Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymagroz26 wrote:O i jest nasze ulubione odliczanie.Brakowalo mi tego.Ciesze sie ze wrocilas po długiej przerwie.Czekamy na wizytę i poznanie plci maluszka:)
Teraz będę zaglądała codziennieMagduullina lubi tę wiadomość
-
Olciuska wrote:Ze sluzem mam niestety problem... poniewaz wogole go nie mam... czasem mam ale to chyba sa kremowe uplawy... poniewaz widze na bieliznie.. sama juz nie wiem a co do szyjki to poczytam na necie jak sie ja bada.. dziekuje rosax3
Magduullina, Olciuska lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Ukija, jak ja Tobie zazdroszczę takiego podejścia Masz świętą rację Ile można, a do tego człowiek jeszcze czyta w internecie jak Dziewczyny opisują, że od razu po owulacji miały objawy... Potem jest tylko dolina i zamartwianie się, że u mnie objawów brak
Magroz, pewnie trzeba dbać i walczyć o siebie Pamiętaj, że szczęśliwa mama to i szczęśliwe dzieckoMagduullina lubi tę wiadomość
-
No i 2 strony do nadrobienia. Ja noe moge od was isc na chwilke nawet
No nie powiem zle sie zachowal ten facet..
Magduullina lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Olciuska wrote:Dziekuje kochana.
Zakupilam rowniez zel ktory ulatwia przemieszczenie sie plemnikow.
Nawet nie widzialam ze te temperatury sa ingnorowane hihi... tak ... o innej poze ale od dzis bedze to tylko 8!. Nie wiedzialam ze to taki wazne.. dziekuje bardzo jestescie super pomocne :*Magduullina lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
Mamuśka trzeba mieć zdrowe podejście. Bo można zwariować najpierw się obserwując a później wpaść w depresje nie zachodząc ja szykuję się psychicznie do dopuszczenia jednego cyklu. Wkurza mnie ten budzik o 6 nawet w dzień wolny
Magduullina lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
nick nieaktualnyO widzisz kochana nawet nie wiedzialam ze siemie tez musze odstawic jak bede miala owu.. myslalam ze to tylko dotyczy wiesiolka dlatego wybralam siemie staram sie juz nie czytac nic w internecie itd.. bo wiadomo mozna czegos dostac.. heh ale to dopiero 2msc i chyba jeszcze wiele przedemna choc nigdy nic nie wiadomo! buziaaaaki
-
nick nieaktualnyrosax3 wrote:Kochana pij duzo wody. Ja wlasnie tak poprawilam slus. Tez mialam ciagle taki nijaki albo w ogole i na majtkach jakies kremowe uplawy. Woda mi pomogla to rozrzadzic.
Pije duzo wody slonko... ale bede pila jeszcze wiecej! jesli ma to pomoc dziekuje -
Nigdy nie zastanawiałam się nad tą wodą. Ja piję conajmniej 2 litry samej wody dziennie. Może ten śluz nie od nasion tylko od wody"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
nick nieaktualny
-
Mamuśka no co Ty gadasz wida najlepiej gasi pragnienie. A takie słodzone napoje to nakgorsza rzecz na świecie. Tyle cukru i słodzików
Olciuska ja mam straszne wzdęcia od owulacji do końca cyklu. Nienawidzę tego zawsze miałam płaski brzuch ale od kiedy się staramy wyglądam jak bym w ciàźy już była po każdej owulacji"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
nick nieaktualnyUkija to jest straszne..
ja co prawda co miesiac mam taki problem ale odkad sie obserwuje to juz wiem o co chodzi... wygladam jak balon ;( a chce dzis isc na aerobik... no moze espumisan cos da choc watpie... Ukija od dawna sie staracie? u mnie 2 msc. :* -
Siemie mozna brac po ovu. Nawet gdzies wyczytalam ze wiesiolek do ovu a pozniej mozna przejsc na siemie by dostarczac nadal witamin ale ja osobiscie po ovu rezygnuje ze wszystkiego.
Ja tez zmuszam sie do wody, woda i grejfrucik pomaga na slus
U mnie test nadal negatywny i znow bledszy niz wczorajszy.. O zgrozo! Kiedy ona bedzie?!?! Dzien i noc a tu na horyzoncie jej nie widac..
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/84f2c3a28e79.jpg
Dzis znow boli prawa strona cos sie dzieje. Ale slus nadal nijaki.. Taki dziwny. pomimo wody i wiesiolka.. Za duzo orgii chyba haha
#Dzien 1 z dwojgiem dzieci
Koszta atrakcji i zabaw staja sie . podwojne!
Portfel kiepsko to zniosl hihi.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f5f80a6940bc.jpg
07.11.2012 Julian
nick nieaktualnyja chyba wczoraj jednak mialam owulacje.. bo test po 15 minutach mi pokazal dwie kreski jednak ta testowa byla leciutenko bledsza wiec nie wiem.. dzis te wzdecia.. ale znowu dzis kreska testowa wyraznie bledsza ... sama juz nie wiem
rosax3 pewnie sie pojawi na dniach skoro juz cos czujesz -
nick nieaktualny
-
Tak czuc. Ja np jak otwarta to konouszek palca tam wchodzi a jak zamknieta to takie moni usteczka cos jak koniec meskiego narzedzia tam gdzie sika jak sie dotknie to zamkniete
07.11.2012 Julian
Olusienka my się staramy 7 cykl już, w poprzednim miałam ciążę biochemiczną. Powiem Ci że w ciągu 6 cykli nie nauczyłam się sprawdzać czy szyjka zamknięta czy otwarta. No nie potrafie. Dla mnie cały czas taka sama
SusannaDean lubi tę wiadomość
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!"