Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Makowa_Panna wrote:Hej kochane!
Rosax testować będę 5.08. Temperatura może i ładna, ale objawów jakichś konkretnych brak. Piersi nie bola sa tylko jakieś takie dziwne. Trudno mi to opisać. Mam srasze uderzeniami goraca, ale co się dziwić skoro moja temperatura w ciągu dnia grubo powyżej 37. I dziś mi strasznie spać się zachcialo. Odcięcie totalne. Jak nigdy. A i jeszcze rano podczas czulam się obwołała w srodku i prawy jajnik czułam.
Magroz nie dziwię Ci się, że nie chce Ci sie dwuch obiadów gotować jak masz tyle innych obowiązków.Magduullina lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Nadzieja1988! wrote:Płci nie znam bo ostatnio na wizycie byłam miesiąc temu i lekarz nie chciał nic powiedzieć. Zastanawiam się czy teraz byłoby już coś wiadomo. Na wizycie będę w 17 tygodniu i 0 dni. Orientujecie się w którym tygodniu jest już wiadomo na 100% jaka będzie płeć?
a na 100 % plec przy porodzieNadzieja1988!, Magduullina lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Mamuśka2017 wrote:Magroz, rzeczywiście nie ma sensu robić dwóch obiadów Zrazy pycha, dawno już nie jadłam
Makowa_Panna, będę trzymać kciuki za testowanie Może nawet będziemy testować tego samego dnia
Nadzieja, najważniejsze, że z dzidziusiem wszystko ok Myślę, że na tej wizycie już powinnaś poznać płeć. Pobić później się potwierdza płeć dziewczynki, a szybciej chłopcaMagduullina lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Nadzieja1988! wrote:Płci nie znam bo ostatnio na wizycie byłam miesiąc temu i lekarz nie chciał nic powiedzieć. Zastanawiam się czy teraz byłoby już coś wiadomo. Na wizycie będę w 17 tygodniu i 0 dni. Orientujecie się w którym tygodniu jest już wiadomo na 100% jaka będzie płeć?
Nadzieja1988!, Magduullina lubią tę wiadomość
-
Makowa, ja też w sumie nie mam jakichś objawów Wcześniej jakieś tam miałam, ale to mogło być przez pregnyl. Wcześniej cały czas psychicznie mi się wydawało, że jestem w ciąży, a od wczoraj jakoś czuję, że nic z tego...
Magduullina lubi tę wiadomość
-
Witajcie
my dzis dzien zaczelismy awaria pradu, ktora zablokowala nam plany do 15 - wrrr. No ale prad jest, wredne wrony ponoc cos na drutach porobily. My bylismy nad jeziorem i gitesik jest.
Nadzieja, bardzo sie ciesze ze wszystko ok. Co do plci to na tym etapie na ktorym jestes to raczej bym na 100% nie wierzyla co mowia lekarze U mnei "na 100% bedzie chlopiec" slyszalam do bodajze 22 tyg - no wyszła Helena więc cóż Cieszyc sie nalezy, ze ciaza idzie pomyslnie Gratuluje!Nadzieja1988!, Magduullina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymadziara0080 wrote:Dziewczyny, chyba brzuch zaczął mi rosnąć... dziś tak się obejrzałam w lustrze i zauważyłam, że moja oponka mi się powiększyła Jeszcze nie przypomina to brzucha ciążowego ale ewidentnie robie się gruba a do szczupłych nigdy nie należałam i zawsze miałam więcej kg... Hmm... Co to będzie dalej
madziara0080, Magduullina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Makowa zacieram ręce patrząc na Twój wykres i objawy
Nadzieja ja właśnie na tamtym wątku obserwowałam że u Ciebie wszystko ok brakowało nam tutaj odliczania i Ciebie a ja się szybko pogodziłam. Uznałam to bardziej za pozytyw źe możemy jednak mieć szkrabka
Ja mam zmartwienie. Bo nie miałam żadnego skoku temp a testy owu już 2 dni negatywne. Jeden przed chwilą robiłam i cień drugiej kreski
Kurcze zrobiłam sobie kilka dni temu maka maske na stopy z kwasami i wyboraźcie sobie że dziś siedzę i zdzieram skóręNadzieja1988!, zFolwarku, Magduullina lubią tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
nick nieaktualny
-
Heeej! Dziewczyny przepraszam, że się nie odzywałam. Widzę że wątek mocno ciazowy się zrobił. Komu mam gratulowac a za kogo dalej mocno trzymać kciuki?
Ja ledwo wstanę, pójdę do pracy i wracam i ide spać. Tak od kilku miesiący jest mniej więcej. Czasem się uda na basen skoczyć, ale póki chodzę do pracy doba jest za krótka
4.08 mam kolejne usg i juz nie mogę się doczekać. Raczej chłopiec będzie, ale może uda się potwierdzić to na 100%. Poza tym spaniem to w miarę wszystko ok
Co u Was w telegraficznym skrócie, bo żeby nadrobić zaległości to całe l4 chyba poświęcę buziaki!Ukija, Magduullina, Nadzieja1988! lubią tę wiadomość
❤20-06-2015❤
❤Nasz początek wieczności! ❤ -
Ukija, a może już była owu lub dopiero będzie ? Teraz masz wyższą temperaturę, więc może być już po owulacji I tego Ci życzę oczywiście oraz pozytywnego testowania
Aurelka, za mnie możesz trzymać kciuki bo za parę dni będę pewnie testowaćMagduullina, Nadzieja1988! lubią tę wiadomość
-
Ukija no ja Ci powiem ze przygladalam sie Twojemu wykresikowi i czekam na ten skok u ciebie bo jakis taki plaski puki co, zmartwilam sie ze moze bezovulacyjny ale to nie jest mozliwe bo my razem zachodzimy w ciaze teraz!! Skok bedzie. Trzeba tylko poczekac. Juz delikatnie do gory idzie
O aurelka! Swietnie ze u Was wszystko dobrze! Zagladaj do Nas czesciej!
Nadzieja to czekam za 3 dni na zdjecie!
Zfolwarku nie zazdroszcze braku pradu.. U nas ostatnio 2 dni nie bylo
Dzis jakies 4 godzimy lataly nad nami helikoptery dwa.. Mieszkam blisko dworca.. Jakis km. Lataly, policja jezdzila, pociagi staly i nie mogly wyjeChac ani wjechac. A jak to rosa ciekawska bach w auto i kontrola gdzie co sie stalo.. Okazalo sie ze na dworcu znaleziono bombe! O zesz w morde.. Obkret na piecie, w auto i do rodzicow. Cala akcja zakonczyla sie dobrze. Juz cisza, pociagi jezdza. A ja czekam na newsy w gazetach.
Kolezanka trafila do szpitala. Bedzie miala macice usuwana.. Przez kolejnue 10-15 dni bede miala dwoje dzieci w domku jedno do szkoly drugie do przedszkola. Sprawdze sie bynajmiej jako mama dwojki dzieci hihiMagduullina, zFolwarku, Nadzieja1988! lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Hej kochane
Po szale zakupów mogę powiedzieć że mam już wszystko co mi potrzebne na wyjazd
Od wczoraj mam potworny ból piersi. Budzę się co noc ze łzami w oczach z bólu. Spać nie mogę.
Jutro wyjeżdżam nad morze.
Dziewczyny powodzenia w staraniach. Mnie pewnie @ Odwiedzi w piatek.Magduullina, zFolwarku lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhej hej no nadzieja jesteś
apropo plci z synkiem wiedzialam między 12-13tyg a teeaz jeszcze nie wiem może się dzisiaj dowiem
makowa, mamuska, rosax, ukija i wszystkie inne moje kochane dziewczyny czekajce ja tam chucham !!!!!
Aurellka no wkońcu nam się odezwałaś
aaaa js nie mogę się doczekać 15:15zFolwarku, Nadzieja1988! lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny
Aurellka tak myślałam o Tobie ostatnio kiedy na l4 idziesz? Długo już wytrzymujesz
Nadzieja na zdjęcie Twojego maleństwa również czekamy
Magduullina bardzo proszę o wychuchanie mi tych wyraźnych dwóch kresek. Umówiłam się z Moim że test sikany 2 tygodnie po terminie @ a bety w ogóle nie robie
Rosa Rosa... no ja chyba spisuje ten cykl na straty. Zdaje mi się że będzie bez owulacyjny. Brak wyraźnego skoku... lipa a Ty już potrenujesz na dwójeczce, ale i tak urodzisz teraz bliźniaki
Makowa odpisze Ci tutaj a nie pod wykresem. Brak objawów to też objaw
Anka a gdzie dokładnie jedziecie?Nadzieja1988! lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
nick nieaktualny