X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
Odpowiedz

Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę

Oceń ten wątek:
  • Mamuśka2017 Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2016, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie Dziewczyny :) U mnie właśnie zaczął padać deszcz, ale całe szczęście zdążyłam dotrzeć do pracy :)

Magduullina, uroki ciąży, niestety :) Oby zgaga i złe samopoczucie szybko przeszły :)

Ja dziś musiałam ręcznie zmienić dzień owulki w moim kalendarzu, bo wczoraj i dzisiaj jak wprowadziłam temperaturę, to znowu mi się wykres zmienił :/ A przecież byłam na monitoringu u lekarza, więc wiem między była owulacja. Coś mi ten ovu szaleje ;)

w4sqpc0z3is213tz.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 lipca 2016, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magroz kochana no takie to jest już wszystko. .. u mnie dzisiaj pogoda w miarę slonko za oknem ... za to wczoraj cały dzień padalo....

• rosax3 Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2016, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas dzis pada.
    Plamki mialam rano znow ale moze za mocno baraszkujemy? 3 dzien z rzedu. Pobilam rekord haha ;D a dzis mi sie nadal chce :D
    Magdulina moze do lekarza idz? Niech cos na gardlo da albo niech mezus przeplucze hihi :D niby najlepszy lek ;D

Makowa mi tez sie twoja temp podoba ;)

Ukija jak ja zla jestem tez sprzatam ;D takie uspokojenie nagle ;)

Magduullina lubi tę wiadomość

l22n8rib255dd6pr.png
    07.11.2012 Julian
    Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 lipca 2016, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no takie to rosax szalejesz!!!!
    muszr jakieś manti lub coś w tym stylu kupić bo mnie wykończy ta zgaga. ..
    aaa moj to nie koniec z takimi dobrociami bo ja się tylko wkirzam jak wraca do domu poje i idzie się polozyc z takim skutkiem ze ciężko ho później dobudzic

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2016, 10:34

• zFolwarku Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2016, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry! :)
    U nas dzis slonce. Prosze nie straszyc deszczami wrrr ;)

Pije ziolka i czekam na owu :D Boze, Dziewczyny, MARZĘ o dwóch kreskach na koniec tego cyklu. Naprawde tak bardzo mocno chcę....

zpbny2v462noyt78.png
    gg64krhmfrbcubj1.png
  • Ukija Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2016, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magduullina to spokojnie. Staraj się nie denerwować bo przecież to nic dobrego dla Maleńkiej :)

Magroz no nie dziwie się jak zmokłaś że już Ci się nie chce. Ja reguje na deszcz dwpresyjnie ale na szczęście nie pada :P ja się nie obijam to Mój taki dziwny że się obja, ja nie cisnę bo wtedy to już na 100% nic z tego nie będzie :P

Rosa a może nieco za ostro działacie? :D stàd to plamienie :D chociaż ja uważam że to nic złego tylko coś normalnego :P umówiłaś się już do psychologa?

ZFolwarku bez ciśnienia bo wtedy zawsze wychodzi klapa. Trzeba zluzować pośladki i cieszyć się sobą :D

A my pakujemy się dziś i jutro jedziemy nad morze :D a co się będziemy. Młodzi jesteśmy i możemy poszaleć czasami :D dziś mam 2 dzień pozytywny test owu. Jupi :D owulka jutro albo pojutrze :D od kiedy biore inofem nie umiem jej wyczuć choć bardzo się wsłuchuję :D

Magduullina, zFolwarku lubią tę wiadomość

"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."

"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!"
  • Ukija Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2016, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co tu taka cisza? :P

"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."

• nadzieja_86 Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2016, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry ;)
    Ukija wyjazdy bardzo pozytywnie wpływają na II kreseczki ;)

Magduullina, Ukija, zFolwarku lubią tę wiadomość

Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️

29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
    Luty 2020 cb
    Grudzien 2020 7 tc moj 👼
    Luty 2021 hashimoto
    Letrox, metformina, duphaston.
    Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
    Acard
    TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
    ASA, APA, AOA ujemne
    Zespół antyfosfolipidowy ujemy
    Antykoagulant toczniowy ujemny
    Kariotyp mój i męża prawidlowy
    ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
    Cross match 8, allo mlr 28
    Kir Bx z brakującymi 3
    Accofil od Luty 2023
    Mąż wszystko ok

„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”
    n59yt5od1y3qj53b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 lipca 2016, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no fajnie oby byla malenka ukija! my się zbieramy nad jezioro :)

• rosax3 Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2016, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ukija wrote:
    Magduullina to spokojnie. Staraj się nie denerwować bo przecież to nic dobrego dla Maleńkiej :)

Magroz no nie dziwie się jak zmokłaś że już Ci się nie chce. Ja reguje na deszcz dwpresyjnie ale na szczęście nie pada :P ja się nie obijam to Mój taki dziwny że się obja, ja nie cisnę bo wtedy to już na 100% nic z tego nie będzie :P

Rosa a może nieco za ostro działacie? :D stàd to plamienie :D chociaż ja uważam że to nic złego tylko coś normalnego :P umówiłaś się już do psychologa?

ZFolwarku bez ciśnienia bo wtedy zawsze wychodzi klapa. Trzeba zluzować pośladki i cieszyć się sobą :D

A my pakujemy się dziś i jutro jedziemy nad morze :D a co się będziemy. Młodzi jesteśmy i możemy poszaleć czasami :D dziś mam 2 dzień pozytywny test owu. Jupi :D owulka jutro albo pojutrze :D od kiedy biore inofem nie umiem jej wyczuć choć bardzo się wsłuchuję :D
    Tak umuwilam sie.
    Termin na wrzesien o.O
    <3 sa u nas tak jak zawszze nie ma jakos mocniej. Ale plamek znow noe ma.. Nawet nie wpisuje ze to plamoenie bo to jednorazowe jakies..
    Moze przez wiesiolka? Nie wiem.

Milego wypoczynku i abyscie wrocili w troje!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2016, 13:29

l22n8rib255dd6pr.png
    07.11.2012 Julian
    Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp
  • rosax3 Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2016, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zFolwarku wrote:
    Dzien dobry! :)
    U nas dzis slonce. Prosze nie straszyc deszczami wrrr ;)

Pije ziolka i czekam na owu :D Boze, Dziewczyny, MARZĘ o dwóch kreskach na koniec tego cyklu. Naprawde tak bardzo mocno chcę....
    Tez o tym marze! Ale bardziej chyba o serduszku i zdrowej ciazy

l22n8rib255dd6pr.png
    07.11.2012 Julian
  • rosax3 Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2016, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rosa jedzie na shopping ;D
    Jade do sklepu 0-4 lata. Poogladam kolyski i woz dla bejbika bo w koncu za nie dlugo bede musiala kupowac. :D
    A tak serio to musze dla synka pokupywac ciuchy do przedszkola a ze tam sa rzeczy dla dzidzi to sobie polukam ;)
    Obym tylko nic nie kupila.. Bo albo kupie cos na szczescie albo przyniesie pecha..
    Dzis zaczynam z testami. Wczoraj nie robilam i mam nadzieje ze nie bylo wczoraj usmiech bo to by oznaczalo wczesnoejsza ovulke :/

l22n8rib255dd6pr.png
    07.11.2012 Julian
  • Ukija Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2016, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rosa no jak już nie ma plamek to się nie przejmuj :P zdarzyło się na szczęście :D no pewnie będziesz miała wcześniejszą owu. Jak super. Może razem się wstrzelimy :D mam nadzieję że już zaraz będziemy we troje :D chociaż Mój się nie spisuje jakoś super. No ale trudno się mówi :P ja też mam takie zboczenie że nie potrafie oderwać się od bucików dla maluszków ale trzymam się i nic nie kupuje :P ale jak by była Marysia i miała takie słodziutkie malutkie air maxy jak Mamusia <3

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 lipca 2016, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miłego dnia kobietki!
    Wlasnie robie obiadek potem sprzatanko a od jutra rana na caly dzien nad jeziorko, rodzinnie:-D

nadzieja_86, Magduullina lubią tę wiadomość

• rosax3 Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2016, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ukija wrote:
    Rosa no jak już nie ma plamek to się nie przejmuj :P zdarzyło się na szczęście :D no pewnie będziesz miała wcześniejszą owu. Jak super. Może razem się wstrzelimy :D mam nadzieję że już zaraz będziemy we troje :D chociaż Mój się nie spisuje jakoś super. No ale trudno się mówi :P ja też mam takie zboczenie że nie potrafie oderwać się od bucików dla maluszków ale trzymam się i nic nie kupuje :P ale jak by była Marysia i miała takie słodziutkie malutkie air maxy jak Mamusia <3
    Tez bym chciala by coreczka miala takie jak ja ;) ostatnio kupowalam airki i obok staly takie mallluuuusie *_* cuuudo!

l22n8rib255dd6pr.png
    07.11.2012 Julian
  • Ukija Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2016, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tulipanowa miłego wypoczynku :)

ROSA BUTOHOLICZKI Z NAS! :D

• Mamuśka2017 Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2016, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, miłego weekendu :)

Rosa udanego wyjazdu, bawcie się dobrze :)

Ja czekam na koleżanki, które powinny być lada chwila :) Dziś babski wieczór ;)

w4sqpc0z3is213tz.png
  • Ukija Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2016, 16:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nadzieja_86 wrote:
    Dzień dobry ;)
    Ukija wyjazdy bardzo pozytywnie wpływają na II kreseczki ;)
    O! Kochana co tam u Ciebie? Myślałam o Tobie wczoraj :*

• nadzieja_86 Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2016, 18:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A dziękuję bardzo ;) a jakoś po malu do przodu. W domku jestem na L4 nie wiem jakbym wyrobila w taką pogodę w pracy. Czas tak szybko leci nawet nie wiem kiedy niebawem kolejna wizyta to z pewnością się odezwę po. A poza tym pojawiła się u mnie siara :)
    Takie wyjazdy polecam bo ja sama na wyjeździe pełen relax a tu taki prezent. Bardzo dobre nastawienie masz Ukija ;D
    Tulipanowa udanego wyjazdu!!

Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️

29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
    Luty 2020 cb
    Grudzien 2020 7 tc moj 👼
    Luty 2021 hashimoto
    Letrox, metformina, duphaston.
    Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
    Acard
    TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
    ASA, APA, AOA ujemne
    Zespół antyfosfolipidowy ujemy
    Antykoagulant toczniowy ujemny
    Kariotyp mój i męża prawidlowy
    ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
    Cross match 8, allo mlr 28
    Kir Bx z brakującymi 3
    Accofil od Luty 2023
    Mąż wszystko ok

„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”
    n59yt5od1y3qj53b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 lipca 2016, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/7622cd359c32.jpg
    trochę relaksu ;)

nadzieja_86, zFolwarku, Nadzieja1988! lubią tę wiadomość

‹‹ 805 806 807 808 809 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ