X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
Odpowiedz

Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 sierpnia 2016, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamuśka2017 wrote:
    Makowa, zazdroszczę Ci tych objawów, oczywiście w pozytywnym znaczeniu :) Czuję, że Ci się udało, a wykres rzeczywiście wygląda super :) Ja też nie cierpię niepewności. Wolałabym już wiedzieć np że się nie udało i mieć to za sobą, a nie czekać ciągle ;)

Moja temperatura przed chwilą to 37.59. Zobaczymy rano jaka będzie :) Ja testuję w pt i pn bo dokładnie nie wiem kiedy była Owulacja :)
    Czyli testujesz tak jak makowa za 3 dni :-)
    Ach! Niech się posypią pozytywne testy! &&&&&&&&&&&&&&

Magduullina lubi tę wiadomość

• Mamuśka2017 Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2016, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadzieja, nie dziwię Ci się :) To pewnie zawsze są emocje :) Czekamy na info z niecierpliwością :D

Dziewczyny, ale ze mnie "sierotka" :) Dopiero teraz zauważyłam, że mam zaproszenia do grona przyjaciółek i że coś takiego tu funkcjonuje :) Przepraszam za zaakceptowanie z opóźnieniem ;)

Magduullina, Nadzieja1988! lubią tę wiadomość

w4sqpc0z3is213tz.png
  • Makowa_Panna Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2016, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SusannaDean objawów jakichś konkretnych nie mam. Piersi mnie bolą od wczoraj aż przy spaniu czułam, senna jestem i zmęczona, głowa mnie pobolewa, wczoraj było mi tak słabo, że myślałam że zemdleje i brzuch mnie pobolewa. W sumie takie objawy też jak na @. Jedynie to rozpieranie w brzuchu jest nietypowe.

Nasz ziemski cud Zuzia 07.02.2019
    9 poronień (*)
    ckaiebkmec0q6ruc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 sierpnia 2016, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja wczoraj miałam powtórkę bolało jak przed owulacją.. takie rozpieranie jajnika, rozciąganie.
    Który jesteś dzień po ?

• Makowa_Panna Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2016, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    11 dpo

9 poronień (*)
    ckaiebkmec0q6ruc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 sierpnia 2016, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to u Ciebie już bliziutko <3

• Makowa_Panna Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2016, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SusannaDean wrote:
    No to u Ciebie już bliziutko <3
    Oj tak. W piatek test. Chyba, że temperatura poleci w dół.

Magduullina, SusannaDean lubią tę wiadomość

9 poronień (*)
    ckaiebkmec0q6ruc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 sierpnia 2016, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oj joj a ja w piątek wizyta nooooo kreseczki chodza parami! :)
    ale powiem wam ze jak ta baba nie zrobi wkońcu tego polowkowego w piątek to normalne mnie rozpierd*** tsk się wsciekne ze będzie mnie na cale miasto słychać ...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2016, 19:40

Nadzieja1988!, zFolwarku lubią tę wiadomość

• zFolwarku Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2016, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc Dziewczynki,
    znow mi nastukalyscie tyle ze szok. 4 strony prawie. Zwariowac z Wami mozna ;)

U mnie nastapuje od paru dni juz samoodstawienie sie mojej Corki od piersi. Zostalo jej karmienie wieczorne i czasem poranne i nie chce juz. Ot tak po prostu, chce zasypiac z Tatusiem i kropka. Buziak dla Mamy i sayonara Matka.
    W sumie to cieszy, bede wolna :) Ale dociera tez do mnie, ze chyba panna dorosleje - hihi.

No i z koncepcja moze bedzie latwiej teraz :) :)

To Laseczki ktora teraz najszybciej testuje? Makowa czy Mamuska w koncu?

zpbny2v462noyt78.png
    gg64krhmfrbcubj1.png
  • zFolwarku Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2016, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maguullina, zrobi na 100% usg. Zobaczysz malenstwo :) :)

Nadzieja1988!, Magduullina lubią tę wiadomość

zpbny2v462noyt78.png
    gg64krhmfrbcubj1.png
  • rosax3 Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2016, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Looooo ale nastukalyscie ;D
    Ja zrobilam teraz znow test i nadal pozytyw. https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f83adc1399b4.jpg nic tylko sie bzzzzyyyykac ;D

Ale sie tu w koncu testowo robi ;) makowa wierze ze beda dwie!

Magdulina spokojnie. Zrobi usg a jak nie to banda z watku do niej wjedzie ;D

Jaaaaaka slodziutka mala istotka!!!!

Zfolwarku jak dlugo karmilas?

l22n8rib255dd6pr.png
    07.11.2012 Julian
    Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 sierpnia 2016, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rosax3 wrote:
    Looooo ale nastukalyscie ;D
    Ja zrobilam teraz znow test i nadal pozytyw. https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f83adc1399b4.jpg nic tylko sie bzzzzyyyykac ;D

Ale sie tu w koncu testowo robi ;) makowa wierze ze beda dwie!

Magdulina spokojnie. Zrobi usg a jak nie to banda z watku do niej wjedzie ;D

Jaaaaaka slodziutka mala istotka!!!!

Zfolwarku jak dlugo karmilas?
    No to teraz działaj loveyy3.gif 44goat.gif

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2016, 21:05

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 sierpnia 2016, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze jak ki brakuje takich gorących godzinnych kąpieli w pianie! kapiel.gif
    Uwielbiam to. A jak woda zaczynała stygnąć to dolewałam gorącej i tak leżałam :-) aj... flircik.gif

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2016, 21:08

• zFolwarku Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2016, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rosax, moja Corka ma niecale 14,5 miesiaca i tyle karmilam.
    Działaj Laska!

zpbny2v462noyt78.png
    gg64krhmfrbcubj1.png
  • zFolwarku Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2016, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o matko, Nadzieja, w ciazy tylko nie wpakuj sie do takiej goracej wanny! Ja to szczerze mowiac tez lubie tylko zawsze robi mi sie szybko slabo w takiej goracej wodzie i trwa to krotko. Teraz to chyba z 2 lata jak taka kapiel bralam :D

zpbny2v462noyt78.png
    gg64krhmfrbcubj1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 sierpnia 2016, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zFolwarku wrote:
    o matko, Nadzieja, w ciazy tylko nie wpakuj sie do takiej goracej wanny! Ja to szczerze mowiac tez lubie tylko zawsze robi mi sie szybko slabo w takiej goracej wodzie i trwa to krotko. Teraz to chyba z 2 lata jak taka kapiel bralam :D
    Nie no spokojnie. Nigdy w ciąży nie biorę gorących a nawet ciepłych kąpieli. W ciąży tylko prysznic żeby się nie rozgrzewać. Dlatego mi tak tego brakuje ale czego się nie robi dla dzidzi :-)

Magduullina, zFolwarku lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 sierpnia 2016, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rosax no kochana pięknie nic tylko teeaz bzyku bzyk .... :) oj ja tez Lubie takie kąpiele .... a teeaz tylko letnia woda i chwila we wannie. ha pamiętam jak sobie dowalilam w szpitalu po porodzie z synkiem aaaa mowie idę pod cieply prysznic i nikt mnie nie uprzedził jak wyszlam to cycki mialam jak dwa dupne twarde balony pol dnia mielam i wyciskslam pokarm masakra. ..

• Mamuśka2017 Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2016, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zFolwarku, ja i Makowa testujemy w ten sam dzień czyli piątek :) Plus ja jeszcze zatestuję w poniedziałek na wszelki wypadek, bo ovu mogła być też później :) Córcia się odstawia, to znak, że czas na kolejnego bobasa :)

Rosax, ile Ty nasz ostatnio roboty przez te pozytywne testy hi hi :) ;)

zFolwarku, Magduullina lubią tę wiadomość

w4sqpc0z3is213tz.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 sierpnia 2016, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Słuchajcie dziewczyny. Mam głupią sprawę. Bo w ciąży zagrożonej czyli takiej jak moja nie powinno się uprawiać seksu. I my z mężem mamy zakaz uprawiania seksu od początku ciąży. Ale coraz bardziej mam na niego ochotę i zwyczajnie śnią mi się erotyczne sny w których budzę się czując jakby orgazm a ostatnio jak byliśmy z mężem na wakacjach to ledwo mąż podotykał moje ciało a ja już doszłam... Tylko się nie śmiejcie i mam nadzieję, że nikogo tu nie zgorszę ani nie urażę... Chodzi o to czy poprzez orgazm mogłam zaszkodzić jakoś bobasowi? Dodam, że nie występowały po tych incydentach ani skucze, ani bóle ani plamienia itd...

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 sierpnia 2016, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nadzieja kochana mam to samo takze nie jesteś sama ale ja poprostu ograniczsm się w mia możliwości tzn coś jest ale bardzo delikatnie i nie często trzeba poprostu uwazac .. ale jeżeli nic ci nie dolega teeaz to raczej nic się nie martw i zapyraj o wdpolrzycie przy wizycie czu można czy jest na tyle dobrze ze możcie sobie pozwolić na chwile rozkoszy

Nadzieja1988! lubi tę wiadomość

‹‹ 819 820 821 822 823 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ