X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
Odpowiedz

Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę

Oceń ten wątek:
  • Mamuśka2017 Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2016, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Makowa, z niecierpliwością śledzę Twój wykres i czekam na efekty ;)

Rosax, będzie dzidziuś, będzie, zobaczysz :D

rosax3 lubi tę wiadomość

w4sqpc0z3is213tz.png
  • marciaa Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2016, 22:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ukija wrote:
    I tak ma być! Super i życzę wytrwałoàci bo mi nie raz nie dwa zdarzało się mierzyć temp i zasnać z termometrem w puszce :D pamiętaj że siemię trzeba odstawić wraz z pozytywnym testem owu :P żwl masz to super :D

czego trzeba odstawić?

• Ukija Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2016, 07:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie no dobra. Chyba jednak tylko wiesiołek trzeba odstawić. Nigdy nie piłam tego :P wole zjeść tak na sucho :D wybaczcie wprowadzenie w błąd :P

Tak w ogole to hej :)
    U mnie się coś ruszyło na wykresie :D jeszcze 2 dni mierze i koniec w tym cyklu. Yupi yupi. Nie będę musiała zrywać się z rana i wyluzuje :)

Magduullina lubi tę wiadomość

"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."

"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!"
  • Mamuśka2017 Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2016, 07:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie chyba nic z tego w tym cyklu :( Dzisiaj spadek temperatury, a wątpię by tak późno mogło być zagnieżdżenie :(

Magduullina lubi tę wiadomość

w4sqpc0z3is213tz.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 sierpnia 2016, 08:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamuśka nic straconego cp ty mówisz? ! jednodniowy spadek moze oznaczac zagnieżdżane i wcale nie pozno. . zobaczysz co będzie jutro głowa do góry!

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 sierpnia 2016, 08:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak wogóle to dzien dobry:)

• Ukija Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2016, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magduullina co za zjebany lekarz! Aż się zapiekliłam widząc Twoją wiadomość. Czy to Twoja wina że nie zdążyła? Chamstwo i prostactwo. Płacisz składki a nic z tego nie masz. Jeszze najlepsze że odhaczyła Cię że byłaś i dostanie kase tylko za to że Ci to powiedziała :/

Rosa Wy to jak króliczki jesteście. A kiedy Twój wyjeżdża? Nie byłaś zmęczona dwójką dzieci w domu? A ćma to już znak. Będzie ciąża w tym cyklu! I to szczęśliwie zakończona za 8.5 miesiąca :D

Susanna ja też miałam ból jajników i krzyż mnie bolał jak na @ a na drugi dzień cisza. To już wiedziałam że lada moment będzie jajko :P przyjmojmy to za dobry znak :D

Olciuska dwie kreski znaczà że masz najwyższy pik lh. Czyli że jesteś już bardzo blisko owu. A widzisz tak się zamartwiałaś. Wszystko z Tobą w porządku :) a teraz przez najbliższe dni majstrujcie coś tam. Nie poprzrstawajcie na jednym razie :P

Makowa moje emocje względem Ciebie sięgają zenitu. Musi się udać! Twój wykres jest zbyt piękny :D czekam aż zatestujesz i pochwalisz się dwoma krechami! :D

Mamuśka no co Ty gadasz taki spadek to wcale nie spadek a Twój wykres wygląda obiecująco :D a właśnie dlatego zrezygnowałam z mierzenia temp po owulacji. Za dużo stresu i negatywnych myśli. A Ty je odpędzaj od siebie bo jak się myśli negatywnie to się przyciàga negatywne rzeczy. Pozytywne myślenie ma być! :)

"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."

• Ukija Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2016, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ło matko ale się napisałam :P

• Mamuśka2017 Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2016, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Dziewczyny, trochę mnie pocieszyłyście, ale i tak się nie nastawiam :)

w4sqpc0z3is213tz.png
  • Ukija Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2016, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamuśka może i nie nastawiaj się ale nie myśl źle. Lepiej nie myśleć :P chociaż wiem że to nie takie łatwe :P

• rosax3 Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2016, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry, czesc i czolem ;)

Ukija!!! Jest! Kurde, ale przezylam! Tak sie martwilam o Twoj wykres ale wiezylam ze polezie do gory i poszedl! zaraz zamawiam podwojny pokuj malzenski na dwie pary na porodowce ;)

Moj wyjezdza w czwartek rano. Mialam go zawiesc na lotnisko ale nie dam rady.. Wole dac buziolka w domu i pa. :(
    Nie bylam zmeczona dwojka dzieci. Nawet fajnie. A od jutra do szkoly wiec luzik w ogole. Przydal by sie trzeci malusienki do domu :D

l22n8rib255dd6pr.png
    07.11.2012 Julian
    Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 sierpnia 2016, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magduullina wrote:
    no uwierz mi rosax ze z nerwów to musiałm chwilę odczekać zanin wsiadlam do auta. .. no ale co zrobić .... nfz. ... skurw***ny i tyle ... he ale jeden plus moje dziecko pożądanie dalo o sobie znać w tej sytuacji tak mnie zaczelo kopac ze wkońcu wyszedł uśmiech na mojej twarzy ;)
    Ooo to super :-) a od którego tygodnia czujesz ruchy dziecka? Tzn kopniaki?

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 sierpnia 2016, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie :-)
    Ja właśnie wcinam śniadanko z kakałkiem i twarożkiem samodzielnie przygotowanym :-) mniam :-)

Został 1 dzień do wizyty u ginekologa :-) To już jutro :-)

rosax3 lubi tę wiadomość

• Mamuśka2017 Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2016, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rosax, Ukija, trzymam mocno kciuki :)

Dziewczyny, bo ja się aż tak nie znam. Powiedzcie mi po jakim czasie od spadku temperatury pojawia się @ ?

w4sqpc0z3is213tz.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 sierpnia 2016, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olciuska wrote:
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f7da9f57bd8c.jpg

Prosze :)
    Owulacja jak nic :-)
    Działajcie <3

• marciaa Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2016, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam witam :-)

rosax, ukija jak tam poczynania? :-)

• zFolwarku Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2016, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry Dziewczynki,

u nas slonce piekne i pogoda obled :) Od razu chce mi sie zyc :)

To pocieszajace Rosax, ze z dwójka sie da :) majac na uwadze nasze plany ;) Realizacja tj. zabawa trwa ;) mimo obecnosci dwóch mam :p

zpbny2v462noyt78.png
    gg64krhmfrbcubj1.png
  • marciaa Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2016, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ukija, widzę u Ciebie piękny wykres - oby tak dalej się piął do góry! xD

Nadzieja1988!, zFolwarku, Ukija lubią tę wiadomość

• rosax3 Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2016, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadzieja1988! wrote:
    Witajcie :-)
    Ja właśnie wcinam śniadanko z kakałkiem i twarożkiem samodzielnie przygotowanym :-) mniam :-)

Został 1 dzień do wizyty u ginekologa :-) To już jutro :-)
    Wiecie? ja sie waszymi wizytami przejmuje gorzej niz moimi. I to oczekiwanie na wiadomosci i zdjecia
    ;)
    U mnie ide i wiem a u was termin na taka godzine a ja nadal nic nie wiem i czekam ;D wezcie zdawajcie relacje z fotela! Prosze!
    Mam nadzieje ze jutro DOWIEMY SIE plci ;) bo to ze dzidzia rosnie i ma sie dobrze to juz wiadomo! A zalozyli ci ta karte w koncu?

Nadzieja1988! lubi tę wiadomość

l22n8rib255dd6pr.png
    07.11.2012 Julian
    Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp
  • rosax3 Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2016, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamuśka2017 wrote:
    Rosax, Ukija, trzymam mocno kciuki :)

Dziewczyny, bo ja się aż tak nie znam. Powiedzcie mi po jakim czasie od spadku temperatury pojawia się @ ?
    Kochanie Ta wredna niepotrzebna pojawic sie moze w dniu spadku albo po dwoch dniach spadku albo przed spadkiem. U kazdego inaczej. U mnie przewaznie po spadku sie pojawia jakies 2 dni ale bywalo ze zaczynalam cykl z wysoka temperatura.

l22n8rib255dd6pr.png
    07.11.2012 Julian
‹‹ 815 816 817 818 819 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ