Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
No tak kochana tyle tylko ze do wyznaczenia przez of ovu sie wlasnie przydaja obserwacje. Ja czekam na wyznaczenie ovu i koniec z termometrem kolejne kilkanascie miesiecy! Puki trzeciego nie zachce. A moze i czwartego? Maz mowi wczoraj ze celuje parke pytam go robisz siostrzyczke czy braciszka dla Juliana? Oby dwa na raz
Ukija lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Twój Mąż jest taki kochany naprawde jak czytam co o nim piszesz to widzę że bardzo się kochacie a ja serduszek nie mam bo nie udostępniłam. Już już to robie"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
Rosax, dobre podejście męża Po co potem znów się starać jak można mieć dwa maluszki za jednym razem
Ukija obowiązkowo udostępnij serduszka
Ja dziś jestem jakaś nie do życia. Spać mi się chce, zimno mi jakoś i czasami mam dreszcze no i brzuch mnie boli trochę jak na @ -
Czasem jak o nim pisze do was zastanawiam sie milion razy czy to aby na pewno on tak mowi jesli chodzi o starania to bardzo jestem z niego zadowolona bo mowi slowa albo bo chce albo by mi milo bylo. Ja staram sie myslec ze mowi tak bo sam bardzo chce ale czasem mam wrazenie ze mowi o ciazy milo by tylko mnie uspokoic. Tak czy siak na temat staran jest kochany ale czasem mam diabla a nie meza oj jak on potrafi czlowieka z rownowagi wyprowadzic.. Jest w tym mistrzem nam mistrzami
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Rosax, jak ja uwielbiam Twój entuzjazm Na wszystko co człowiek napisze, Ty potrafisz coś pozytywnego odpisać, a ja potem sama do siebie się uśmiecham, jak to czytam Rosax, myślę, że te miłe słowa Męża, płyną z głębi jego serca On też tak samo jak Ty pragnie dzidziusia, a jeszcze dodatkowo z pewnością stara się Ciebie wspierać
rosax3 lubi tę wiadomość
-
Rosa ale w każdej relacji damsko-męskiej są też burzowe dni. Ale pomyśl sobie jak by było nudno jak by ich nie było. Czasami trzeba urozmaicenia, nawet i takiego a naprawdę masz w nim nieziemskie wsparcie w każdej sytuacji i bardzo dobrze. Dużo przeszliście a nadal oboje tak mocno się staracie z moim ostatnio znaleźliśmy taką zabawę, dialog brzmi między nami tak:
-Kochanie?
-Słucham?
-Kiedy będzie dzidziuś?
-Za 8.5 miesiąca
I tak podczas gdy siedzimy w gronie znajomych rodziny (oni nie wiedzą o staraniach) on wypali tym głosikiem "Kochanie?" I od razu człowiek zaczyna się uśmiechać też zastanawialiśmy się jaką fure Maleństwu kupimy jak już będzie. Mój wymyślił że z napędem na 4 kołarosax3 lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
nick nieaktualnyrosax3 wrote:Wiecie? ja sie waszymi wizytami przejmuje gorzej niz moimi. I to oczekiwanie na wiadomosci i zdjecia
U mnie ide i wiem a u was termin na taka godzine a ja nadal nic nie wiem i czekam wezcie zdawajcie relacje z fotela! Prosze!
Mam nadzieje ze jutro DOWIEMY SIE plci bo to ze dzidzia rosnie i ma sie dobrze to juz wiadomo! A zalozyli ci ta karte w koncu?
Jutro poruszę ten temat na wizycie... -
nick nieaktualny
-
No wydaje mi sie nadzieja ze juz czas najwyzszy taka posiadac!
Ukija u nas wie sporo osob i to chyba blad.. Ciagle pytania czy to juz? Idziemy gdzies razem ja nie pije to od razu "to juz" .. Wiedza o staraniach i wiedza o stratach
Wiec glupio z ich ust brzmi czy juz.
Powinni raczej przemilczec i zyczyc nam zdrowej ciazy. A taka to bedzie teraz przeciez
Czas jechac na zakupy. Stanik przeschnal mozna ubrac
Ale sie stresuje jutrem! Badanie nadzieji to raz a dwa moj synio idzie do przedszkola! Obca pani bedzie go pilnowacNadzieja1988! lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Rosa właśnie dlatego nie chciałam nic nikomu mówić. Chociaż strasznie dużo osób nas pyta kiedy się zdecydujemy itp. Ja ucinam mówiąc że w odpowiednim czasie. Ludzie powinni trzymać język za zębami. Czy nie mają swojego życia że się pytają o takie rzeczy?
Uuuu to jutro ten sądny dzień kiedy Mamusia rozdziela się ze swoim synusiem. Nie będzie tak źle. Znaczy się na początku pewnie będziesz smutna ale z każdym kolejnym dniem będzie lepiej a Ty kiedy wracasz do nauki?"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
nick nieaktualnyoj ale naskrobane ja teraz dopiero mam chwile by poczytac i napisac wczoraj to poprostu dzień szalu mialam dzis podobnie a jeszcze wlatuja mi do domu szerzenie i trzeba coś z tym zrobić ... wczoraj koko 24 ide do toalety a tu 2 szerszenie nad glowa myślałam że narobie w gacie. ..
ukija kochana no takie z tymi lekarzami.
Rosax super ze ovu
Mamuska zobaczysz jak będzie jutro temperatura nie stresuj się tak kochana moze to dzidziuś szykuje sobie miejsce -
nick nieaktualny
-
Rosax, dla rodzica to zawsze trudna chwila, oddać dziecko w obce ręce Nie mniej jednak, synek jak już się oswoi, to z pewnością będzie się cieszył, że trochę pobędzie z dziećmi Co do ludzi, to zauważyłam, że niektórzy nie mają wyczucia. Ludzie dopytują czasami nawet nie zastanawiając się nad tym, że przecież ktoś może bardzo chcieć mieć dziecko, a mieć problemy i że przecież takie dopytywanie może być bardzo przykre dla drugiej osoby
Magduullina lubi tę wiadomość
-
Mamuśka2017 wrote:Rosax, dla rodzica to zawsze trudna chwila, oddać dziecko w obce ręce Nie mniej jednak, synek jak już się oswoi, to z pewnością będzie się cieszył, że trochę pobędzie z dziećmi Co do ludzi, to zauważyłam, że niektórzy nie mają wyczucia. Ludzie dopytują czasami nawet nie zastanawiając się nad tym, że przecież ktoś może bardzo chcieć mieć dziecko, a mieć problemy i że przecież takie dopytywanie może być bardzo przykre dla drugiej osoby
zFolwarku lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
nick nieaktualnyMamuśka tak jest kochana ale zauważyłam to już nawet w swoim przypadku ze zazwyczaj takie teksty wala ciotki babcie itd lub osoby które poprostu maja dzieci "przez przypadek" kiedyś bylo inaczej dobrze kazda z nas wie jak kiedyś kobiety rodzily dzieci itd teraz my kobiety jesteśmy słabsze juz kiedyś była mowa o tym na Forum
-
nick nieaktualny
-
Magduullina wrote:Mamuśka tak jest kochana ale zauważyłam to już nawet w swoim przypadku ze zazwyczaj takie teksty wala ciotki babcie itd lub osoby które poprostu maja dzieci "przez przypadek" kiedyś bylo inaczej dobrze kazda z nas wie jak kiedyś kobiety rodzily dzieci itd teraz my kobiety jesteśmy słabsze juz kiedyś była mowa o tym na Forum
dokładnie, kiedyś kobieta to rodziła i tego samego dnia w pole szła bo trzeba było robotę zrobić.
teraz to nie do pomyślenia, nie jesteśmy już tacy silni - ogólnie czy to kobiety czy mężczyźniMagduullina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny