Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie no dobra. Chyba jednak tylko wiesiołek trzeba odstawić. Nigdy nie piłam tego wole zjeść tak na sucho wybaczcie wprowadzenie w błąd
Tak w ogole to hej
U mnie się coś ruszyło na wykresie jeszcze 2 dni mierze i koniec w tym cyklu. Yupi yupi. Nie będę musiała zrywać się z rana i wyluzujeMagduullina lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Magduullina co za zjebany lekarz! Aż się zapiekliłam widząc Twoją wiadomość. Czy to Twoja wina że nie zdążyła? Chamstwo i prostactwo. Płacisz składki a nic z tego nie masz. Jeszze najlepsze że odhaczyła Cię że byłaś i dostanie kase tylko za to że Ci to powiedziała
Rosa Wy to jak króliczki jesteście. A kiedy Twój wyjeżdża? Nie byłaś zmęczona dwójką dzieci w domu? A ćma to już znak. Będzie ciąża w tym cyklu! I to szczęśliwie zakończona za 8.5 miesiąca
Susanna ja też miałam ból jajników i krzyż mnie bolał jak na @ a na drugi dzień cisza. To już wiedziałam że lada moment będzie jajko przyjmojmy to za dobry znak
Olciuska dwie kreski znaczà że masz najwyższy pik lh. Czyli że jesteś już bardzo blisko owu. A widzisz tak się zamartwiałaś. Wszystko z Tobą w porządku a teraz przez najbliższe dni majstrujcie coś tam. Nie poprzrstawajcie na jednym razie
Makowa moje emocje względem Ciebie sięgają zenitu. Musi się udać! Twój wykres jest zbyt piękny czekam aż zatestujesz i pochwalisz się dwoma krechami!
Mamuśka no co Ty gadasz taki spadek to wcale nie spadek a Twój wykres wygląda obiecująco a właśnie dlatego zrezygnowałam z mierzenia temp po owulacji. Za dużo stresu i negatywnych myśli. A Ty je odpędzaj od siebie bo jak się myśli negatywnie to się przyciàga negatywne rzeczy. Pozytywne myślenie ma być!"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Mamuśka może i nie nastawiaj się ale nie myśl źle. Lepiej nie myśleć chociaż wiem że to nie takie łatwe"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Dzien dobry, czesc i czolem
Ukija!!! Jest! Kurde, ale przezylam! Tak sie martwilam o Twoj wykres ale wiezylam ze polezie do gory i poszedl! zaraz zamawiam podwojny pokuj malzenski na dwie pary na porodowce
Moj wyjezdza w czwartek rano. Mialam go zawiesc na lotnisko ale nie dam rady.. Wole dac buziolka w domu i pa.
Nie bylam zmeczona dwojka dzieci. Nawet fajnie. A od jutra do szkoly wiec luzik w ogole. Przydal by sie trzeci malusienki do domu
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualnyMagduullina wrote:no uwierz mi rosax ze z nerwów to musiałm chwilę odczekać zanin wsiadlam do auta. .. no ale co zrobić .... nfz. ... skurw***ny i tyle ... he ale jeden plus moje dziecko pożądanie dalo o sobie znać w tej sytuacji tak mnie zaczelo kopac ze wkońcu wyszedł uśmiech na mojej twarzy
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nadzieja1988! wrote:Witajcie
Ja właśnie wcinam śniadanko z kakałkiem i twarożkiem samodzielnie przygotowanym mniam
Został 1 dzień do wizyty u ginekologa To już jutro
U mnie ide i wiem a u was termin na taka godzine a ja nadal nic nie wiem i czekam wezcie zdawajcie relacje z fotela! Prosze!
Mam nadzieje ze jutro DOWIEMY SIE plci bo to ze dzidzia rosnie i ma sie dobrze to juz wiadomo! A zalozyli ci ta karte w koncu?Nadzieja1988! lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Mamuśka2017 wrote:Rosax, Ukija, trzymam mocno kciuki
Dziewczyny, bo ja się aż tak nie znam. Powiedzcie mi po jakim czasie od spadku temperatury pojawia się @ ?
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp