Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
Witajcie Dziewczyny U mnie właśnie zaczął padać deszcz, ale całe szczęście zdążyłam dotrzeć do pracy
Magduullina, uroki ciąży, niestety Oby zgaga i złe samopoczucie szybko przeszły
Ja dziś musiałam ręcznie zmienić dzień owulki w moim kalendarzu, bo wczoraj i dzisiaj jak wprowadziłam temperaturę, to znowu mi się wykres zmienił A przecież byłam na monitoringu u lekarza, więc wiem między była owulacja. Coś mi ten ovu szaleje -
nick nieaktualny
-
U nas dzis pada.
Plamki mialam rano znow ale moze za mocno baraszkujemy? 3 dzien z rzedu. Pobilam rekord haha a dzis mi sie nadal chce
Magdulina moze do lekarza idz? Niech cos na gardlo da albo niech mezus przeplucze hihi niby najlepszy lek
Makowa mi tez sie twoja temp podoba
Ukija jak ja zla jestem tez sprzatam takie uspokojenie nagleMagduullina lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualnyno takie to rosax szalejesz!!!!
muszr jakieś manti lub coś w tym stylu kupić bo mnie wykończy ta zgaga. ..
aaa moj to nie koniec z takimi dobrociami bo ja się tylko wkirzam jak wraca do domu poje i idzie się polozyc z takim skutkiem ze ciężko ho później dobudzicWiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2016, 10:34
-
Magduullina to spokojnie. Staraj się nie denerwować bo przecież to nic dobrego dla Maleńkiej
Magroz no nie dziwie się jak zmokłaś że już Ci się nie chce. Ja reguje na deszcz dwpresyjnie ale na szczęście nie pada ja się nie obijam to Mój taki dziwny że się obja, ja nie cisnę bo wtedy to już na 100% nic z tego nie będzie
Rosa a może nieco za ostro działacie? stàd to plamienie chociaż ja uważam że to nic złego tylko coś normalnego umówiłaś się już do psychologa?
ZFolwarku bez ciśnienia bo wtedy zawsze wychodzi klapa. Trzeba zluzować pośladki i cieszyć się sobą
A my pakujemy się dziś i jutro jedziemy nad morze a co się będziemy. Młodzi jesteśmy i możemy poszaleć czasami dziś mam 2 dzień pozytywny test owu. Jupi owulka jutro albo pojutrze od kiedy biore inofem nie umiem jej wyczuć choć bardzo się wsłuchujęMagduullina, zFolwarku lubią tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
Co tu taka cisza?
Magduullina lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Dzień dobry
Ukija wyjazdy bardzo pozytywnie wpływają na II kreseczkiMagduullina, Ukija, zFolwarku lubią tę wiadomość
Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”
-
nick nieaktualny
-
Ukija wrote:Magduullina to spokojnie. Staraj się nie denerwować bo przecież to nic dobrego dla Maleńkiej
Magroz no nie dziwie się jak zmokłaś że już Ci się nie chce. Ja reguje na deszcz dwpresyjnie ale na szczęście nie pada ja się nie obijam to Mój taki dziwny że się obja, ja nie cisnę bo wtedy to już na 100% nic z tego nie będzie
Rosa a może nieco za ostro działacie? stàd to plamienie chociaż ja uważam że to nic złego tylko coś normalnego umówiłaś się już do psychologa?
ZFolwarku bez ciśnienia bo wtedy zawsze wychodzi klapa. Trzeba zluzować pośladki i cieszyć się sobą
A my pakujemy się dziś i jutro jedziemy nad morze a co się będziemy. Młodzi jesteśmy i możemy poszaleć czasami dziś mam 2 dzień pozytywny test owu. Jupi owulka jutro albo pojutrze od kiedy biore inofem nie umiem jej wyczuć choć bardzo się wsłuchuję
Termin na wrzesien
sa u nas tak jak zawszze nie ma jakos mocniej. Ale plamek znow noe ma.. Nawet nie wpisuje ze to plamoenie bo to jednorazowe jakies..
Moze przez wiesiolka? Nie wiem.
Milego wypoczynku i abyscie wrocili w troje!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2016, 13:29
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
zFolwarku wrote:Dzien dobry!
U nas dzis slonce. Prosze nie straszyc deszczami wrrr
Pije ziolka i czekam na owu Boze, Dziewczyny, MARZĘ o dwóch kreskach na koniec tego cyklu. Naprawde tak bardzo mocno chcę....Magduullina, zFolwarku lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Rosa jedzie na shopping
Jade do sklepu 0-4 lata. Poogladam kolyski i woz dla bejbika bo w koncu za nie dlugo bede musiala kupowac.
A tak serio to musze dla synka pokupywac ciuchy do przedszkola a ze tam sa rzeczy dla dzidzi to sobie polukam
Obym tylko nic nie kupila.. Bo albo kupie cos na szczescie albo przyniesie pecha..
Dzis zaczynam z testami. Wczoraj nie robilam i mam nadzieje ze nie bylo wczoraj usmiech bo to by oznaczalo wczesnoejsza ovulkeMagduullina, zFolwarku lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Rosa no jak już nie ma plamek to się nie przejmuj zdarzyło się na szczęście no pewnie będziesz miała wcześniejszą owu. Jak super. Może razem się wstrzelimy mam nadzieję że już zaraz będziemy we troje chociaż Mój się nie spisuje jakoś super. No ale trudno się mówi ja też mam takie zboczenie że nie potrafie oderwać się od bucików dla maluszków ale trzymam się i nic nie kupuje ale jak by była Marysia i miała takie słodziutkie malutkie air maxy jak Mamusia
nick nieaktualny
-
Ukija wrote:Rosa no jak już nie ma plamek to się nie przejmuj zdarzyło się na szczęście no pewnie będziesz miała wcześniejszą owu. Jak super. Może razem się wstrzelimy mam nadzieję że już zaraz będziemy we troje chociaż Mój się nie spisuje jakoś super. No ale trudno się mówi ja też mam takie zboczenie że nie potrafie oderwać się od bucików dla maluszków ale trzymam się i nic nie kupuje ale jak by była Marysia i miała takie słodziutkie malutkie air maxy jak Mamusia
07.11.2012 Julian
Tulipanowa miłego wypoczynku
ROSA BUTOHOLICZKI Z NAS!Magduullina lubi tę wiadomość
nadzieja_86 wrote:Dzień dobry
Ukija wyjazdy bardzo pozytywnie wpływają na II kreseczkinadzieja_86, Magduullina lubią tę wiadomość
A dziękuję bardzo a jakoś po malu do przodu. W domku jestem na L4 nie wiem jakbym wyrobila w taką pogodę w pracy. Czas tak szybko leci nawet nie wiem kiedy niebawem kolejna wizyta to z pewnością się odezwę po. A poza tym pojawiła się u mnie siara
Takie wyjazdy polecam bo ja sama na wyjeździe pełen relax a tu taki prezent. Bardzo dobre nastawienie masz Ukija
Tulipanowa udanego wyjazdu!!Magduullina lubi tę wiadomość
Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”