Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRosax tak sobie kurcze pomyślałam, że to moze być gdzieś ze strony plemników że nie są takie jak powinny i owszem uda się zapłodnienie ale dalej są jakieś wady i następuje poronienie... może coś w tym być Ale są suplementy, które polepszają jakość nasienia i da się fajnie poprawić Mój łyka ponad dwa miesiące, wyniki nie są najlepsze u niego ale większość parametrów w normie... zobaczymy czy to zaowocuje.
-
Hej wracam tu do Was jak bumerang susanna czyli rozumiem ze ten profertil ma najlepszy skład ze wszystkich? Muszę zrobić mężowi kolejny zapas i nie wiem co wybrać, wczesniej brał fertility support for man, ale wyniki po tym nie poprawiły sie jakoś diametralnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2016, 10:28
-
nick nieaktualnyPorównywałam na wszystkie sposoby, w aptece próbowali mi zebrać ten skład profertilu z innych suplementów ale wychodziło np o połowe mniej danej substancji albo niektórych nie mieli z czego skompletować bo jakby dali to wtedy znowu nakładałoby się i za dużo jednego składnika by było... profertil jest naprawdę fajny, cene ma dużą, ja mam o tyle szczęście że mi w aptece na listki sprzedają, za jeden listek płacę 55 zł i jest na 10 dni, będziemy tak stosowac aż do ciąży,podobno na 3 miesiące terapia musi być zeby jakieś efekty były, wiadomo cykl dojrzewania plemnika to ok 72 dni
-
zFolwarku wrote:Rosax, klinika Novum jest w Warszawien na ulicy (nota bene ) Bocianiej - to jest de facto Pulawska na poziomie Ursynowa wylot na Piaseczno.
dość niedaleko mnie
jednak mam nadzieję że mi się nie przydazFolwarku lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzięki, w takim razie chyba tez sie na ten zdecyduje, a robiliście juz kolejne badania po suplementacji?
-
Ja tylko wstrącę swoje zdanie Susanna. To ile ma zawartości to nie jest ważne bo żaden suplement nie wchłania się do ogranizmu w 100%. Podam Ci mały przykład: witamina c ma 400% zapotrzebowania dziennej dawki dorosłego człowieka. Myślisz że te 400% się wchłania? Najważniejszy jest skład a nie ilościowa zawartość danego składnika
Tak w ogole cześć dziewczyny. Miłego dniazFolwarku lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
zFolwarku wrote:Rosax, klinika Novum jest w Warszawien na ulicy (nota bene ) Bocianiej - to jest de facto Pulawska na poziomie Ursynowa wylot na Piaseczno.
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Kurde dodala mi sie taka sama wiadomosc i nie chce sie skasowac
Dzis zabiegany dzien.. Od rana.. A gdzie tu do wieczora?
Ide po Ulka, jade po Paulinke, zawoze ja na trening, czekam wracam gotuje sprzatam ahh wolalabym sie 9 msc przygotowywac na drugie dziecko niz miec z dnia na dzien dwoje haha
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualnyMagduullina wrote:rozpoczynamy 23 tydzień dziewczyny kiedy to tak leci ???
Dorotka a co to wirus jakis kochana?
wracaj szybko do zdrowia.Magduullina, Nadzieja1988! lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyto dobrze dorotka. ...
a ja od rana sprzątanie . wyciaglam gondole i nosidełko musze poprac poki jeszcze wyschnie na słońcu ostreczowac i zostawic niech czeka
no i dobrze ze robie to teraz bo postrzelaly mi kółka we wózku masakra dwa przednie dziurawe a w tylnym jednym się okaze musze powiedzieć tatusiowi zeby wyodkrecal i sprawdzil czy trzeba kupic nowe ..#Dorotka#, Nadzieja1988! lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMamuśka2017 wrote:Dorotka, najważniejsze, że Twój stan zdrowia się polepszył Ja jak ostatnio byłam w szpitalu to żywiłam się w bufecie bo mieli super jedzenie, czego z kolei nie można powiedzieć o tym szpitalnym
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny#Dorotka# wrote:Ciezaroweczki kiedy będziecie kupować wyprawkę dla maleństwa?Ja jeszcze nie wiem bo nawet nie wiem który u mnie pomieszkuje.Mam nadzieję ze 6 się już dowiem.
Ja mam łóżeczko, kołyskę na kołkach i wózek już zaklepany bo odkupuję od koleżanki której dzidzia za miesiąc kończy rok więc od niej odkupię. Też ma córeczkę i wszystko kupowała nowe. Na początku października jadę do niej po rzeczy. -
nick nieaktualny