Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
Magduullina ja wiem że nie musi być pupcia niemowlaka ale jednak busz niczym afro też odpada. Ja mam tam rodzić a nie patrzeć jak mi pielęgniarki dobieranego plotą teraz z młodą będziesz już wiedziała co i jak i jak walczyć. Dlatego ja na porodówke biorę Mojego aby stał przy moim ramieniu (nie zaglądał jak wychodzi maleństwo) bo ten to potrafi się wykłócić recytujàc paragrafy
Mamuśka może i nie straszny ale to musi być komfort dla mnie przede wszystkim
ZFolwarku słuchaj na nas Bóg ma jakiś inny plan niż ciąża przy pierwszym podejściu. Coś musimy jeszcze po drodze zrobić. Jak zajdziesz to tak cofnij się i tak pomyśl co zrobiłaś przez cały okres starań poza staraniem się. Ja muszę kupić mieszkanie. Już to czuje no i muszę przez chwile pobyć na moim stanowisku aby w cv wpisać Ty się nie kłóć bo nie ma sensu. Wiem że jesteś zmęczona staraniami i chciała byś już ale wszystko w swoim czasie. Gdzieś tam przu Bogu jest już iskierka dla Ciebie ale nie była gotowa do tej poryzFolwarku, Magduullina lubią tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
nick nieaktualny
-
Ukija, masz racje. Moze po prostu musze usamodzielnic jeszcze ciut moja Corke. Moze Bog wie, ze nie dam rady z takimi małymi dwoma i dlatego to odsuwa w czasie dwie kreski. Bedziemy sie starac i tak.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2016, 12:10
Magduullina, Ukija lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyzFolwarku wrote:Ukija, masz racje. Moze po prostu musze usamodzielnic jeszcze ciut moja Corke. Moze Bog wie, ze nie dam rady z takimi małymi dwoma i dlatego to odsuwa w czasie dwie kreski. Bedziemy sie starac i tak.
kochsna moja tak moze i to fajnie kiedy między dziećmi jest maly odstep czasu ale z drugiej strony 3 lata czy 2 to nie duzo tak jak np u mnie moj mlody np jak ho poproszę zeby cod mi podal to przyniesie co ułatwi mi również później kontskt z nim bo będzie czul się potrzebny a takie roczne dziecko wiele nie rozumie i np niemowle niewyobrazam sobie he podziwiam takie mamy ....
natura sama zadzoala życzę Ci zeby stalo się to jak najszybciej oczywiście xebys się doczekala niebawem tych dwoch kreseczekzFolwarku lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c9925b67450e.jpg
Mój dzisiejszy test coś załego i okrągłego czai się do wielkiej podróżyMagduullina, Nadzieja1988! lubią tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
nick nieaktualny
-
Oj zwarta i gotowa
Magduullina, SusannaDean, Nadzieja1988! lubią tę wiadomość
nick nieaktualny
-
Nadzieja1988! wrote:Cześć dziewczyny! Co u Was?
Magduullina, Nadzieja1988! lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Ukija!!!!! Dzialaj, gwalc i dzialaj!!!!
Ja od jutra juz tak porzadnie bede robic testy. Ale sluuus po wiesiolku mam chyba lepszy od pozytywu przestane go juz brac.Magduullina, zFolwarku lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Ukija wrote:Rosa to goń go po przyjściu z pracy do łóżeczka albo lepiej do auta jak taki poślizg to trzeba korzystać u mnie lekkie uspokojenie śluzu ale test mi nie wyszedł wczoraj dziwny ten cykl...
Magduullina już czekam na zdjęcie Maleństwa i co najważniejsze ciotka chce wiedzieć co jej się czai tam między nóżkamiMagduullina lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Co do piczki przy porodzie to maz dostal pochwale
Polozna dzien wczesniej pyta "ogolilas sie?"
Nie maz golil. Spojrzala w majtki i mowi do mojego " no spisales sie. Synus przyjdzie kilka min szybciej bo unikniemy golenia"
Od 6 msc co 2-3 dni mnie golil i ubieral ;Dd syn mi tak w zebrach siedzial ze nie dawalam nic rady sama zrobic.. Nawet sie schylic ale remonty i malowanie to dalam rade sama hihi i cala noc na swoim weselu tez dalam rade hahaMagduullina lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Rosa a wiesz co tam u Aurellki? Mòj mi powiedział że szuja jestem bo powiedzialam mu że test pozytywny wczoraj hihi a ja mu powiedziałam że jest nieco mocniejsza kreska a on jak zawsze zrozumiał to jak chce trzeba będzie poprawić. Wieczorem zrobie kolejny test ale pewnie już późno będzie a Ty testuj, nie ma co się obijać jak mamy razem zajść auto lubie i to baaaardzo ach Ty masz Męża fryzjera dobrze, że sobie tak świetnie poradził. Już za 8.5 miesiąca będzie mógł się wykazać jeszcze raz
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2016, 18:41
Magduullina lubi tę wiadomość
Ukija kochana 8,5msc
A twoj po raz pierwszy! Ja sama sprawdze na porodowce czy twoj sie spisal hahaha
A teraz serio! Potrzebuje pomocy! Ktos mial lub wie jak i o co kaman z tym plamieniem okoloowulacyjnym?! Ide siku, podcieram sie a tam krew.. Nie duzo ale jednak! A przeciez jestem po okresie i przed ovulka.. Takie plamki krwi to moga byc przed ovulka? Zielona w tym jestem.. Nigdy nie mialam.. A raczej sie nie zadrapalam przy badaniu szyjki..
A nie wiem co u aurelki. Dawno sie nie odzywala...Magduullina lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp