SUPLEMENT DIETY

💜 KWAS FOLIOWY POD LUPĄ 💜

Zaczynacie starania o dziecko? Sprawdźcie, kiedy zacząć suplementację folianów i co naprawdę ma znaczenie.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum › Starając się - ogólne › Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
Odpowiedz

Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 sierpnia 2016, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamuśka2017 wrote:
    Makowa, zazdroszczę Ci tych objawów, oczywiście w pozytywnym znaczeniu :) Czuję, że Ci się udało, a wykres rzeczywiście wygląda super :) Ja też nie cierpię niepewności. Wolałabym już wiedzieć np że się nie udało i mieć to za sobą, a nie czekać ciągle ;)

Moja temperatura przed chwilą to 37.59. Zobaczymy rano jaka będzie :) Ja testuję w pt i pn bo dokładnie nie wiem kiedy była Owulacja :)
    Czyli testujesz tak jak makowa za 3 dni :-)
    Ach! Niech się posypią pozytywne testy! &&&&&&&&&&&&&&

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• Mamuśka2017 Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2016, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadzieja, nie dziwię Ci się :) To pewnie zawsze są emocje :) Czekamy na info z niecierpliwością :D

Dziewczyny, ale ze mnie "sierotka" :) Dopiero teraz zauważyłam, że mam zaproszenia do grona przyjaciółek i że coś takiego tu funkcjonuje :) Przepraszam za zaakceptowanie z opóźnieniem ;)

nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

w4sqpc0z3is213tz.png
  • Makowa_Panna Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2016, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SusannaDean objawów jakichś konkretnych nie mam. Piersi mnie bolą od wczoraj aż przy spaniu czułam, senna jestem i zmęczona, głowa mnie pobolewa, wczoraj było mi tak słabo, że myślałam że zemdleje i brzuch mnie pobolewa. W sumie takie objawy też jak na @. Jedynie to rozpieranie w brzuchu jest nietypowe.

Nasz ziemski cud Zuzia 07.02.2019
    9 poronień (*)
    ckaiebkmec0q6ruc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 sierpnia 2016, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja wczoraj miałam powtórkę bolało jak przed owulacją.. takie rozpieranie jajnika, rozciąganie.
    Który jesteś dzień po ?

• Makowa_Panna Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2016, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    11 dpo

9 poronień (*)
    ckaiebkmec0q6ruc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 sierpnia 2016, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to u Ciebie już bliziutko <3

• Makowa_Panna Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2016, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SusannaDean wrote:
    No to u Ciebie już bliziutko <3
    Oj tak. W piatek test. Chyba, że temperatura poleci w dół.

9 poronień (*)
    ckaiebkmec0q6ruc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 sierpnia 2016, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oj joj a ja w piątek wizyta nooooo kreseczki chodza parami! :)
    ale powiem wam ze jak ta baba nie zrobi wkońcu tego polowkowego w piątek to normalne mnie rozpierd*** tsk się wsciekne ze będzie mnie na cale miasto słychać ...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2016, 19:40

nick nieaktualny, zFolwarku lubią tę wiadomość

• zFolwarku Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2016, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc Dziewczynki,
    znow mi nastukalyscie tyle ze szok. 4 strony prawie. Zwariowac z Wami mozna ;)

U mnie nastapuje od paru dni juz samoodstawienie sie mojej Corki od piersi. Zostalo jej karmienie wieczorne i czasem poranne i nie chce juz. Ot tak po prostu, chce zasypiac z Tatusiem i kropka. Buziak dla Mamy i sayonara Matka.
    W sumie to cieszy, bede wolna :) Ale dociera tez do mnie, ze chyba panna dorosleje - hihi.

No i z koncepcja moze bedzie latwiej teraz :) :)

To Laseczki ktora teraz najszybciej testuje? Makowa czy Mamuska w koncu?

zpbny2v462noyt78.png
    gg64krhmfrbcubj1.png
  • zFolwarku Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2016, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maguullina, zrobi na 100% usg. Zobaczysz malenstwo :) :)

zpbny2v462noyt78.png
    gg64krhmfrbcubj1.png
  • rosax3 Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2016, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Looooo ale nastukalyscie ;D
    Ja zrobilam teraz znow test i nadal pozytyw. https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f83adc1399b4.jpg nic tylko sie bzzzzyyyykac ;D

Ale sie tu w koncu testowo robi ;) makowa wierze ze beda dwie!

Magdulina spokojnie. Zrobi usg a jak nie to banda z watku do niej wjedzie ;D

Jaaaaaka slodziutka mala istotka!!!!

Zfolwarku jak dlugo karmilas?

l22n8rib255dd6pr.png
    07.11.2012 Julian
    Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 sierpnia 2016, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rosax3 wrote:
    Looooo ale nastukalyscie ;D
    Ja zrobilam teraz znow test i nadal pozytyw. https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f83adc1399b4.jpg nic tylko sie bzzzzyyyykac ;D

Ale sie tu w koncu testowo robi ;) makowa wierze ze beda dwie!

Magdulina spokojnie. Zrobi usg a jak nie to banda z watku do niej wjedzie ;D

Jaaaaaka slodziutka mala istotka!!!!

Zfolwarku jak dlugo karmilas?
    No to teraz działaj loveyy3.gif 44goat.gif

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2016, 21:05

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 sierpnia 2016, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze jak ki brakuje takich gorących godzinnych kąpieli w pianie! kapiel.gif
    Uwielbiam to. A jak woda zaczynała stygnąć to dolewałam gorącej i tak leżałam :-) aj... flircik.gif

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2016, 21:08

• zFolwarku Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2016, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rosax, moja Corka ma niecale 14,5 miesiaca i tyle karmilam.
    Działaj Laska!

zpbny2v462noyt78.png
    gg64krhmfrbcubj1.png
  • zFolwarku Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2016, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o matko, Nadzieja, w ciazy tylko nie wpakuj sie do takiej goracej wanny! Ja to szczerze mowiac tez lubie tylko zawsze robi mi sie szybko slabo w takiej goracej wodzie i trwa to krotko. Teraz to chyba z 2 lata jak taka kapiel bralam :D

zpbny2v462noyt78.png
    gg64krhmfrbcubj1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 sierpnia 2016, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zFolwarku wrote:
    o matko, Nadzieja, w ciazy tylko nie wpakuj sie do takiej goracej wanny! Ja to szczerze mowiac tez lubie tylko zawsze robi mi sie szybko slabo w takiej goracej wodzie i trwa to krotko. Teraz to chyba z 2 lata jak taka kapiel bralam :D
    Nie no spokojnie. Nigdy w ciąży nie biorę gorących a nawet ciepłych kąpieli. W ciąży tylko prysznic żeby się nie rozgrzewać. Dlatego mi tak tego brakuje ale czego się nie robi dla dzidzi :-)

nick nieaktualny, zFolwarku lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 sierpnia 2016, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rosax no kochana pięknie nic tylko teeaz bzyku bzyk .... :) oj ja tez Lubie takie kąpiele .... a teeaz tylko letnia woda i chwila we wannie. ha pamiętam jak sobie dowalilam w szpitalu po porodzie z synkiem aaaa mowie idę pod cieply prysznic i nikt mnie nie uprzedził jak wyszlam to cycki mialam jak dwa dupne twarde balony pol dnia mielam i wyciskslam pokarm masakra. ..

• Mamuśka2017 Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2016, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zFolwarku, ja i Makowa testujemy w ten sam dzień czyli piątek :) Plus ja jeszcze zatestuję w poniedziałek na wszelki wypadek, bo ovu mogła być też później :) Córcia się odstawia, to znak, że czas na kolejnego bobasa :)

Rosax, ile Ty nasz ostatnio roboty przez te pozytywne testy hi hi :) ;)

zFolwarku, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

w4sqpc0z3is213tz.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 sierpnia 2016, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Słuchajcie dziewczyny. Mam głupią sprawę. Bo w ciąży zagrożonej czyli takiej jak moja nie powinno się uprawiać seksu. I my z mężem mamy zakaz uprawiania seksu od początku ciąży. Ale coraz bardziej mam na niego ochotę i zwyczajnie śnią mi się erotyczne sny w których budzę się czując jakby orgazm a ostatnio jak byliśmy z mężem na wakacjach to ledwo mąż podotykał moje ciało a ja już doszłam... Tylko się nie śmiejcie i mam nadzieję, że nikogo tu nie zgorszę ani nie urażę... Chodzi o to czy poprzez orgazm mogłam zaszkodzić jakoś bobasowi? Dodam, że nie występowały po tych incydentach ani skucze, ani bóle ani plamienia itd...

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 sierpnia 2016, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nadzieja kochana mam to samo takze nie jesteś sama ale ja poprostu ograniczsm się w mia możliwości tzn coś jest ale bardzo delikatnie i nie często trzeba poprostu uwazac .. ale jeżeli nic ci nie dolega teeaz to raczej nic się nie martw i zapyraj o wdpolrzycie przy wizycie czu można czy jest na tyle dobrze ze możcie sobie pozwolić na chwile rozkoszy

‹‹ ‹ 819 820 821 822 823 › ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ