Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Heeej Dziewczyny
My jednak nie pojechaliśmy nad morze. Jedziemy w 3 weekend sierpnia. Dziś jednak z rodzina nad jezioro się wybraliśmy i taki test mojej 5 letniej bratanicy w wodzie: "ciociu chce mi się siku, sikam za 3... 2 ... zsikałam się" takie śmiechy jak nie wiem co u nas upał upał i troszkę chmurek a jak zawiało od wody to szok czułam się jak w zimie
Rosa negatywny? Może przegapiłaś? Lipa że bez tatuażuMagduullina lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
Ja już chyba jutro skok będę miała dziś jajniki ucichły ale śluz mam nieco rozciągliwy jeszcze chociaż mętny jak nie wiem co. Także zobaczymy. Już nie naprzykrzam się mojemu bo jak ma być fasola to i tak będzie
zFolwarku, Magduullina lubią tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Ukija wrote:Ja już chyba jutro skok będę miała dziś jajniki ucichły ale śluz mam nieco rozciągliwy jeszcze chociaż mętny jak nie wiem co. Także zobaczymy. Już nie naprzykrzam się mojemu bo jak ma być fasola to i tak będzie
tak samo robie z Moim
Magduullina lubi tę wiadomość
-
ZFolwarku i prawidłowo nie ma co się spinać bo iskierka jest tylko musi być gotowa aby się pojawić w naszym życiu
zFolwarku, Magduullina lubią tę wiadomość
Ukija wrote:Heeej Dziewczyny
My jednak nie pojechaliśmy nad morze. Jedziemy w 3 weekend sierpnia. Dziś jednak z rodzina nad jezioro się wybraliśmy i taki test mojej 5 letniej bratanicy w wodzie: "ciociu chce mi się siku, sikam za 3... 2 ... zsikałam się" takie śmiechy jak nie wiem co u nas upał upał i troszkę chmurek a jak zawiało od wody to szok czułam się jak w zimie
Rosa negatywny? Może przegapiłaś? Lipa że bez tatuażu
Hahaha fajna ta bratanica taki urom dzieci haha
No negatywny. Moze bedzie w koncu to dopierro 10 dc. Pewnie nie byla wczesniej a dopiero bedzieWiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2016, 22:24
Magduullina, Mamuśka2017 lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualnycześć ahh te dzieci ukija
rosax no to ciekawie ja tez wczoraj posxlam pozno spac i az poprostu rozkosza bulo się polozyc w łóżku i tak szybko zasnac dawno tak nie mialam .
dziś standardowo obiad trochę posprzątać i nie mogę doczekać się jutrzejszego usg -
Nie mam jeszcue skoku. Dzis 11 dc wiec ovu planowana za 3-4 dni. Dzis jakby szla po malutku do gory.. Wczorajszy byl ujemny zobacze dzis. Ja zawsze robie co dzien a teraz odpuscilam 2 dni. 8i9 dc ale to mysle ze nie problem bo chyba tak wczesnie ovu nie mialam..
Nie martwie sie bo pobijam swoje rekordy ale bardziej martwie sie wiesiolkiem kiedy przestac go brac.
Dlaczego na wykresie jest rano i wieczorem wspolzycie tylko? Przydaloby sie jeszcze poludnie hihiMagduullina lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Aaaaaaa!
Znalazlam ogloszenie!
Zadzwonilam!
Iiiiiii!!!!
Jutro idziemy ogladac nowy wiekszy domek! No w koncu mamy rodzine powiekszac
A tam kominek jest nawet w salonie
Duzy ogrodek, taras i wiecej miejsca w domu.
Oby sie nam udalo, bo lista chetnych spora..Tulipanowa, Magduullina, zFolwarku lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Witajcie Kochane.U nas pogoda w kratkę raz słońce świeci raz jest pochmurno i jak tu nie oszaleć.Obiad zrobiony -zapiekanka gyros za mną ostatnio chodzila to dzis zrobiłam,wyszla pycha mniam mniam.Teraz sobie siedzimy i oglądamy z Niki Klub przyjaciol Myszki Miki.
Magduullina lubi tę wiadomość
-
rosax3 wrote:Nie mam jeszcue skoku. Dzis 11 dc wiec ovu planowana za 3-4 dni. Dzis jakby szla po malutku do gory.. Wczorajszy byl ujemny zobacze dzis. Ja zawsze robie co dzien a teraz odpuscilam 2 dni. 8i9 dc ale to mysle ze nie problem bo chyba tak wczesnie ovu nie mialam..
Nie martwie sie bo pobijam swoje rekordy ale bardziej martwie sie wiesiolkiem kiedy przestac go brac.
Dlaczego na wykresie jest rano i wieczorem wspolzycie tylko? Przydaloby sie jeszcze poludnie hihiMagduullina, zFolwarku lubią tę wiadomość
-
rosax3 wrote:Aaaaaaa!
Znalazlam ogloszenie!
Zadzwonilam!
Iiiiiii!!!!
Jutro idziemy ogladac nowy wiekszy domek! No w koncu mamy rodzine powiekszac
A tam kominek jest nawet w salonie
Duzy ogrodek, taras i wiecej miejsca w domu.
Oby sie nam udalo, bo lista chetnych spora..Magduullina, zFolwarku lubią tę wiadomość
-
magroz26 wrote:Kochana tak w ogóle po co wychodzić z lozka,najlepiej co godzinę .Znam przypadek gdzie przychodzily te dni to znajomi nie wychodzili z wyrka,jedynie cos zjeść lub sie napic lub Za potrzebą.Oni to mieli zdrowie he cud ze lóżko nie poszlo;P
magroz26, Magduullina, zFolwarku lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
magroz26 wrote:Ale fajnie.Az zazdroszczę Wam.Mi tez się marzy domek,duzo przestrzeni do zabawy dla dzieci i wg robienie co sie chce bo to a Twoje nie czyjeś.A mieszkanie w bloku i mieszkanie w wynajmowanym jest bardzo uciążliwe szczególnie ze często Niki ma wybuchy złości.Ach moze kiedys.
magroz26, Magduullina, zFolwarku lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp