X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
Odpowiedz

Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę

Oceń ten wątek:
  • rosax3 Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2016, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ukija wrote:
    Rosa no Was nie :D jak ja bym wytrzymała bez Was? :P całą resztę tak :D to złoty środek na wszystko :P cieszę się że i Ty tak zrobisz :D
    Razem rodzimy to i razem termometry w kat! Hihi ;D och na nasz porod wezwe kamerzyste! Haha. Widac juz glowke, a u ciebie chyba wlosy na glowie! Ah przestan. Tak pedzilam na porodowke ze nie zdazylam psicy ogolic ;D haha

Tulipanowa, Magduullina, Ukija lubią tę wiadomość

l22n8rib255dd6pr.png
    07.11.2012 Julian
    Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp
  • rosax3 Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2016, 22:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka zycze milego wypoczynku ale nas tu na dlugo nie zostawiaj bo tak jak i nasza i twoja kolej na dwie ZDROWE kreski!
    Aaaa i jeszcze raz wszystkiego najlepszego!!! Duzo szczescia milosci i trojaczkow!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2016, 22:36

Anka309, Magduullina lubią tę wiadomość

l22n8rib255dd6pr.png
    07.11.2012 Julian
    Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp
  • Mamuśka2017 Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2016, 23:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rosax, Ukija, życzę Wam, aby te marzenia się spełniły i byście razem rodziły już za niecałe 9 miesięcy :)

rosax3, Magduullina, Ukija lubią tę wiadomość

w4sqpc0z3is213tz.png
  • rosax3 Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2016, 05:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dooobry ;)

Magduullina lubi tę wiadomość

l22n8rib255dd6pr.png
    07.11.2012 Julian
  • Anka309 Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2016, 07:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rosax3 wrote:
    Anka zycze milego wypoczynku ale nas tu na dlugo nie zostawiaj bo tak jak i nasza i twoja kolej na dwie ZDROWE kreski!
    Aaaa i jeszcze raz wszystkiego najlepszego!!! Duzo szczescia milosci i trojaczkow!

Rosax dziękuję za życzenia :-*

1usaio4p21hbw2ds.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 lipca 2016, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzień dobry kochane :)
    u mnie znowu pogoda do du...y...

• Ukija Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2016, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczyny :)

Rosa no to trzeba będzie włosy ogolić aby nie pomylić się że to główka :D hahaha :D chociaż wy jasno włosi i my też a na piczce ciemne wiec nie powinno być aż takiego problemu :P

"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."

"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!"
  • rosax3 Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2016, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahahaha :D jakos to ogarniemy.
    U nas dzis tez pogoda do du#y..
    Mokro mi w majtkach :D mezus niech sie szykuje w koncu dzis mam najwiekszy dzien plodny wedlug kalendarza ksiezycowego ;D

l22n8rib255dd6pr.png
    07.11.2012 Julian
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 lipca 2016, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magroz kochana jestes wspaniala silna mama dla swojej córki a te ludzie którzy tsk potrafią powiedzieć na twoje dziecko sa wredni i nie maja za grosz szacunku do drugiego człowieka...
    Makowa bede mocno trzymac kciuki :)
    z folwarku no właśnie udzielaj nam się tu chociaby pierdolki ;)
    ania odpoczywaj :*
    ukija i rosax no z całego serca eam zycze wspólnego porodu :)
    tulipanowa wracaj szybko do zdrowia!

ja się nie mogę doczekać poniedziałku poprostu najchętniej poszlabym spac i obudzila się w poniedziałek ;) wkońcu po miesiącu zobacze Ktosia z brzuszka i może wkońcu się dowiem kto tam jest ;)

• Mamuśka2017 Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2016, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie Dziewczyny :) U mnie też pochmurno :) Dzisiaj ovu zmienił mi datę owulacji. I tak się zastanawiam czy owulka była w piątek ( tak wyznaczył pierwotnie), czy rzeczywiście w pn :) Możecie zobaczyć mój wykres bo go udostępniłam. Najgorsze jest to oczekiwanie na testowanie ;)

w4sqpc0z3is213tz.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 lipca 2016, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ukija kochana zmartwie cie jednym z tym odroznieniem heh szczerze mnie przed porodem m pomagal bo nic nie widzialam brzuch zaslanial he :) i na wyczucie :) bo jak chcialam sama z lusterkiem to zsapana cala i tylko kur...wy lecialy hehe .... ;)

• Ukija Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2016, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rosa to goń go po przyjściu z pracy do łóżeczka :D albo lepiej do auta :D jak taki poślizg to trzeba korzystać :D u mnie lekkie uspokojenie śluzu ale test mi nie wyszedł wczoraj :/ dziwny ten cykl...

Magduullina już czekam na zdjęcie Maleństwa i co najważniejsze ciotka chce wiedzieć co jej się czai tam między nóżkami :D

"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lipca 2016, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rosax no tak gon go gon :)
    hehe no upomne się o zdjęcie :)

• Ukija Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2016, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magduullina ja już uprzedziłam mojego że będzie musiał mi piczke ogolić przed porodem albo chociaż skrócić. Wyobrażasz sobie tekst lekarza "o widać już główke... a nie przepraszam to Pani busz" :D hahaha

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lipca 2016, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oj ukija lahaha az mi ze śmiechu lzy leca :) onu i tak w szpitalu trochę podgalaja pod brzuchem tam nie musi być super gładź :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lipca 2016, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja pamiętam ze nie mialam wyjscia przed porodem bylam 2 tyg w szpitalu i glsdko juz nie bylo siła rzeczy i tylko obgolily mi pod brzuchem wrażenie cesarki i to jeszcze na szybko i na sucho nosz nigdy tego nie zapomnę. .... he ... ale powiem wam juz bede mądrzejsza bo z 1 się człowiek bal odezwać ale teraz to nie wiem jak mnie potraktuja tak jak przy młodym to się bede tam tak darla ze się zdziwia. Slowa typu zdziwiasz niewiesz co to jest itd a później nie bylo winnego jak dzievko niedotlenione się urodzlo ...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2016, 09:58

• Mamuśka2017 Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2016, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hi, hi Dziewczyny, myślę, że pielęgniarką w szpitalu busz nie jest straszny :)

w4sqpc0z3is213tz.png
  • zFolwarku Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2016, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry Kochane! U mnie dzien jak co dzien ;) Dziecie wlasnie spi. Na mnie chyba zle wplynelo ze dowiedzialam sie, ze taka znajoma ktorej slub byl w sobote jest juz w zaawansowanej ciazy a ich pierwsze dziecko nie ma nawet roku. Tez planowali drugie i ot tak jest. U nas nie ma ot tak :( Ciesze sie ale jest mi jakos wewnetrznie tez przykro :( Nic nie poradze na to. I to tyle. Jestem przez to rozdrazniona i dwa dni temu poklocilam sie okropnie z Mezem i zle sie z tym czuje bo generalnie sie nie klocimy :(

zpbny2v462noyt78.png
    gg64krhmfrbcubj1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 lipca 2016, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zfolwarku kochana wiem co mozesz czuc kochana ale będzie dobrze nie przejmuj się :*

zFolwarku lubi tę wiadomość

• magroz26 Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2016, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie.Ja juz po pobraniu krwi.Niestety dzisiejszy dzien jest fatalny.Wyszla po 8rano a dopiero wróciłam do domu.Poszlam do laboratorium gdzie corka należy i odeslali mnie z kwitkiem bo babka stwierdziła ze nie pobierze krwi bo sama jest pozniej druga i trzecia przychodnia i to samo.Dopiero za 4razem udalo się pobranie krwi z tym ze babki nie mogly dac rade ale po pól godziny naszej walki z Niki krew pobrana.Efekt taki ze każdy z nas miał spodnie i bluzki zakrwawione.oczywiscie poryczalam sie z tej bezslinosci i zadzwoniłam do głównej siedziby Diagnostyka i tak mu dalam do wiwatu ze facet nie wiedział co ma zrobic.Jak Niki mi uśnie pisze skargę do NFZ bo ludzkie pojęcie przechodzi żeby z dzieckiem z jednego laboratorium chodzić do drugiego i każdy odsyla.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2016, 12:04

‹‹ 802 803 804 805 806 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ