Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMamuśka2017 wrote:Makowa, zazdroszczę Ci tych objawów, oczywiście w pozytywnym znaczeniu Czuję, że Ci się udało, a wykres rzeczywiście wygląda super Ja też nie cierpię niepewności. Wolałabym już wiedzieć np że się nie udało i mieć to za sobą, a nie czekać ciągle
Moja temperatura przed chwilą to 37.59. Zobaczymy rano jaka będzie Ja testuję w pt i pn bo dokładnie nie wiem kiedy była Owulacja
Ach! Niech się posypią pozytywne testy! &&&&&&&&&&&&&&Magduullina lubi tę wiadomość
-
Nadzieja, nie dziwię Ci się To pewnie zawsze są emocje Czekamy na info z niecierpliwością
Dziewczyny, ale ze mnie "sierotka" Dopiero teraz zauważyłam, że mam zaproszenia do grona przyjaciółek i że coś takiego tu funkcjonuje Przepraszam za zaakceptowanie z opóźnieniemMagduullina, Nadzieja1988! lubią tę wiadomość
-
SusannaDean objawów jakichś konkretnych nie mam. Piersi mnie bolą od wczoraj aż przy spaniu czułam, senna jestem i zmęczona, głowa mnie pobolewa, wczoraj było mi tak słabo, że myślałam że zemdleje i brzuch mnie pobolewa. W sumie takie objawy też jak na @. Jedynie to rozpieranie w brzuchu jest nietypowe.
Magduullina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyoj joj a ja w piątek wizyta nooooo kreseczki chodza parami!
ale powiem wam ze jak ta baba nie zrobi wkońcu tego polowkowego w piątek to normalne mnie rozpierd*** tsk się wsciekne ze będzie mnie na cale miasto słychać ...Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2016, 19:40
Nadzieja1988!, zFolwarku lubią tę wiadomość
-
Czesc Dziewczynki,
znow mi nastukalyscie tyle ze szok. 4 strony prawie. Zwariowac z Wami mozna
U mnie nastapuje od paru dni juz samoodstawienie sie mojej Corki od piersi. Zostalo jej karmienie wieczorne i czasem poranne i nie chce juz. Ot tak po prostu, chce zasypiac z Tatusiem i kropka. Buziak dla Mamy i sayonara Matka.
W sumie to cieszy, bede wolna Ale dociera tez do mnie, ze chyba panna dorosleje - hihi.
No i z koncepcja moze bedzie latwiej teraz
To Laseczki ktora teraz najszybciej testuje? Makowa czy Mamuska w koncu?Magduullina lubi tę wiadomość
-
Looooo ale nastukalyscie
Ja zrobilam teraz znow test i nadal pozytyw. https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f83adc1399b4.jpg nic tylko sie bzzzzyyyykac
Ale sie tu w koncu testowo robi makowa wierze ze beda dwie!
Magdulina spokojnie. Zrobi usg a jak nie to banda z watku do niej wjedzie
Jaaaaaka slodziutka mala istotka!!!!
Zfolwarku jak dlugo karmilas?Nadzieja1988!, Magduullina lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualnyrosax3 wrote:Looooo ale nastukalyscie
Ja zrobilam teraz znow test i nadal pozytyw. https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f83adc1399b4.jpg nic tylko sie bzzzzyyyykac
Ale sie tu w koncu testowo robi makowa wierze ze beda dwie!
Magdulina spokojnie. Zrobi usg a jak nie to banda z watku do niej wjedzie
Jaaaaaka slodziutka mala istotka!!!!
Zfolwarku jak dlugo karmilas?Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2016, 21:05
-
nick nieaktualny
-
o matko, Nadzieja, w ciazy tylko nie wpakuj sie do takiej goracej wanny! Ja to szczerze mowiac tez lubie tylko zawsze robi mi sie szybko slabo w takiej goracej wodzie i trwa to krotko. Teraz to chyba z 2 lata jak taka kapiel bralam
-
nick nieaktualnyzFolwarku wrote:o matko, Nadzieja, w ciazy tylko nie wpakuj sie do takiej goracej wanny! Ja to szczerze mowiac tez lubie tylko zawsze robi mi sie szybko slabo w takiej goracej wodzie i trwa to krotko. Teraz to chyba z 2 lata jak taka kapiel bralam
Magduullina, zFolwarku lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyrosax no kochana pięknie nic tylko teeaz bzyku bzyk .... oj ja tez Lubie takie kąpiele .... a teeaz tylko letnia woda i chwila we wannie. ha pamiętam jak sobie dowalilam w szpitalu po porodzie z synkiem aaaa mowie idę pod cieply prysznic i nikt mnie nie uprzedził jak wyszlam to cycki mialam jak dwa dupne twarde balony pol dnia mielam i wyciskslam pokarm masakra. ..
-
zFolwarku, ja i Makowa testujemy w ten sam dzień czyli piątek Plus ja jeszcze zatestuję w poniedziałek na wszelki wypadek, bo ovu mogła być też później Córcia się odstawia, to znak, że czas na kolejnego bobasa
Rosax, ile Ty nasz ostatnio roboty przez te pozytywne testy hi hizFolwarku, Magduullina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySłuchajcie dziewczyny. Mam głupią sprawę. Bo w ciąży zagrożonej czyli takiej jak moja nie powinno się uprawiać seksu. I my z mężem mamy zakaz uprawiania seksu od początku ciąży. Ale coraz bardziej mam na niego ochotę i zwyczajnie śnią mi się erotyczne sny w których budzę się czując jakby orgazm a ostatnio jak byliśmy z mężem na wakacjach to ledwo mąż podotykał moje ciało a ja już doszłam... Tylko się nie śmiejcie i mam nadzieję, że nikogo tu nie zgorszę ani nie urażę... Chodzi o to czy poprzez orgazm mogłam zaszkodzić jakoś bobasowi? Dodam, że nie występowały po tych incydentach ani skucze, ani bóle ani plamienia itd...
-
nick nieaktualnynadzieja kochana mam to samo takze nie jesteś sama ale ja poprostu ograniczsm się w mia możliwości tzn coś jest ale bardzo delikatnie i nie często trzeba poprostu uwazac .. ale jeżeli nic ci nie dolega teeaz to raczej nic się nie martw i zapyraj o wdpolrzycie przy wizycie czu można czy jest na tyle dobrze ze możcie sobie pozwolić na chwile rozkoszy
Nadzieja1988! lubi tę wiadomość