Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
zFolwarku wrote:Wracam do Was juz Kochane! Wyszalalam sie te pare dni i juz jestem w domu
Teraz pije ziolka i czekam na efekty Rosa co to za zarty ze nie ma testow?! Hę?!Magduullina, zFolwarku lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Ukija wrote:Rosa moja bohaterka
Mecza mnie mdlosci jak cos zjem juz od ostatniego cyklu. Spie gdzie popadnie.. Zaczelam gubic wlosy, nie moge jesc. Jem na przymus a potem mi niedobrze.. Bylam u lekarza wczoraj a on mnie do psychologa wysyla z podejrzeniem depresji.. Ja?! Ja mialabym miec depresje?! Od czego i jak?!? Skad ona sie wziela?!Magduullina lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyja myślałam ze dzisiaj pojedziemy sobie na basen bo rodzeństwo wysprzatalo mi auto mialabyc rozrywka a tu szato i pochmurno zaraz chyba lunie deszcz. .. to nic moze jeszcze będzie ładnie w tym tygodniu to pojedziemy nad jezioro. ... sąsiadke tez zwerbowalam z dwójką dzieci a tu taki klops...
wy dziewczyny każda z was macie miec duzo sily wiary w to ze się musi udac
susanna a co tak ci dolega??? -
Witajcie.U nas jeszcze ladna pogoda tylko nie wiadomo na jak dlugo.Dzis do lekarza z Niki ciekawe co sie dzieje bo zaczyna mnie martwic.Jesli chodź O Ciebie Rosax to pewnie myśli ze szukasz sobie choroby bo przeciez to "czysty przypadek" ze bylo 5poronien a Ty się czepiasz.a pytalas czemu tak powiedzial???
Magduullina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Magduullina wrote:ja myślałam ze dzisiaj pojedziemy sobie na basen bo rodzeństwo wysprzatalo mi auto mialabyc rozrywka a tu szato i pochmurno zaraz chyba lunie deszcz. .. to nic moze jeszcze będzie ładnie w tym tygodniu to pojedziemy nad jezioro. ... sąsiadke tez zwerbowalam z dwójką dzieci a tu taki klops...
wy dziewczyny każda z was macie miec duzo sily wiary w to ze się musi udac
susanna a co tak ci dolega???Magduullina lubi tę wiadomość
-
Magduullina wrote:jatoszka super!
Magroz a co się dzieje z mala?Magduullina lubi tę wiadomość
-
jatoszka wrote:ja tylko napisze ze beta 271
Magduullina, Nadzieja1988! lubią tę wiadomość
-
Magduullina wrote:hej kochane zaczelam czytac i juz zapomniałam co bylo napisane. .. he
rosax moze poprostu od tych upałów a ten lekarz sam niech się zbada na jakiej podstawie on powiedział ci ze mssz depresje???
On mowil ze mozliwe ze mam i ze to sie czesto zdarza i to nic zlego. Tak mojorganizm odreagowuje "milczenie"Magduullina lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Rosa mi też się wydaje że to od upałów, ja też tak mam że jak gorąco to nie mam apetytu chce mi się spać i zbiera mi się na wymioty Na pewno nie depresja. Ty czujesz się jak byś ją miała mieć? Pamiętaj że nam możesz wszystko powiedzieć
Jatoszka świetny wynik. Jeszcze raz gartuluje :*
Magroz nad morzem jesteście w Mielnie chyba więcej rozrywek już tyle razy tam byłam aż się rozmarzyłam dziwna sprawa z Twoja Mała. Nie chcę prorokować ale może potrzebuje więcej uwagi? Sama nie wiem. Dziwna sprawa ale idźcie bo nie ma co odkładać jak masz obawy.Magduullina lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
magroz26 wrote:Witajcie.U nas jeszcze ladna pogoda tylko nie wiadomo na jak dlugo.Dzis do lekarza z Niki ciekawe co sie dzieje bo zaczyna mnie martwic.Jesli chodź O Ciebie Rosax to pewnie myśli ze szukasz sobie choroby bo przeciez to "czysty przypadek" ze bylo 5poronien a Ty się czepiasz.a pytalas czemu tak powiedzial???
07.11.2012 Julian
Ukija wrote:Rosa mi też się wydaje że to od upałów, ja też tak mam że jak gorąco to nie mam apetytu chce mi się spać i zbiera mi się na wymioty Na pewno nie depresja. Ty czujesz się jak byś ją miała mieć? Pamiętaj że nam możesz wszystko powiedzieć
Jatoszka świetny wynik. Jeszcze raz gartuluje :*
Magroz nad morzem jesteście w Mielnie chyba więcej rozrywek już tyle razy tam byłam aż się rozmarzyłam dziwna sprawa z Twoja Mała. Nie chcę prorokować ale może potrzebuje więcej uwagi? Sama nie wiem. Dziwna sprawa ale idźcie bo nie ma co odkładać jak masz obawy.
Sama nie wiem co o tym myslec.. Wolalabym nie miec. Nie chce zyc na prochach.. Oby psycholog nie potwierdzil..Magduullina lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
magroz26 wrote:Od dwóch tygodni jest labilna czyli popada ze śmiechu w placz z niewiadomego powodu ma niekiedy tak ale od czasu do czasu a teraz z dzien w dzien placze skarży sie na bole brzucha kupki robi normalnie i w nocy z płaczem sie budzi.Z nią jest ograniczony kontakt wiec dokladnie nie wiem gdzie ja boli i co boli.Wczoraj plakala i nie potrafila wskazać gdzie boli i czy boli z tego wszystkiego sama zaczelam plakac bo chce pomoc a nie wiem co sie dzieje.Niech da na wyniki czy usg zrobi lekarka.A tak ogólnie to jeszcze wyniki genetycznych nie ma.Czekamy od 01.04 na wyniki i nie ma a miały byc po dwóch miesiącach.To na dokładkę neurolog dzieciecy jedyny w mieście miala wypadek samochodowy i wizyta byla przekladana 3razy.Jakies normalnie fatum wisi czy jak.Stoimi z wszystkim w miejscu.
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp