Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mamuśka2017 wrote:Marciaa, ja też trzymałam nogi w górze około 30 minut, a potem kolejne 30 leżałam z poduchy pod biodrami
Susanna, to trzeba działać zanim przyszły tatuś położy się spać po nocce
Ojej to ja nie mam tyle czasu
Mam nadzieję że mojego są na tyle szybkie żeby zdążyć :pMagduullina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnya ja dzisiaj zaczynam 21 tydzień kurcze kiedy to tak zlecialo ? aaa nie wiem czy pisałam o tym ale cieszy mnie to od początku tylko 2 kg mam na plus obym tylko nie nadrobila po ciazy zaraz trzeba wrócić do ćwiczeń.... nie zaniedbam się już tak jak z synkiem sexi mamuśka musi być
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2016, 10:49
rosax3 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMagduullina wrote:a ja dzisiaj zaczynam 21 tydzień kurcze kiedy to tak zlecialo ? aaa nie wiem czy pisałam o tym ale cieszy mnie to od początku tylko 2 kg mam na plus obym tylko nie nadrobila po ciazy zaraz trzeba wrócić do ćwiczeń.... nie zaniedbam się już tak jak z synkiem sexi mamuśka musi być
Magduullina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySusannaDean wrote:Dziękuję
Mam nadzieję, że się spełni bo jak do tej pory mam nadzieję, że to co kłuje boli i ściska to oznaki zagnieżdżenia? Byłoby super dziś 6ty dzień więc maybe maybeMagduullina lubi tę wiadomość
-
Nadzieja, 1 lg do przodu to naprawdę mało Pozazdrościć
Magduullina, połowa ciąży już za Tobą kochana, oby tak dalej
Co do świecy, to rano nie robiłam, robi wieczorem i mieliśmy z Mężem z tego niezły ubawNadzieja1988!, Magduullina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMamuśka2017 wrote:Nadzieja, 1 lg do przodu to naprawdę mało Pozazdrościć
Magduullina, połowa ciąży już za Tobą kochana, oby tak dalej
Co do świecy, to rano nie robiłam, robi wieczorem i mieliśmy z Mężem z tego niezły ubawMagduullina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, muszę Wam się do czegoś przyznać W pt testuję, ale tak naprawdę zrobiłam już 3 testy, jak taki "głupek". Pierwszy bo chciałam zobaczyć, czy pregnyl jeszcze jest w organizmie. Wyszła całkiem widoczna druga kreska. Choć wiedziałam, że to przez działanie leku, to po dwóch dniach zrobiłam znowu by zobaczyć, czy kreska będzie mocniejsza czy nie. Była prawie niewidoczna. Wczoraj był u mnie spadek temperatury, więc mogło być zagnieżdżenie. To co, że do 48 h od tego zaczyna się wytwarzać hcg. Oczywiście Mamuśka dzisiaj znowu test i ten wyszedł zupełnie negatywny. Nie wiem, czy jest sens jeszcze testować. Czuję, że nic z tego w tym cyklu Normalnie na głowę dostaję z tymi staraniami
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2016, 12:41
Magduullina lubi tę wiadomość