Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
Ukija wrote:Tulipanowa miłego wypoczynku
ROSA BUTOHOLICZKI Z NAS!Magduullina lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dom wysprzatany. Musialam wziąć prysznic, bo tak się zmachałam. Teraz stygne i się chłodzę
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c6b801cc068c.jpg
Mój mąż na imprezie pożegnalnej kolegi z pracy, więc mam czas dla siebie
Ukija owocnego weekendu życzę Już zarejestrowałam B na usg. Idze e poniedziałek.
Magdulina uroczy brzusio i słodki brzdąc u boku.
Nadzieja Ty już na półmetku
Magduullina, nadzieja_86, Nadzieja1988! lubią tę wiadomość
-
Makowa nawet nie kiedy to zleciali aby następna połowa tak szybko minęła bo już chciałabym przytulić mala kruszynke.
A to babski wieczór masz jaki drink fajny a co to wiśnie? A jak u Ciebie już po urlopie jak było w Chorwacji?
Magdulina jak pięknie wyglądasz z brzusiem a znasz płeć ? A Twój maluszek blisko mamusi slodziak !Magduullina lubi tę wiadomość
Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”
-
Nadzieja to nie drink To woda z syropem bezalkoholowym o smaku mohito, lód i mrożone truskawkini wiśnie. Pysznosci.
W Chorwacji było pieknie. Słońce i upal czyli to co lubie. Odpoczęłam i pięknie się opaliłam
Magduullina, zFolwarku, nadzieja_86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhttps://naforum.zapodaj.net/thumbs/e6a39e597c41.jpg
A oto moj brzuszek i + 1 kg na plusie w koncu ide w gore:-) choc tak jestem postawna kobieta :p
Pokazcie swoje brzuszki czy tylko ja taka nabita jestem ;p;pzFolwarku, Magduullina lubią tę wiadomość
-
Nadzieja no co Ty że pojawiła się już siara. I powiedz mi kochana jak sobie z t razisz? Nie nudzisz sie na l4?
Rosa jak skromnie tylko jedne buciki
Magduullina jaka Ty jesteś promieniejąca! Ciąża Ci jak najbardziej służy pięknie! Ogromny masz brzuszek
Makows relaksik musi być
ZFolwarku i tak ma być. Nie ma co się spinać. Ja też mam takie podejście i może się uda. Chciała bym się obyć bez kliniki leczenia niepłodności
Tulipanowa jak na 26 tydzień malutki brzusio ale jak na plus 1 kg to duży
A ja... ja się czuje okropnie bolą mnie jajniki i plecy pierwszy raz tak strasznie czuje owulacjeMagduullina lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
Ukija rozumiem Cię doskonale. U mnie owu czesto jest bardzo bolesna. Ledwo chodze, a siadanie to jakaś masakra. Ale cóż robić.
Ja czuję się dziwnie. Jakaś taka obolała jestem. Prawy jajnik mnie męczy i piersi jakieś dziwne. Niby nie bolą, ale zdecydowanie coś jest z nimi nie takMagduullina lubi tę wiadomość
-
Tulipanowa Wow tylko 1 kg chudzinka ale brzusio ładnie widać.
Magdulina wstępnie dziewczynka teraz na polowkowym się potwierdzi; )
Makowa ależ kusząco wygląda drink hehe fajny skład. A i nóżek widać opalona .
Ukija a jak na razie tylko wieczorem troszke po kąpieli także nie jest uciążliwe ale uczucie piękne a co dopiero jak dzidzie przystawka do piersi jakoś co raz większa więź czuje z niunia a na zwolnieniu absolutnie się nie nudzę mąż ma pracę zmianowa 24 na 48 h także duzo czasu spędzamy razem jezdzimy i moge wiecej rzeczy zaplanowac i zorganizowac na budowe a poza tym sezon zapraw a to lubieMagduullina lubi tę wiadomość
Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”
-
Dobry wieczór
Mnie dziś przez kilka godzin tak nawalał prawy Jajnik że myślałam że zwariuje. Teraz już się uspokoił.
Ukija a gdzie jedziesz nad morze?
Ja dziś zrobiłam 6 pań, Zawiesiłam 4 suszarki i pół ogrodu. Potem goniłam po sklepach i od 14tej pakowalam walizki na tą chwilę gotowe są 2 z 4 i uwierzcie mi ze mam dosyćMagduullina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyukija dziękuję kochana a ja nie moge patrzeć na siebie. ...
tulipanowa ślicznie wyglądsz
mnie teeaz rozbija zobaczymy ile będzie na + ... choć do szczupłych nie należę o wiele wieksza bylam z synkiem ale brzuch byl mnoejszy bardziej tylam nogi itd teeaz wszystko idzie w brzuch. ...
nadzieja super ze dziewczynka -
nick nieaktualny
-
Magduullina, piękne zdjęcia i ciążowy brzuszek Odpoczywajcie sobie:)
Tulipanowa, na zdjęciu nie widać, żebyś była postawna Wyglądasz szczuplutko
Ukija, dobrze, że zbliża się owulacja Może ten bił to jakiś znak
Makowa, zazdroszczę drinka Sama chętnie bym takiego wypiła
Magduullina lubi tę wiadomość