Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
Olciuska wrote:Mmuska2017
suuuper! bardzo sie cieze ze u Ciebie tak pieknie! oby bylo zielono! e gdzie tam oby! na pewno bedzie zielono. Kochana staraj sie nie myslec o tym latwo powiedziec prawda hihi. Ja chyba rzeczywiscie poczekam jeszcze ten miesiac 26 sierpnia lecimy do Grecji wiec zobaczymy jak sie miesiaczka ulozy... jak bedzie w terminie to odpuszcze monitoring.. a jak nie to zdazymy wrocic.. Ty kochana masz sluz ?? ja go wgl nie mam.. najlepsze ze jak nie planowalam dziecka to chyba go mialam haha jeszcze ta miesiaczka nie regularna... Sciskam mocno!Nadzieja1988! lubi tę wiadomość
-
rosax3 wrote:Nie musicie trzymac kciukow.. Dostalam sms ze chuj wczoraj oddal innym... Co za psiur!
-
Aurellka wrote:Heeej! Dziewczyny przepraszam, że się nie odzywałam. Widzę że wątek mocno ciazowy się zrobił. Komu mam gratulowac a za kogo dalej mocno trzymać kciuki?
Ja ledwo wstanę, pójdę do pracy i wracam i ide spać. Tak od kilku miesiący jest mniej więcej. Czasem się uda na basen skoczyć, ale póki chodzę do pracy doba jest za krótka
4.08 mam kolejne usg i juz nie mogę się doczekać. Raczej chłopiec będzie, ale może uda się potwierdzić to na 100%. Poza tym spaniem to w miarę wszystko ok
Co u Was w telegraficznym skrócie, bo żeby nadrobić zaległości to całe l4 chyba poświęcę buziaki!Aurellka lubi tę wiadomość
-
Anka309 wrote:Hej kochane
Po szale zakupów mogę powiedzieć że mam już wszystko co mi potrzebne na wyjazd
Od wczoraj mam potworny ból piersi. Budzę się co noc ze łzami w oczach z bólu. Spać nie mogę.
Jutro wyjeżdżam nad morze.
Dziewczyny powodzenia w staraniach. Mnie pewnie @ Odwiedzi w piatek. -
nick nieaktualnyAurellka wrote:Heeej! Dziewczyny przepraszam, że się nie odzywałam. Widzę że wątek mocno ciazowy się zrobił. Komu mam gratulowac a za kogo dalej mocno trzymać kciuki?
Ja ledwo wstanę, pójdę do pracy i wracam i ide spać. Tak od kilku miesiący jest mniej więcej. Czasem się uda na basen skoczyć, ale póki chodzę do pracy doba jest za krótka
4.08 mam kolejne usg i juz nie mogę się doczekać. Raczej chłopiec będzie, ale może uda się potwierdzić to na 100%. Poza tym spaniem to w miarę wszystko ok
Co u Was w telegraficznym skrócie, bo żeby nadrobić zaległości to całe l4 chyba poświęcę buziaki!
Znasz już płeć?Aurellka lubi tę wiadomość
-
Magduullina wrote:hej hej no nadzieja jesteś
apropo plci z synkiem wiedzialam między 12-13tyg a teeaz jeszcze nie wiem może się dzisiaj dowiem
makowa, mamuska, rosax, ukija i wszystkie inne moje kochane dziewczyny czekajce ja tam chucham !!!!!
Aurellka no wkońcu nam się odezwałaś
aaaa js nie mogę się doczekać 15:15Magduullina, Nadzieja1988! lubią tę wiadomość
-
Nadzieja1988! wrote:Hej
Zostały 2 dni do wizyty u ginekologa
Lecę do kosmetyczki. Odezwę się po powrocie.Magduullina, Nadzieja1988! lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
zFolwarku wrote:Hejka Dziewczyny
Corka wlasnie poszla na drzemke a ja mam mega ochote na seksowanie a tu tesciowa z wizyta od wczoraj Dni plodne jak nic sie zaczely :p Trzymajcie kciuki za bzykanko wieczorne bo w dzien to nie bedzie jak
Magduullina ile mam czekac na wizyte i usg Twoje? tj na wiadomosci ma sie rozumiecrosax3, Magduullina, zFolwarku lubią tę wiadomość
-
Rosa współczuję. Wiem jak to jest jak człowiek się nakręci i wychodzi z tego fiasko. Nie wiem wiem czy mogło by wyjść coś z mojego płaskiego jak moja klatka piersiowa wykresu przykro mi troche ale już odpuściłam po cb możliwy taki cykl jest...
Olciusia Twój wykres jest zupełnie nie czytelny i nie wiarygodny. Masz wszystkie zignorowane temperatury. Dlaczego? Pewnie ciągle mierzysz o innej godzinie. A porczas starań niestety trzeba być systematycznym i wytrwałym. Radzę mierzyć o jednej godzinie zaraz po przebudzeniu. Na śluz jest dobry wiesiołek i zachęcam Cię do poczytania o nim. Inaczej Twój luby będzie musiał miec nie plemniki a terminatory swoją drogą to dopiero 2 cykl starań ale ja przy swoim drugim też się tak pieklilam a tu następny następny i następny aż człowiek zaczyna sobie odpuszczać"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
nick nieaktualnyMagduullina wrote:hej hej no nadzieja jesteś
apropo plci z synkiem wiedzialam między 12-13tyg a teeaz jeszcze nie wiem może się dzisiaj dowiem
makowa, mamuska, rosax, ukija i wszystkie inne moje kochane dziewczyny czekajce ja tam chucham !!!!!
Aurellka no wkońcu nam się odezwałaś
aaaa js nie mogę się doczekać 15:15Magduullina lubi tę wiadomość
-
Kurcze dorwałam taka książkę na temat rodzicielstwa wydawaną przez urząd mojego miasta i wiecie co było w niej napisane? Że test PAPPA zlecają wszyscy lekarze. Może dlatego że to książka z 2009 roku. Sama nie wiem"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Ja od dzis zaczęłam ćwiczyć i dietę.Odpuszczam starania nie wiem do kiedy.Ogolnie czas w koncu zadbać o siebie a nie tylko życiem jak kopciuch gdzie tylko pranie sprzatanie i gotowanie itd.Pora cos zrobić dla siebie.Przez chorobę córki i staranie zapuscilas sie bo nie bylo czasu na nic.A co mi tam-mam prawo tez dla siebie.Po drugie jakos trzeba wyglądać w sukni ślubnej za rok.uciekam Kochane moje po Niki.Odezwe sie wieczorkiem.Buziaczki dla kazdej z Was;*;*;*
Ukija lubi tę wiadomość
-
Wiecie co Wam powiem? Śmieję się z siebie w duszy patrząc z perspektywy czasu. Nakręcanie się przed @ że jestem w ciąży jest takie zabawne. Już byłam przez to 5 razy w ciąży. Jak wyluzowałam w tamtym cyklu i nie słuchałam ciała tak będę w tym trwała. Tak naprawdę nie aż tak wiele mówi nam nasze ciało że jesteśmy w ciąży po tak krótkim czasie jakieś takie przemyślenia mnie łapią. Chyba się starzeję
Magduullina, Olciuska lubią tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
nick nieaktualnyOlciuska wrote:Hej dziewczynki prosze o pomoc!
Robie testy owulacyjne od piatku..
Wczoraj zrobilam pojawila sie na poczatku blad kreseczka po godzinie byla bardziej widoczna... ale chyba tym sie nie mozna sugerowac??
Dzis tez zrobilam i byla rowwniez blada ale po 10minutach minimalnie jasniejsza niz ta testowa... prosze napiszcie czy to moze byc owu?? udostepnie takze moj wykres.
Please help!
Test owulacyjny jest pozytwny gdy kreska testowa jest taka sama lub ciemniejsza niż kontrolna. Czy oprócz testów obserwujesz śluz lub mierzysz temperaturę? Czy orientujesz się w jakich dniach cyklu masz zwykle dni płodne? -
nick nieaktualnyUkija wrote:Rosa współczuję. Wiem jak to jest jak człowiek się nakręci i wychodzi z tego fiasko. Nie wiem wiem czy mogło by wyjść coś z mojego płaskiego jak moja klatka piersiowa wykresu przykro mi troche ale już odpuściłam po cb możliwy taki cykl jest...
Olciusia Twój wykres jest zupełnie nie czytelny i nie wiarygodny. Masz wszystkie zignorowane temperatury. Dlaczego? Pewnie ciągle mierzysz o innej godzinie. A porczas starań niestety trzeba być systematycznym i wytrwałym. Radzę mierzyć o jednej godzinie zaraz po przebudzeniu. Na śluz jest dobry wiesiołek i zachęcam Cię do poczytania o nim. Inaczej Twój luby będzie musiał miec nie plemniki a terminatory swoją drogą to dopiero 2 cykl starań ale ja przy swoim drugim też się tak pieklilam a tu następny następny i następny aż człowiek zaczyna sobie odpuszczać
Dziekuje kochana.
Zakupilam rowniez zel ktory ulatwia przemieszczenie sie plemnikow.
Nawet nie widzialam ze te temperatury sa ingnorowane hihi... tak ... o innej poze ale od dzis bedze to tylko 8!. Nie wiedzialam ze to taki wazne.. dziekuje bardzo jestescie super pomocne :*Ukija lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny