Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMagduullina wrote:nadzieja kochana mam to samo takze nie jesteś sama ale ja poprostu ograniczsm się w mia możliwości tzn coś jest ale bardzo delikatnie i nie często trzeba poprostu uwazac .. ale jeżeli nic ci nie dolega teeaz to raczej nic się nie martw i zapyraj o wdpolrzycie przy wizycie czu można czy jest na tyle dobrze ze możcie sobie pozwolić na chwile rozkoszy
Magduullina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnytak nadzieja również mialam plamienia później okazało się ze mam bardzo nisko lozysko na przedniej ścianie i dlatego aczkolwiek p doktor stwierdziła ze przy czyms takim podczas współżycia może dojść do krwotoku. . caly czas biorę luteine 100. choć również czekam na piątek zeby się dowiedzieć czy lozysko się podnioslo żeby tylko nie zrobilo się przodujace. ...
-
nick nieaktualnyMagduullina wrote:tak nadzieja również mialam plamienia później okazało się ze mam bardzo nisko lozysko na przedniej ścianie i dlatego aczkolwiek p doktor stwierdziła ze przy czyms takim podczas współżycia może dojść do krwotoku. . caly czas biorę luteine 100. choć również czekam na piątek zeby się dowiedzieć czy lozysko się podnioslo żeby tylko nie zrobilo się przodujace. ...
Mąż wystarczy że dotknął moich piersi a gdy ręka zeszłą mu niżej to ja już byłam na samą myśl tak napalona i podniecona, że nie mogłam tego zahamować i oboje byliśmy w szoku, że ja już po wszystkim a chodziło o to aby mąż się podniecił...Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2016, 22:15
Magduullina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nadzieja1988! wrote:Kurcze jak ki brakuje takich gorących godzinnych kąpieli w pianie!
Uwielbiam to. A jak woda zaczynała stygnąć to dolewałam gorącej i tak leżałam aj...
Mysle ze przyjemnoscia nie robisz mu krzywdy a on sam tez sie dobrze czuje. Pamietaj ze jak matce dobrze to i dzidzi sex zakazany ale robutki reczne nie.Magduullina lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Hej Dziewczyny
Magduullina, Nadzieja1988! lubią tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysusanna to przed praca go wykorzystaj lub jak wróci rano .... choć wiem jak to jest jak chlop przyjdzie z pracy i aas daj mi spokoj itd jestem zmęczony ja go nie sluchslam tylko przechodzilam do rzeczy mowisc ty sobie spih to teraz mi mówi ze przychodzilam do niego w celach zaplodnieniowych he no ale tak zawsze omijalismy te dni bo on za każdym razem był zmęczony a w tym cyklu kiedy się udało ja nie odpuszczalam.
-
nick nieaktualny