WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
Odpowiedz

Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę

Oceń ten wątek:
  • Mamuśka2017 Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2016, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Makowa, z niecierpliwością śledzę Twój wykres i czekam na efekty ;)

Rosax, będzie dzidziuś, będzie, zobaczysz :D

rosax3 lubi tę wiadomość

w4sqpc0z3is213tz.png
  • marciaa Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2016, 22:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ukija wrote:
    I tak ma być! Super i życzę wytrwałoàci bo mi nie raz nie dwa zdarzało się mierzyć temp i zasnać z termometrem w puszce :D pamiętaj że siemię trzeba odstawić wraz z pozytywnym testem owu :P żwl masz to super :D

czego trzeba odstawić?

• Ukija Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2016, 07:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie no dobra. Chyba jednak tylko wiesiołek trzeba odstawić. Nigdy nie piłam tego :P wole zjeść tak na sucho :D wybaczcie wprowadzenie w błąd :P

Tak w ogole to hej :)
    U mnie się coś ruszyło na wykresie :D jeszcze 2 dni mierze i koniec w tym cyklu. Yupi yupi. Nie będę musiała zrywać się z rana i wyluzuje :)

Magduullina lubi tę wiadomość

"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."

"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!"
  • Mamuśka2017 Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2016, 07:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie chyba nic z tego w tym cyklu :( Dzisiaj spadek temperatury, a wątpię by tak późno mogło być zagnieżdżenie :(

Magduullina lubi tę wiadomość

w4sqpc0z3is213tz.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 sierpnia 2016, 08:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamuśka nic straconego cp ty mówisz? ! jednodniowy spadek moze oznaczac zagnieżdżane i wcale nie pozno. . zobaczysz co będzie jutro głowa do góry!

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 sierpnia 2016, 08:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak wogóle to dzien dobry:)

• Ukija Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2016, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magduullina co za zjebany lekarz! Aż się zapiekliłam widząc Twoją wiadomość. Czy to Twoja wina że nie zdążyła? Chamstwo i prostactwo. Płacisz składki a nic z tego nie masz. Jeszze najlepsze że odhaczyła Cię że byłaś i dostanie kase tylko za to że Ci to powiedziała :/

Rosa Wy to jak króliczki jesteście. A kiedy Twój wyjeżdża? Nie byłaś zmęczona dwójką dzieci w domu? A ćma to już znak. Będzie ciąża w tym cyklu! I to szczęśliwie zakończona za 8.5 miesiąca :D

Susanna ja też miałam ból jajników i krzyż mnie bolał jak na @ a na drugi dzień cisza. To już wiedziałam że lada moment będzie jajko :P przyjmojmy to za dobry znak :D

Olciuska dwie kreski znaczà że masz najwyższy pik lh. Czyli że jesteś już bardzo blisko owu. A widzisz tak się zamartwiałaś. Wszystko z Tobą w porządku :) a teraz przez najbliższe dni majstrujcie coś tam. Nie poprzrstawajcie na jednym razie :P

Makowa moje emocje względem Ciebie sięgają zenitu. Musi się udać! Twój wykres jest zbyt piękny :D czekam aż zatestujesz i pochwalisz się dwoma krechami! :D

Mamuśka no co Ty gadasz taki spadek to wcale nie spadek a Twój wykres wygląda obiecująco :D a właśnie dlatego zrezygnowałam z mierzenia temp po owulacji. Za dużo stresu i negatywnych myśli. A Ty je odpędzaj od siebie bo jak się myśli negatywnie to się przyciàga negatywne rzeczy. Pozytywne myślenie ma być! :)

"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."

• Ukija Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2016, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ło matko ale się napisałam :P

• Mamuśka2017 Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2016, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Dziewczyny, trochę mnie pocieszyłyście, ale i tak się nie nastawiam :)

w4sqpc0z3is213tz.png
  • Ukija Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2016, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamuśka może i nie nastawiaj się ale nie myśl źle. Lepiej nie myśleć :P chociaż wiem że to nie takie łatwe :P

• rosax3 Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2016, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry, czesc i czolem ;)

Ukija!!! Jest! Kurde, ale przezylam! Tak sie martwilam o Twoj wykres ale wiezylam ze polezie do gory i poszedl! zaraz zamawiam podwojny pokuj malzenski na dwie pary na porodowce ;)

Moj wyjezdza w czwartek rano. Mialam go zawiesc na lotnisko ale nie dam rady.. Wole dac buziolka w domu i pa. :(
    Nie bylam zmeczona dwojka dzieci. Nawet fajnie. A od jutra do szkoly wiec luzik w ogole. Przydal by sie trzeci malusienki do domu :D

l22n8rib255dd6pr.png
    07.11.2012 Julian
    Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 sierpnia 2016, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magduullina wrote:
    no uwierz mi rosax ze z nerwów to musiałm chwilę odczekać zanin wsiadlam do auta. .. no ale co zrobić .... nfz. ... skurw***ny i tyle ... he ale jeden plus moje dziecko pożądanie dalo o sobie znać w tej sytuacji tak mnie zaczelo kopac ze wkońcu wyszedł uśmiech na mojej twarzy ;)
    Ooo to super :-) a od którego tygodnia czujesz ruchy dziecka? Tzn kopniaki?

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 sierpnia 2016, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie :-)
    Ja właśnie wcinam śniadanko z kakałkiem i twarożkiem samodzielnie przygotowanym :-) mniam :-)

Został 1 dzień do wizyty u ginekologa :-) To już jutro :-)

rosax3 lubi tę wiadomość

• Mamuśka2017 Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2016, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rosax, Ukija, trzymam mocno kciuki :)

Dziewczyny, bo ja się aż tak nie znam. Powiedzcie mi po jakim czasie od spadku temperatury pojawia się @ ?

w4sqpc0z3is213tz.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 sierpnia 2016, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olciuska wrote:
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f7da9f57bd8c.jpg

Prosze :)
    Owulacja jak nic :-)
    Działajcie <3

• marciaa Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2016, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam witam :-)

rosax, ukija jak tam poczynania? :-)

• zFolwarku Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2016, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry Dziewczynki,

u nas slonce piekne i pogoda obled :) Od razu chce mi sie zyc :)

To pocieszajace Rosax, ze z dwójka sie da :) majac na uwadze nasze plany ;) Realizacja tj. zabawa trwa ;) mimo obecnosci dwóch mam :p

zpbny2v462noyt78.png
    gg64krhmfrbcubj1.png
  • marciaa Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2016, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ukija, widzę u Ciebie piękny wykres - oby tak dalej się piął do góry! xD

Nadzieja1988!, zFolwarku, Ukija lubią tę wiadomość

• rosax3 Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2016, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadzieja1988! wrote:
    Witajcie :-)
    Ja właśnie wcinam śniadanko z kakałkiem i twarożkiem samodzielnie przygotowanym :-) mniam :-)

Został 1 dzień do wizyty u ginekologa :-) To już jutro :-)
    Wiecie? ja sie waszymi wizytami przejmuje gorzej niz moimi. I to oczekiwanie na wiadomosci i zdjecia
    ;)
    U mnie ide i wiem a u was termin na taka godzine a ja nadal nic nie wiem i czekam ;D wezcie zdawajcie relacje z fotela! Prosze!
    Mam nadzieje ze jutro DOWIEMY SIE plci ;) bo to ze dzidzia rosnie i ma sie dobrze to juz wiadomo! A zalozyli ci ta karte w koncu?

Nadzieja1988! lubi tę wiadomość

l22n8rib255dd6pr.png
    07.11.2012 Julian
    Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp
  • rosax3 Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2016, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamuśka2017 wrote:
    Rosax, Ukija, trzymam mocno kciuki :)

Dziewczyny, bo ja się aż tak nie znam. Powiedzcie mi po jakim czasie od spadku temperatury pojawia się @ ?
    Kochanie Ta wredna niepotrzebna pojawic sie moze w dniu spadku albo po dwoch dniach spadku albo przed spadkiem. U kazdego inaczej. U mnie przewaznie po spadku sie pojawia jakies 2 dni ale bywalo ze zaczynalam cykl z wysoka temperatura.

l22n8rib255dd6pr.png
    07.11.2012 Julian
‹‹ 815 816 817 818 819 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ