Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzien dobry Dziewczyny
Napięty weekend miałam. Nawet kwasu nie wzięłam foliowego w piąek i sobotę...
Rosa kochana uda się w końcu! Nigdy ale to nigdy nie trać nadziei dzięki że myślałaś o mnie przez ten czas. Ja w tym cyklu nieco dystansu nabieram nie ma co. Samo się pojawi jak będzie chciało. Czekam na inofem
Dziewczyny cudowne brzuszkiMagduullina, Nadzieja1988! lubią tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
Rosa a zastanawialiście się nad tym że może za dużo serduszek przed owu? Jeden z lekarzy mi powiedział że dużo osób za często że powinno się co 2 dni max bo jak codziennie to osłabia plemniki
Magduullina lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
A ja slyszalam ze jak co dziennie to co dziennie plemniczki navieraja sil jak co dwa to co dwa. Ze one same potrafia sie redukowac.
Jedyne co zauwazylismy to ze zachodze tylko w dniu ovulki. Z dzien przed sexem niestety nie wychodzi.
Ukija kochana co sie z toba dzialo jak cie nie bylo?! Byliscie nad morzem?
No widzisz. U ciebie @ i mnie tez nawiedzi. Tak jak pisalysmy juz w lutym. Zachodzimy razem.
Aaa i co do chia z czym go jeszcze jesc? Juz mi jogurty zbrzydly..
Magduullina lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualny
-
Rosa na końcu świata byłam w sobote impreza rodzinna u Teściów a w niedziele i poniedziałek nad jeziorem gdzie nie miałam zasięgu chia również do koktajli wszystkich jakie robie a co do plemników to tak mi powiedział gin i staram się tego przestrzegać
Magduullina, madziara0080 lubią tę wiadomość
nick nieaktualnyRosax, najlepiej 3-4 dni mieć abstynencję nie więcej, jeśli chodzi o badanie męża. Co do ceny są różne full pakiet nawet 250 zł , my daliśmy 160 w tym podstawowe badanie i koniecznie morfologia, bo podstawowe badanie nic naprawdę nie daje, dobrze mi dziewczyny radziły No ale ty zachodzisz w ciąże, więc jak myślisz co może być nie tak z plemnikami?
-
Dzien dobry Dziewczynki
u nas deszczowo. Wczoraj bylismy na wycieczce do pałacu. Piekne tajemnicze miejsce. Makabrycznie zaniedbane ale czuc dawne czasy. Pani pilnujaca nas wpuscila do srodka choc nie jest dostepny dla zwiedzajacych. Tam dramat. Zal mi takich miejsc. Kiedys tetnily zyciem, francja elegancja, zycie towarzyskie, bale, teatr, herbataki, spacerki po ogrodzie, lodki na jeziorze, powozy, damy z parasolkami, eleganccy panowie. A dzis? Smutek i pustka. Oryginalny palac z poczatku XVIII w. Przetrwal wojny i stoi. Corce naszej bardzo sie podobal a my uznalismy, ze jednak taka kubatura domu to by bylo cos Uwielbiam wycieczki w takie dawne miejsca gdzie czuc przeszlosc i dawny blask zycia.
Rosax zrobcie te zolnierzyki. Ja pamietam, ze my dla swietego spokou zrobilismy. Wyszlo super i jakos mojemu Mezowi lepiej bylo bo sie juz nie stresowal. To nie jest az tak duzy koszt. Np w klinice Novum to nawet nie ma problemu z terminami, prawie od reki.
-
Cześć Dziewczyny Ale żałuję, że dzisiaj nie wzięłam jeszcze wolnego Strasznie mi się nie chciało wstawać do pracy
Rosax, zawsze lepiej się przebadać. Problemy przecież nie zawsze muszą być po stronie kobietyNadzieja1988!, Magduullina lubią tę wiadomość
-
Mamuśka2017 wrote:Cześć Dziewczyny Ale żałuję, że dzisiaj nie wzięłam jeszcze wolnego Strasznie mi się nie chciało wstawać do pracy
Rosax, zawsze lepiej się przebadać. Problemy przecież nie zawsze muszą być po stronie kobiety
Su ja zachodze, prawda ale nie zawsze sie to udaje. Raz zaszlam z synem, ciaza bezproblemowa no kilka tam bylo problenow ale ogolnie bylo ok. A teraz jednak cos nie wychodzi. Moj maz sie starzeje a nie mlodnie plemniki razem z nim. Nawyki zywieniowe, papierosy i wiele zlych innych czynnikow ktore moga mu zaklocic sperme. Dlatego on chce ja przebadac.
Ukija a powiec ty mi co twoj bierze? Cynk? Dobrze pamietam? To jakos pomaga zolnierza?
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
zFolwarku wrote:Dzien dobry Dziewczynki
u nas deszczowo. Wczoraj bylismy na wycieczce do pałacu. Piekne tajemnicze miejsce. Makabrycznie zaniedbane ale czuc dawne czasy. Pani pilnujaca nas wpuscila do srodka choc nie jest dostepny dla zwiedzajacych. Tam dramat. Zal mi takich miejsc. Kiedys tetnily zyciem, francja elegancja, zycie towarzyskie, bale, teatr, herbataki, spacerki po ogrodzie, lodki na jeziorze, powozy, damy z parasolkami, eleganccy panowie. A dzis? Smutek i pustka. Oryginalny palac z poczatku XVIII w. Przetrwal wojny i stoi. Corce naszej bardzo sie podobal a my uznalismy, ze jednak taka kubatura domu to by bylo cos Uwielbiam wycieczki w takie dawne miejsca gdzie czuc przeszlosc i dawny blask zycia.
Rosax zrobcie te zolnierzyki. Ja pamietam, ze my dla swietego spokou zrobilismy. Wyszlo super i jakos mojemu Mezowi lepiej bylo bo sie juz nie stresowal. To nie jest az tak duzy koszt. Np w klinice Novum to nawet nie ma problemu z terminami, prawie od reki.
07.11.2012 Julian
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny#Dorotka# wrote:Cześć wszystkim pisze ze szpitalnego łoża.Od wczoraj cały dzień wymiotuje. Nic mi takiego nie dolega ale jednak to ciaza a te wymioty są dosyć groźne. Z malenstwem wszystko w porządku. Poczułam ulgę jak mi to gin powiedział.
#Dorotka# lubi tę wiadomość
-
Rosa cynk wpływa na testeron i przedłuża żywotność pleminków co najważniejsze zmniejsza ich ruchliwość w mosznie a gdy wpadają do macicy gdzie nie ma już dużego stężenia cynku zaczynają być mega ruchliwe a do tego zwiększa ilość we wszystkich suplementach jest cynk. A po co przepłacać?"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Ukija wrote:Rosa cynk wpływa na testeron i przedłuża żywotność pleminków co najważniejsze zmniejsza ich ruchliwość w mosznie a gdy wpadają do macicy gdzie nie ma już dużego stężenia cynku zaczynają być mega ruchliwe a do tego zwiększa ilość we wszystkich suplementach jest cynk. A po co przepłacać?
07.11.2012 Julian
Haha i wiesz co? Wszystkie te informacje mam od swojego Męża. Sam się tym zainteresował w cyklu cb w tamtym nie brał niestety"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
nick nieaktualny
-
zFolwarku wrote:Rosax, klinika Novum jest w Warszawien na ulicy (nota bene ) Bocianiej - to jest de facto Pulawska na poziomie Ursynowa wylot na Piaseczno.
Tylko musze od rodzicow bo oni taniej maja polaczenia.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2016, 08:43
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp