Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
Na pewno porozmawiam.
Puki co placze.
Nie docieralo do mnie i bylam przeciwna ale juz za kilka dni to sie stanie. Moj mezus 4 sierpnia wyjezdza do Francjii... I wraca dopiero 22 sierpnia tam tyle zamachow i tych mordercow.. Teraz wojne wypowiadaja jeszcze.. Ahhh 3go mam miec ovu wiec sie zalapiemy ale bym sie tylko nie stresowala za bardzo jak go nie bedzie.. A ja juz sie zamartwiam... czemu rozstania zawsze bola?
Ukija twoj juz nie bedzie w delegacje jechal?
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Hej! Madzira sam nie wiem jak mi sie to udalo A suknia nawet nie ucierpiała.
Rosax ja bardzo nie lubię rozstań. Z moi najdłużej nie widzieliśmy się dwa tygodnie i to jeszcze na poczatku znajomości. Naj go nie ma to źle śpię.
Co do duszenia emocji w sobie to ja chyba jestem mistrzem. Niestety to nie jest zdrowe i w końcu może odbić się na zdrowiu
Dziś dziwnie się czuję. Chyba przez ten upał. Nie mam siły i energii, głowa mnie boli i podbrzusze. A wczoraj jajniki bolaly mnie bardzo.
madziara0080 lubi tę wiadomość
-
Witajta ponownie.Korzystam póki moje dziecię bawi sie z tatuśkiem.Otóż bylam u lekarza z nią i pobadala zmierzyla zważyła i niby brzuch miękki.Dala na morfologię pelna żelazo enzymy watrobowe na mocz i jaki teraz bedzie wyczyn żeby "złapać jej kupke i gmerać i do pojemnika" ha jz siebie widze w tej roli -bedzie ubaw po pachy ze hej.Jak uda sie z moczem i kupka to jutro tez pobiorą krew od razu uprzedzilam babke ktora pobiera ze jutro moze być gorąco z powodu krzyków Niki i jej niechęci do fartucha igiel itd.Coz jak trzeba to trzeba.Ogolnie lekarka super bo Niki dala się dotknąć zbadać i w ogóle aż dziwne-widac ze ma podejscie do dzieci.A jak ja wychwalala ze dziecko mi sie udalo ze sliczna ze szkoda ze taka fajna dziewczynka a musi od małego cierpieć.Co mnie zaskoczyło to powiedziała ze na co będę chciała to wystawi mi skierowania itd.Widac ze jest z powołania a nie z przymusu.Oczywiscie przeszla ze mną na Ty;)
-
Ukija wrote:Mamuśka ja mam ok 2 dni ciemniejsza kreske a pozniej stopniowo schodzi
Rosa nie wiem jak to w Niemczech jest. Może tak łatwo nie wysyłają do psychiatry idź idź taka rozmowa na pewno Ci nie zaszkodzi a wygadać się zawsze jest lepiej :* czasami los składa na naszych barkach za dużo żeby poradzić sobie ze wszystkim samemu -
Makowa_Panna wrote:Hej! Madzira sam nie wiem jak mi sie to udalo A suknia nawet nie ucierpiała.
Rosax ja bardzo nie lubię rozstań. Z moi najdłużej nie widzieliśmy się dwa tygodnie i to jeszcze na poczatku znajomości. Naj go nie ma to źle śpię.
Co do duszenia emocji w sobie to ja chyba jestem mistrzem. Niestety to nie jest zdrowe i w końcu może odbić się na zdrowiu
Dziś dziwnie się czuję. Chyba przez ten upał. Nie mam siły i energii, głowa mnie boli i podbrzusze. A wczoraj jajniki bolaly mnie bardzo. -
Magroz jestes wspaniala mama i swietnie sobie radzisz! A corka nie jest inna niz inne dzieci, jest o niebo lepsza! Najlepsza, bo Twoja
Makowa upal sie chyba kazdemu we znaki daje.. A te jajniczki i podbrzusze to moze na fasolinke?
Zrobilam dzis test. Oczywiscie negatywny owulacyjny ale jak to rosa -musi! Haha mezus schowal mi ciazowe.. powiedzial ze dostane 18nastego a 19 zrobie.. Ciekawe jak mi je da? Ahh go nie bedzie, kupie nowe albo znajde te kuuuuurcze Ukija tak kiedys dogryzlas z tym memem ze Twoj jak taki mem, ze teraz nie moge sie mezowi oprzec by nie pomyslal ze ja to taki mem haha
zaliczone a noc sie dopiero zacznie
Pogadalam z nim troche i sobie poplakalam. Teraz tylko kolej na rozmowe z lekarzem bedzie dobrze!
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e6ab6827321c.jpgMagduullina, magroz26, Ukija, Nadzieja1988! lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
rosax3 wrote:Magroz jestes wspaniala mama i swietnie sobie radzisz! A corka nie jest inna niz inne dzieci, jest o niebo lepsza! Najlepsza, bo Twoja
Makowa upal sie chyba kazdemu we znaki daje.. A te jajniczki i podbrzusze to moze na fasolinke?
Zrobilam dzis test. Oczywiscie negatywny owulacyjny ale jak to rosa -musi! Haha mezus schowal mi ciazowe.. powiedzial ze dostane 18nastego a 19 zrobie.. Ciekawe jak mi je da? Ahh go nie bedzie, kupie nowe albo znajde te kuuuuurcze Ukija tak kiedys dogryzlas z tym memem ze Twoj jak taki mem, ze teraz nie moge sie mezowi oprzec by nie pomyslal ze ja to taki mem haha
zaliczone a noc sie dopiero zacznie
Pogadalam z nim troche i sobie poplakalam. Teraz tylko kolej na rozmowe z lekarzem bedzie dobrze!
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e6ab6827321c.jpgrosax3 lubi tę wiadomość
-
Oj Rosax jesteś nie do podrobienia
Magroz i niestety w wielu innych kwestiach też jest zacofana. Czasami to aż odczuwam ból istnienia jak widzę jak ludzie są ograniczeni memtalnie...
Dziewczyny płonę. Siedze i płonę. Zmierzyłam temp i było 37.59 i wszystko jasne. Chyba mnie choróbsko nie rozkładaMagduullina lubi tę wiadomość
-
Magroz dajesz rade, masz dla kogo żyć i to najważniejsze. Podziwiam Cię, jesteś niezwykle silna i odważna. Cieszę się że Ci poznałam jesteś dla mnie jedną z tych osób inspirujących. Czasami zdarzają się potknięcia ale twardo stawiasz im czoła :*
Rosa Mój już nie na delegacji nie dziwię się że zamartwiasz się o swojego ale wszystko będzie dobrze. Rostajecie się i smutno Wam ale pomyśl sobie jak będziecie się witać będzie gorąco ja też robie testy już od 3 dni i wczoraj miałam mocniejszy niż dziś. Dziwne ale mierzenie odpuszczam po wyznaczeniu owu mocna kreska. Wszystko wtedy odpuszzam sobie
Makowa będzie zielony finał tak sobie myślę że już powinnaś zaciążyć. Czasami zastanawiam się czy Wy wszystkie które byłyście tu przede mną nie musicie zaciäżyć abym i ja mogła pogoda jest straszna ale czego się spodziewać po lecie?
ZFolwarku jak leci?Magduullina lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
Ukija, ja jakos nie mam polotu ostatnio do pisania. Nie mam co napisac Nic sie nie zmienia, nadziei na dzis mi brak. Caly czas staram sie wypracowac w glowie pozytywny scenariusz ale nie moge wiec nie pisze bo nie chce smecic bo to bezuzyteczne jest.
Ukija lubi tę wiadomość
-
Ukija wiesz ja lubie ciepło i zazwyczaj dobrze znoszę upały a dziś nie daje rady. Staram się nie spinać. Co ma być to będzie Jak temperatura będzie zadowalająca będę testować 5-6 sierpnia. Test czeka od 2 miesięcy.
Ukija lubi tę wiadomość
-
ZFolwarku a zbić Cię? Pisz nam tutaj wszystko! Nie poddawaj się i nie planuj. Lepiej nie planować nic i się miło zaskoczyć nie ma smutków i chwil zwątpień! Cycki do przodu i przed siebie!
Makowa czekam z niecierpliwością na Twój test. Swoje już odleżał więc teraz czas na dwie krechy a może taką masz temp w tym cyklu po owulacji po południuMagduullina lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Magroz nie sluchaj tych babek ani nikogo! Widocznie w zyciu ich nic nie spotkalo ale spokojnie, spotka. Gorzej niz Twoja coreczke. Kaaarma!
Makowa podoba mi sie Twoja temperaturka!
Ukija jak to wszystko sobie odpuszczasz?! Nas tez?! No ja mam nadzieje ze nie! Ale ja tez mam zamiar odpuscic po wyznaczeniu ovu i testach pozytywnych tzn odpuscic wykres
Zfolwarku pisz nawet bzduuuury!!!
Ukija, Magduullina lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Rosa no Was nie jak ja bym wytrzymała bez Was? całą resztę tak to złoty środek na wszystko cieszę się że i Ty tak zrobisz
rosax3, Magduullina lubią tę wiadomość
zFolwarku po to jestesmy żeby wysłuchać i wspierać. Proszę mi już tu napisać co się dzieje. Kto Ciebie lepiej zrozumie niż my.
Ukija czekam na nie przyjście @
Choć jak się zjawi to nie będę rozpocząć.
Jutro mąż ma wizytę u lekarza od chorób zakaznych. Niestety kolejn seria antybiotyków, które brał przez 20 dni nie zwalczyła ureaplasmy. Androlog dał skierowanie na konsultacje.Magduullina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny.
Przepraszam was za nieobecność ale mam straszny sajgon, ogólnie na nic czasu nie mam. Nawet za bardzo nie mam kiedy was poczytać
Zawiesiłam starania co ma być to będzie.
W poniedzialek wyjeżdżam na tydzień do Sopotu odpocząć, zrelaksować się i zapomniec o codziennosci
Odezwę się niebawem. Całuję was wszystkie i postaram się częściej tu zaglądaćMagduullina, zFolwarku, madziara0080 lubią tę wiadomość