Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja też nie sprawdzam szyjki, a powinnam. Jestem po konizacji i powikłaniem takiego zabiegu może być to, że szyjka się zamknie Od nowego cyklu jeśli oczywiście się nie uda, to zacznę sprawdzać szyjkę
Ukija, a robiliście już jakieś badania, czy lekarz póki co kazał Wam się starać i czekać ? -
nick nieaktualnyMagduullina wrote:ale się zdenerwowalam usg bede miec w piątek ... mialam na 15:15 !!a przyjela mnie o 17 i przelozyla na piątek
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyno uwierz mi rosax ze z nerwów to musiałm chwilę odczekać zanin wsiadlam do auta. .. no ale co zrobić .... nfz. ... skurw***ny i tyle ... he ale jeden plus moje dziecko pożądanie dalo o sobie znać w tej sytuacji tak mnie zaczelo kopac ze wkońcu wyszedł uśmiech na mojej twarzy
-
Matko Laski ile nastukałyscie A raptem od rana mnie nie byloa hihi
Co do antykoncepcji przez wizyte tesciowej to jest jeszcze gorzej bo jest jeszcze moja Mama u nas ale i tak bede bzyczkowac! Nie ma opcji. W takim czasieMagduullina, Nadzieja1988! lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Olciuska, do działania
Magduullina, coś ta lekarka niepoważna. Ja bym się bardzo zdenerwowała, ale cóż, wyjścia nie ma, trzeba czekać Szkoda bo chciałam zobaczyć Twojego maluszka
Dodania, to teraz pozostaje już tylko czekać na efektyWiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2016, 21:17
Magduullina, Nadzieja1988! lubią tę wiadomość
-
Hej!
Magdulina co za lekarka. Też pewnie bym się wsciekła.
Olciuska działajcie dziś i jutro
Rosax pewnie gdzieś czeka na Was jeszcze fajniejszy domek.
Ukija nie trać nadzieji. Zobaczymy co bedzie jutro :*
A ja dzis czuję się fatalnie. Glowa mi pęka, a jak wracałam od kosmetyczki to myslałam, że zemdleje.Magduullina, Nadzieja1988! lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
My w trakcie bara bara i tu nagle patrze, cma leci.
Przyleciala z mala dusza. Akurat trafila gdy sie robilo
Beeedzie bobasek! Cma mi go przynioslaOlciuska, SusannaDean, Ukija, zFolwarku lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp