudno się mówi :P ja też mam takie zboczenie że nie potrafie oderwać się od bucików dla maluszków ale trzymam się i nic nie kupuje :P ale jak by była Marysia i miała takie słodziutkie malutkie air maxy jak Mamusia <3

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 lipca 2016, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miłego dnia kobietki!
    Wlasnie robie obiadek potem sprzatanko a od jutra rana na caly dzien nad jeziorko, rodzinnie:-D

nadzieja_86, Magduullina lubią tę wiadomość

• rosax3 Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2016, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ukija wrote:
    Rosa no jak już nie ma plamek to się nie przejmuj :P zdarzyło się na szczęście :D no pewnie będziesz miała wcześniejszą owu. Jak super. Może razem się wstrzelimy :D mam nadzieję że już zaraz będziemy we troje :D chociaż Mój się nie spisuje jakoś super. No ale trudno się mówi :P ja też mam takie zboczenie że nie potrafie oderwać się od bucików dla maluszków ale trzymam się i nic nie kupuje :P ale jak by była Marysia i miała takie słodziutkie malutkie air maxy jak Mamusia <3
    Tez bym chciala by coreczka miala takie jak ja ;) ostatnio kupowalam airki i obok staly takie mallluuuusie *_* cuuudo!

l22n8rib255dd6pr.png
    07.11.2012 Julian
  • Ukija Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2016, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tulipanowa miłego wypoczynku :)

ROSA BUTOHOLICZKI Z NAS! :D

• Mamuśka2017 Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2016, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, miłego weekendu :)

Rosa udanego wyjazdu, bawcie się dobrze :)

Ja czekam na koleżanki, które powinny być lada chwila :) Dziś babski wieczór ;)

w4sqpc0z3is213tz.png
  • Ukija Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2016, 16:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nadzieja_86 wrote:
    Dzień dobry ;)
    Ukija wyjazdy bardzo pozytywnie wpływają na II kreseczki ;)
    O! Kochana co tam u Ciebie? Myślałam o Tobie wczoraj :*

• nadzieja_86 Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2016, 18:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A dziękuję bardzo ;) a jakoś po malu do przodu. W domku jestem na L4 nie wiem jakbym wyrobila w taką pogodę w pracy. Czas tak szybko leci nawet nie wiem kiedy niebawem kolejna wizyta to z pewnością się odezwę po. A poza tym pojawiła się u mnie siara :)
    Takie wyjazdy polecam bo ja sama na wyjeździe pełen relax a tu taki prezent. Bardzo dobre nastawienie masz Ukija ;D
    Tulipanowa udanego wyjazdu!!

Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️

29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
    Luty 2020 cb
    Grudzien 2020 7 tc moj 👼
    Luty 2021 hashimoto
    Letrox, metformina, duphaston.
    Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
    Acard
    TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
    ASA, APA, AOA ujemne
    Zespół antyfosfolipidowy ujemy
    Antykoagulant toczniowy ujemny
    Kariotyp mój i męża prawidlowy
    ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
    Cross match 8, allo mlr 28
    Kir Bx z brakującymi 3
    Accofil od Luty 2023
    Mąż wszystko ok

„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”
    n59yt5od1y3qj53b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 lipca 2016, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/7622cd359c32.jpg
    trochę relaksu ;)

nadzieja_86, zFolwarku, Nadzieja1988! lubią tę wiadomość

‹‹ 805 806 807 808 809 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ