Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
Witajcie znowu.Rosa Kochana ja raz czy dwa tak miałam ze równy tydzień po @ miałam krew a raczej kilka kropel krwi i okazalo się ze po prostu nadzerka lekko zostala naruszona i stad takie cos.Tlumaczyla ze może miec to kazda kobieta kilka razy w zyciu i ze jesli nas cos niepokoi to udać sie do ginka żeby zbadal.
Magduullina lubi tę wiadomość
-
Makowa_Panna wrote:Oj Rosax jesteś nie do podrobienia
Magroz i niestety w wielu innych kwestiach też jest zacofana. Czasami to aż odczuwam ból istnienia jak widzę jak ludzie są ograniczeni memtalnie...
Dziewczyny płonę. Siedze i płonę. Zmierzyłam temp i było 37.59 i wszystko jasne. Chyba mnie choróbsko nie rozkładaMagduullina lubi tę wiadomość
-
Ukija wrote:Magroz dajesz rade, masz dla kogo żyć i to najważniejsze. Podziwiam Cię, jesteś niezwykle silna i odważna. Cieszę się że Ci poznałam jesteś dla mnie jedną z tych osób inspirujących. Czasami zdarzają się potknięcia ale twardo stawiasz im czoła :*
Rosa Mój już nie na delegacji nie dziwię się że zamartwiasz się o swojego ale wszystko będzie dobrze. Rostajecie się i smutno Wam ale pomyśl sobie jak będziecie się witać będzie gorąco ja też robie testy już od 3 dni i wczoraj miałam mocniejszy niż dziś. Dziwne ale mierzenie odpuszczam po wyznaczeniu owu mocna kreska. Wszystko wtedy odpuszzam sobie
Makowa będzie zielony finał tak sobie myślę że już powinnaś zaciążyć. Czasami zastanawiam się czy Wy wszystkie które byłyście tu przede mną nie musicie zaciäżyć abym i ja mogła pogoda jest straszna ale czego się spodziewać po lecie?
ZFolwarku jak leci?Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2016, 19:51
-
Anka309 wrote:Hej dziewczyny.
Przepraszam was za nieobecność ale mam straszny sajgon, ogólnie na nic czasu nie mam. Nawet za bardzo nie mam kiedy was poczytać
Zawiesiłam starania co ma być to będzie.
W poniedzialek wyjeżdżam na tydzień do Sopotu odpocząć, zrelaksować się i zapomniec o codziennosci
Odezwę się niebawem. Całuję was wszystkie i postaram się częściej tu zaglądaćAnka309 lubi tę wiadomość
-
zFolwarku wrote:Ukija, ja jakos nie mam polotu ostatnio do pisania. Nie mam co napisac Nic sie nie zmienia, nadziei na dzis mi brak. Caly czas staram sie wypracowac w glowie pozytywny scenariusz ale nie moge wiec nie pisze bo nie chce smecic bo to bezuzyteczne jest.
-
Jestem wypompowana z sil.Dziecko moje spi.Mam nadzieje ze nie bedzie w nocy plakala przez to co działo sie dzis przy pobieraniu krwi.W nagrodę za dzielne zniesienie pobierania kupiłam 3kg czereśni fakt zaplacilam jak za zboże ale moje dziecię jakże szczesliwe i jak jadla w Wielkim apetytem.Jutro jadę do koleżanki ktora urodziła w kwietniu.Troche bedzie ciezko ale jakos to zniosę.Uciekam ogarnac chatę bo dziecko moje zostawilo Sajgon na środku salonu.Trzymajcie się kochane moje.Buziaczki slodziasne dla kazdej z Was żeby lepiej sie spalo.Jak cos brzydkiego sie przyśni mozna składać zażalenie listownie he he;*
zFolwarku, Magduullina lubią tę wiadomość
-
Matko!
Ja mam prawy jajnik na 100 % chyba ze jajowodu nie mam ale jajnik mam! Tosz cholera boli 2 godziny juz! Czyzby ovu dawalo juz znac? Dlugo dlugo nie czulam po prawej stronie bolu a teraz boli jak skorwesen... Pewnie i stad ta krew.. Moze zaczal dopiero pracowac.. Krwi juz nie ma. Bylo jednorazowe.
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Rosax, mam nadzieję, że te wszystkie Twoje objawy zwiastują nadchodzącą owulację
Ja dziś padam Praca, potem zakupy i sprzątanie bo jutro i w sobotę mam gości Skończyłam jakieś 30 minut temu, a zaraz czas iść spaćWiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2016, 23:43
-
Mamuska mnie dzis czeka sprzatanie.. wrrr nie lubie. Ja z jednej strony sprzatam a moj mlody z drugiej juz balagani
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Dzień dobry!
Byliśmy wczoraj na tej konsultacji. Nic w sumie się nie dowiedzieliśmy. Mąż musi zrobić usg układu moczowego i posiew moczu bo ona twierdzi, że tam jest źródło zakarzenia.
Rosax łącze się w bólu, bo ja też dziś po pracy muszę posprzątać w domu.
Moja temperatura mnie zadziwia.Magduullina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej Dziewczyny padam na twarz. Jestem tak nie wyspana że szok a już spać nie mogę
Rosa tak myślałam nad tym Twoim plamieniem i wydaje mi się że to całkiem normalne. Ostatnio dużi czytałam o plamieniu okołoowulacyjnym taki Twój urok
Makowa no temperature masz piękną i zadzwiającą. Oby to było właśnie to a co do Męża to musi się badać tak jak mu lekarz karze bo nie dobrze że nadal ma ta bakterie. Dziwna sprawa że leki nic nie pomogły...
Magduullina współczuję ale ta kluska od popalonego przełyku tak mi się wydaje. Tulę mocno :*
Ja tam uwielbiam sprzątać zwłaszcza jak jestem wkurzona. Teściowa mówi że tak właśnie porządkuje wszystko w głowie. A tak serio to mnie to relaksuje ja wczoraj wieczorem miałam pozytywny test owu ale dziś mam nadal ciągnący śluz więc owu zapewne nie dziśMagduullina lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
nick nieaktualny
-
Witajcie w ulewny dzien.Niki zaprowadzona do przedszkola wiec sobie spokojnie porzadki u niej w szafce zrobię.Co małe sprzedam a większe uloze żeby jakos wygladalo.Mialam iść do koleżanki ale odechcialo mi sie -nim doszlam do przedszkola z jednego konca miasta do drugiego to zmoklam jak kaczuszka.
-
O Rosa tak szybko u Ciebie owulka????aż troche dziwne.Z jednej strony zle ze boli ale z drugiej wiesz ze drugi jajnik pracuje.U mnie jest tak ze pól roku jeden jajnik pracuje a drugie pól drugi.Wiec dzialajcie dzialajcie.;*bo umowa to umowa-nie ma ze boli.U mnie dzis koniec wrednej wiec moj juz gotowy do konsumpcji.Ha bedzie sie działo.A Ukija Ty tez sie nie obijaj bo mamy trzy na raz zajść.Maj to piękny miesiąc na rodzenie,przyroda sie budź do zycia i juz w miare pogoda ladniejsza.Uciekam robic bo mnie północ zastanie.Odezwe sie wieczorkiem bo po przedszkolu z Niki jedziemy na terapie wiec troche zajmie nam to.Buzka.Udanego dnia mimo ze wstretna pogoda za oknem;*