Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
Magduullina rozpycha się Maleńka. Chyba lubi potańczyć w brzuszku Mamusi ja tylko dodam że mnie o to głównie znajomi pytają. Irytuje mnie to jak nie wiem co. Ale co mam powiedzieć że się staramy a nie wychodzi? W pracy też wszyscy mnie pytają o to. Chyba ktoś się czai na moje stanowisko...
Magduullina lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
Dzień dobry
Rosax jaki fajny test z buźka i nas takiego nie widziałam teraz to dopiero szaleć trzeba
Magdulina nie do pomyślenia ze tak traktują lekarze jakas bezduszna baba! Tyle czekania a ona ma to gdzieś. W takim razie czekamy Ruchy juz tak dobrze czujesz ale super mnie ciężko stwierdzić czy to ruchy czy bulgotanie
Ukija mnie takie pytania w pracy wręcz rozbrajaly na lopaki niektóre z życzliwości a pozostałe tylko wscibskie baby szukające sensacji więc kontaktują takimi osobami unikalam; )
Ja dziś miałam wizytę badania polowkowe wszystko dobrze malutka rosnie i waży już 35 dag. nawet się uśmiechała
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/4ef515868234.jpgMagduullina, Nadzieja1988!, madziara0080, rosax3, zFolwarku lubią tę wiadomość
Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”
-
Magduullina to ja Ci powiem że my młode osoby jesteśmy bardziej przyjazne kobietom w ciàży niż starsze. Nie raz spotykałam się że pani w zaawansowanej ciąży stała w kolejce czy jechała tramwajem to ktoś ją przepuszczał. Mój Mąż zawsze zatrzymuje się jak stoi kobieta w ciąży czy z wózkiem. Ja ostatnio przepuściłam młodą dzieczynę z dużym brzuszkiem w kolejce do toalety w markecie i była w takim szoku źe masakra taki mamy świat
Magduullina, Nadzieja1988! lubią tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
nick nieaktualny
-
Magduullina wrote:narcia dokładnie ale tym starszym kobietom nie przegada one twoerdza ze my teraz to leniwe jesteśmy bo z tskim określeniem się również spotkalam
najbardziej nie lubię tekstów, że teraz młodzi to wygodni bo albo najlepiej nie mieć dzieci lub tylko jedno.
nie pomyślą, że może nie mogą mieć dzieci?
a co do jednego to może dlatego że teraz jest trudniej dziecko wychować... tzn trzeba na to więcej pieniędzy niż kiedyśMagduullina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnynadzieja_86 wrote:Dzień dobry
Rosax jaki fajny test z buźka i nas takiego nie widziałam teraz to dopiero szaleć trzeba
Magdulina nie do pomyślenia ze tak traktują lekarze jakas bezduszna baba! Tyle czekania a ona ma to gdzieś. W takim razie czekamy Ruchy juz tak dobrze czujesz ale super mnie ciężko stwierdzić czy to ruchy czy bulgotanie
Ukija mnie takie pytania w pracy wręcz rozbrajaly na lopaki niektóre z życzliwości a pozostałe tylko wscibskie baby szukające sensacji więc kontaktują takimi osobami unikalam; )
Ja dziś miałam wizytę badania polowkowe wszystko dobrze malutka rosnie i waży już 35 dag. nawet się uśmiechała
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/4ef515868234.jpgMagduullina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyno tak to właśnie wszystko wygląda ale cóż kochane starszym rocznikom nie da się przegadac ....
ja poprostu mam niemoc nic mi się nie chce nie mowie nawet jak chce mi się spac a w domu cisza bo wczoraj odwoozlam rodzeństwo Danio się tylko zrobil rozdarty i nie slucha (nimi rzadzil i próbuje teeaz ze mną) ale wracamy do codziennego życia .... jeszcze mojemu musze zrobić jakas obiadokolacje bo późno ma wrócić i nie mam pomysłu co a nie wspomnę o tym jak mi się nie chce he najchętniej poszlabym spac -
Hej...
Nadzieja cudna dzidzia! Cieszę się, że z Wami wszystko dobrze
Rosax pięknie to wysikałaś
Ukija i widzisz owulka pięknie wyznaczona.
Co do starszych ludzi to dobrze znam te ich stereotypowe myślenie. Moja babcia jest tego najlepszym przykładem.
Miałam dziś ciężki dzień w pracy. Czuje się wypluta.
Piersi zaczynają mnie boleć i w podbrzuszu czuję takie jakby rozbieranie/pełność. Jeszcze trzy dni do testowania.Magduullina, Nadzieja1988!, nadzieja_86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wygląda pięknie, ale ciekawe co z tego będzie. Nie chcę mi się wierzyć, że mogło się udać. Ale ciagle mi goraco. Na dworzu u nas ledo 20 stopni a mi gorąco jakby było ze 30. Chwilę temu temp 37.64.
-
nick nieaktualnyMakowa_Panna wrote:Wygląda pięknie, ale ciekawe co z tego będzie. Nie chcę mi się wierzyć, że mogło się udać. Ale ciagle mi goraco. Na dworzu u nas ledo 20 stopni a mi gorąco jakby było ze 30. Chwilę temu temp 37.64.
-
Makowa, zazdroszczę Ci tych objawów, oczywiście w pozytywnym znaczeniu Czuję, że Ci się udało, a wykres rzeczywiście wygląda super Ja też nie cierpię niepewności. Wolałabym już wiedzieć np że się nie udało i mieć to za sobą, a nie czekać ciągle
Moja temperatura przed chwilą to 37.59. Zobaczymy rano jaka będzie Ja testuję w pt i pn bo dokładnie nie wiem kiedy była OwulacjaMagduullina lubi tę wiadomość
-
Mój wykres wygląda ok, ale objawów brak, tzn jakieś są ale równie dobrze nie musi to oznaczać ciąży Nic obiecałam sobie, że nie będę się załamywać Za Ciebie trzymam kciuki bo naprawdę "należy" Ci się ta zielona kropeczka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2016, 19:08
Nadzieja1988!, Magduullina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny